Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia wrote:Jedna właśnie przyszła, pomacała mnie po brzuchu i mówi: "Niech ten mały gnojek się tak nie spieszy!" - no ręce opadają.
Chyba w gębę by dostała jak by tak powiedziała na moje dziecko co za sucz ręce opadająpolkosia lubi tę wiadomość
-
Podobno mam dziurę w pecherzu wiec jest ryzyko infekcji, i ze w koncu skurcze sie zaczną. Najczęściej rodzi się 12-24 godz po odejściu wód, zobaczymy. Caly czas próbuje sie dodzwonić do mojego lekarza ale chyba jest na urlopie bo poczta...no nic. Będzie co będzie
-
IviQ troszkę poleżeć warto w razie "w"
Zakocona ja tętno przed wizytą miałam badane z ciśnieniem i kiedyś do 120 doszło ale nikt się tym nie przejął. Może ze stresu...
Aanaa nie ma zakazu jedzenia nawet jak się akcja porodowa zaczyna. Czytałam o tym niedawno,bo żebyś na ostatnią gaze miała siły musisz jeść:* mi obiad dali o 12 a urodziłam o 19...i następnego dnia zastanawiali się czy śniadanie mogą dać...wrrr
Szczęśliwa spokojnie
Ogolnie to spokojne musimy być bp jeszcze mamy czssja torbe mam spakowaną,bo jak coś mnie zaniepokoi to jazda na ip i wtedy do porodu leżę. Ale mój przypadek jest inny. Nie ma co się martwić
IviQ lubi tę wiadomość
-
Mała Hania w Edynburgu, w drodze na zamek, w końcu tam miejsce księżniczki prawda?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cfedcea6013a.jpgArielka, rah, jacusianka, paula1, nat_alia, Bąbelek, szczesliwa_mamusia21, Nynusia, agaton, ZakręconaOna, jaroszka, lili_madlen lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Mnie zatkało, nawet nie zdążyłam zareagować...
Był obchód, na KTG mam skurcze około 50 już, ale chcą mnie wypisać. Po badaniu stwierdzili, że szyjka wydłużyła się do 2 cm i trzyma idealnie, więc nie ma sensu, żebym zostawała. Skurcze dla nich nie są znaczące, więc wychodzę. Jadę do domu się spakować i jakby co, to na Karową i tyle.ss, agaton, zakocona, nat_alia, estrella, rah, lojkalojka, PauLLa, paula1, ZakręconaOna, lili_madlen lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:Mnie zatkało, nawet nie zdążyłam zareagować...
Był obchód, na KTG mam skurcze około 50 już, ale chcą mnie wypisać. Po badaniu stwierdzili, że szyjka wydłużyła się do 2 cm i trzyma idealnie, więc nie ma sensu, żebym zostawała. Skurcze dla nich nie są znaczące, więc wychodzę. Jadę do domu się spakować i jakby co, to na Karową i tyle.
Też bym zapomniała języka w gębie.
No i dobrze, jedź do domu a jak się coś będzie działo to na Karową. Fajnie, że z szyjką lepiej