Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia wrote:Jedna właśnie przyszła, pomacała mnie po brzuchu i mówi: "Niech ten mały gnojek się tak nie spieszy!" - no ręce opadają.
Chyba w gębę by dostała jak by tak powiedziała na moje dziecko co za sucz ręce opadają
polkosia lubi tę wiadomość
-
Podobno mam dziurę w pecherzu wiec jest ryzyko infekcji, i ze w koncu skurcze sie zaczną. Najczęściej rodzi się 12-24 godz po odejściu wód, zobaczymy. Caly czas próbuje sie dodzwonić do mojego lekarza ale chyba jest na urlopie bo poczta...no nic. Będzie co będzie

-
IviQ troszkę poleżeć warto w razie "w"

Zakocona ja tętno przed wizytą miałam badane z ciśnieniem i kiedyś do 120 doszło ale nikt się tym nie przejął. Może ze stresu...
Aanaa nie ma zakazu jedzenia nawet jak się akcja porodowa zaczyna. Czytałam o tym niedawno,bo żebyś na ostatnią gaze miała siły musisz jeść:* mi obiad dali o 12 a urodziłam o 19...i następnego dnia zastanawiali się czy śniadanie mogą dać...wrrr
Szczęśliwa spokojnie
Ogolnie to spokojne musimy być bp jeszcze mamy czss
ja torbe mam spakowaną,bo jak coś mnie zaniepokoi to jazda na ip i wtedy do porodu leżę. Ale mój przypadek jest inny. Nie ma co się martwić
IviQ lubi tę wiadomość
-
Mała Hania w Edynburgu, w drodze na zamek, w końcu tam miejsce księżniczki prawda?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cfedcea6013a.jpg
Arielka, rah, jacusianka, paula1, nat_alia, Bąbelek, szczesliwa_mamusia21, Nynusia, agaton, ZakręconaOna, jaroszka, lili_madlen lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica

-
Mnie zatkało, nawet nie zdążyłam zareagować...
Był obchód, na KTG mam skurcze około 50 już, ale chcą mnie wypisać. Po badaniu stwierdzili, że szyjka wydłużyła się do 2 cm i trzyma idealnie, więc nie ma sensu, żebym zostawała. Skurcze dla nich nie są znaczące, więc wychodzę. Jadę do domu się spakować i jakby co, to na Karową i tyle.
ss, agaton, zakocona, nat_alia, estrella, rah, lojkalojka, PauLLa, paula1, ZakręconaOna, lili_madlen lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:Mnie zatkało, nawet nie zdążyłam zareagować...
Był obchód, na KTG mam skurcze około 50 już, ale chcą mnie wypisać. Po badaniu stwierdzili, że szyjka wydłużyła się do 2 cm i trzyma idealnie, więc nie ma sensu, żebym zostawała. Skurcze dla nich nie są znaczące, więc wychodzę. Jadę do domu się spakować i jakby co, to na Karową i tyle.
Też bym zapomniała języka w gębie.
No i dobrze, jedź do domu a jak się coś będzie działo to na Karową. Fajnie, że z szyjką lepiej

[/link]