Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
aanaa - z jednej strony to dobrze że te wody są i że jeszcze może chwilkę wytrzymasz, ale z 2 żyć w niepewności też średnio
polkosia - a ta baba z tym tekstem to jakaś masakra, może chciała trochę atmosferę rozluźnić ale przegięła- skoro wychodzisz to może i dobrze będziesz odpoczywała spokojnie w domu, przygotujesz się i jak się zacznie to wybierzesz sobie szpital.
A ja się zbieram na wizytę, ciekawe czy mały dalej miednicowo...
Dziewczyny a Wy trzymajcie się!! jeszcze mamy chwilę czasu więc musimy rozpocząć ogólną akcję zaciskania nóg!!!! -
Blondik wrote:agania, nie wiem czy to dobry pomysl
Wypłukałam dla pewności 2 razy żeby nic nie zostało. Zobaczymy jak zareaguje. Jeśli będzie miała uczulenie to wtedy będę prała w specjalnych proszkach. Kto wie co jeszcze zdecyduję, na pewno mam zamiar prać 2 razy, więc ten pierwszy raz na pewno w proszku takim, w jakim piorę nasze ubrania, a ten drugi to jeszcze zdecyduję.Blondik lubi tę wiadomość
-
szczęśliwa, w 40 na programie do bawełny.
polkosia, dobrze, że wychodzisz. Rodzić to chyba byś tam nie chciała po tylu akcjach!
Co za ludzie serio..
ana, trzymam kciuki dalej!
IviQ, przegapiłam chyba, ale czemu cię zatrzymali?
rah, nie wierzę, że od farbowania włosów farbą bez amoniaku czy malowania paznokci poroniłaś. Chyba by większość z kobiet musiała ronić ciąże z takich błahych powodów. Przyczyna musiała być inna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 14:05
szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Polkosia z ta szyjką to nie wiem..ale mój gin mówi że jak się skróciła to na bank się nie może wydłużyć już! Jedynie zostać bez zmian bądź jeszcze bardziej się skrócić. Choćbyś leżała 24h i łykała nospy, magnezy itp.nie da rady wydłużyć. Ja na Twoim miejscu bym się spakowała i jechała na drugi szpital tym bardziej że masz twardy brzuch.
-
drobne info:
znów akcja z kwasem foliowym, 3 partie są wycofane. Na stronie tvp.info są nr wycofanych partii.
http://www.tvp.info/21351213/kwas-foliowy-wycofywany-z-aptek-jego-stosowanie-zalecane-jest-glownie-kobietom-w-ciazy -
szczesliwa_mamusia21 wrote:Apropo prania, w ilu stopniach pierzecie? Bo jak patrzę na te ciuszki takie piękne gładkie na wieszaczkach to myślę jakby tu je wy prac żeby się nie "zepsuły" za bardzo i dalej wyglądały jak wyglądają
Ja prałam w 40st.szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Jesty jak się czyta co te pielęgniarki i lekarze, to az sie słasbo robi. Zeby taka dezinformacja panowała. Masakra.
Polkosiu, spakuj się i jedź na konsultacje do innego szpitala. Jak czujesz ze coś sie dzieje, to na SR mówili żeby tego nie ignorować...
Ja pod wpływem tych dzisiejszych informacji i moich ostatnich bóli tez zrobiłam pierwsze pranie jasnych rzeczy, już się suchy. A prałam w zwykłym proszku na 40 stopni. A no i przyszła paka z gemini więc, jak dobrze pojdzie we czwartek już wszytsko miec bedę21.10.2015 Leon -
agania, robisz sobie dodatkową i niepotrzebną robotę moim zdaniem
Lepiej wyprać pierwsze pranie w tym dziecięcym, a dopiero potem sobie sprawdzać na dziecku czy dalej musisz. Ja bym nie zaryzykowała pierdzielenia się z praniem i prasowaniem kolejny raz.
-
ja znow slyszalam ze moze sie troche wydluzyc ale ja sie nie znam wiec nie mowie nic napewno.
A polkosia twoj gin dalej na urlopie?
Co do mocy skurczy tez nie pomoge slyszlam ze 30,40 dziewczyny maja i nie musi oznaczac porodu a 50 to nie wiem:/
ja pewnie pojechalabym do domu sie spakować i na konsultacje do swojej gin,ale nie wiem co ci poradzic:/ -
Mój ginekolog to mnie na oczy już nie zobaczy... Moja koleżanka leżała 2 tygodnie plackiem i jej się szyjka wydłużyła. Na SR mówili też, że tak może być, więc ja temu lekarzowi stąd wierzę
I tak muszę leżeć, to wolę w domu...
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Co do prania w 40 stopniach:
http://m.onet.pl/styl-zycia/kobieta/zdrowie/zycie-i-zdrowie,fpdgyKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn