Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia wrote:Zaczął mnie trochę boleć kręgosłup i czuję ucisk na szyjkę. Lekarza nadal nie ma, a pielęgniarki twierdzą, że skurczyki 40 to nic nie oznacza.
Polkosia pielęgniarki to wiesz, znieczulone mam takie wrażenie. Obserwuj siebie dokładnie żeby wiedzieć co powiedzieć lekarzowi jak przyjdzie i oddychaj sobie spokojnie.polkosia lubi tę wiadomość
-
Bąbelek - hahaha
ja się nie daję
ja jeszcze wytrzymam 4 tygodnie
ale jak pomyślę ile jeszcze muszę zrobić to mnie skręca
iviq - w szpitalu? no ładnie... trzymaj się tam!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 10:56
-
Dzień dobry w ten chłodny, ale przyjemny dzień
Aanaa, Polkosia - czytam i nie wierzę w to co jest napisane ! W każdym razie musi być dobrze dziewczyny bo innej możliwości nie ma ! Walczcie i trzymajcie się dzielnie. Dużo siły i zdrówka dla Was i maluszków
Ja juz 2 godziny prasuje i jak tak sobie poczytałam to tez chce mieć jak najszybciej wszystko gotowe dla malutkiej
polkosia lubi tę wiadomość
-
IviQ wrote:Hello. Melduje sie ze szpitala:( niestety po usg zdecydowali sie mnie zostawic choc pprzeplywy i ktg super. Zadnej kroplowki poki co ani nic nie dostaje wiec juz kombinuje zeby sie wypisac....
Trzymam kciuki za Ciebie anaa
Polkosia ja sie nie znam na sile skurczy ale skoro sa i sa one regularne to jak dla mnie znaczy ze cos sie zaczyna dziac.. moze powinni Ci dac kroplowke z magnezem zeby je wyciszyc jesli normalny nie pomaga?polkosia lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczyny,
A u mnie też się pojawiły skurcze, co prawda nieregularne. Dzisiaj mam się umówić na wizytę prywatną i jakoś odebrać kartę i wyniki z przychodni nfz. Boję się tych skurczy bardzo, bo mam coraz częstsze a w domu siedzę sama jak kołek. Najgorsze jest to uczucie napierania na szyjkę, jakby ktoś mi ją pchał na dół. Jestem w 33+3d do tego te skurcze. Magnez pomaga tylko na jakiś czasWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 11:14
-
Hej ! Ale emocje z rana . wchodze a tu takie wiadomosci !
Anna trzymaj sie dzielnie , na pewno wszystko bedzie dobrze , trzymamy za was kciuki !
Polkosiu mam nadzieje ze juz sie Toba zainteresowali! Trzymaj sie tam !
Ewialka u Ciebie tez mam nadzieje ze ustapia skurcze , wszystko bedzie dobrze laski ! :*
IviQ mnie tez zostawili w szpitalu , i tak lezalam ani kroplowki ani nic zero zainteresowania , wypisalam sie na wlasne zyczenie ...
Dziwne ze wszystko okej i Cie zostawili , trzymaj sie tam !polkosia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymac sie! Polkosia niech juz jakis lekarz przyjdzie i cos zadecyduje no!
IviQ ja bym chyba polezała na Twoim miejscu... moze chociaz do jutra,pojutrza.zobaczysz chociaz czy zamierzaja robic jakies badania.
A mnie od 2 nocy tak klatka piersiowa boli ze sie budze co chwila i ciezko mi oddychac. Czuje ze to macica juz tak uciska na pluca chyba... tez tak macie? -
Nadal czekam bezczynnie
Pielęgniarki mają totalnie wywalone. Mówią, że przejdzie, że minie, że nie rodzę - no to na razie wiem
Ale wkurza mnie ta gadka. Podobno jakiś sajgon jest na porodówce i obchód wstrzymany.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:Nadal czekam bezczynnie
Pielęgniarki mają totalnie wywalone. Mówią, że przejdzie, że minie, że nie rodzę - no to na razie wiem
Ale wkurza mnie ta gadka. Podobno jakiś sajgon jest na porodówce i obchód wstrzymany.
Mówiłam, że pielęgniarki to cipy. Znieczulica jak nie wiem co, lepiej jakby się nie odzywały wcale! No oby już ten sajgon się wyjaśnił i w końcu ktoś się Wami zajął, zbadał.polkosia lubi tę wiadomość