X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uf poprasowane ... faktycznie plecki bola od tego , ale ile radochy <3

Ciesze sie ze na wizycie dobrze, faktycznie maly lobuzek utrudnial mamie badanie hehe :)

Aana super ze masz sale i zjadlas obiadek trzymajcie sie tam ! :*

aanaa, ola.321 lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona co do cholestazy to zależy jaki jej stopień jest , ze aż wywołali Twojej znajomej poród bo może nie koniecznie tylko przez cholestaze . A co do antykoncepcji to tez nie do końca prawda , ze nie można , moja ta znajoma co miała właśnie od miesiąca bierze antykoncepcję i wszystko ok . Konsultował a się z wieloma lekarzami o tym i zgoda wyrażona.

Kurde laski mialyscie takie cos jak meeeega bol szyjki albo jakby ciągnęło tam cos ? Dosłownie sekunda i taki jak tysiąc szpilek w środku ?
    Miałam przed chwila tak 4 razy ale zastanawiam się czy nie mały cos tam grzebnal bo rusza się obok tego miejsca mocno

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrętka mnie nieraz cos zakuje na dole , trwa chwilke i puszcza, najczesciej jak maly szaleje wiec sobie tlumacze ze moze on sie rusza i na cos naciska , moze i tak jest u Ciebie jak mowisz ze Oskarek sobie tam szaleje :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jacusianka wrote:
    Estrella, moj maz wczoraj ogladał Memoriał:) widzę, ze i Ty jesteś fanka siatkówki ;)

Ojj tak siatkówkę lubię oglądać, podobnie jak piłkę ręczną :) Zawsze tyle emocji! Dlatego nie mogłam sobie odpuścić i musiałam iść wczoraj na ten mecz i zobaczyć na żywo Mistrzów Świata ;)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak właśnie tez sobie tłumacze ale to nie było klubie to było aż bolesne ze podskoczylam , moja mama się aż kilka razy wystraszyla, Mysl3 ze to maly jednak bo w zgięciu siedzialam chwile przy kompie
    Jest ok

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dobrze, najwazniejsze ze juz okej :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona ja też czasami czuję takie jakby kłucie nisko, nie trwa długo i pojawia się jak mała szaleje więc domyślam się, że to ona na coś naciska...

• Bąbelek Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Kurde laski mialyscie takie cos jak meeeega bol szyjki albo jakby ciągnęło tam cos ? Dosłownie sekunda i taki jak tysiąc szpilek w środku ?
    Miałam przed chwila tak 4 razy ale zastanawiam się czy nie mały cos tam grzebnal bo rusza się obok tego miejsca mocno
    Tak, mam to samo :/ i nie wiem co to znaczy.. dobrze że jutro gin. Muszę się o to zapytać koniecznie..mam nadzieję, że nie zapomnę. Jejku aż się boje.. oby rozwarcie się nie pogłębiło. (tfu tfu tfu!)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 16:36

atdc6iyehd9qphks.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babelek przypomne Ci ! Bo mnie mocno to zastanawia tez ...
    O której masz wizyte

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chyba kopytka mi nie wyszły... :(
    Mam dość dosypałam tyle mąki, a ciasto nadal się klei, no szlag mnie trafi!
    Zaraz chyba ze złości to wyrzucę i zamówię coś gotowego na durny obiad, bo nie mam nerwów wchodzić do kuchni! Biedny mój mąż jak wróci, bo mam tak podły humor...

wnid9vvjodizjocx.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona, ja sobie zaraz napisze pytania do gina z tego wszystkiego :/ A godzina obojętna, od 14 do 17-18. Zobaczę jak się mąż wyrobi z pracą. Myślę, że ok 16-17 pewnie pojedziemy.

atdc6iyehd9qphks.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka jakie składniki dodałaś? Ja raz zrobiłam takie aż lejące kopytka, bo za mało mąki dałam. Weź no może dosyp od serca.

Muffinka1019 lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek wrote:
    Zakręcona, ja sobie zaraz napisze pytania do gina z tego wszystkiego :/ A godzina obojętna, od 14 do 17-18. Zobaczę jak się mąż wyrobi z pracą. Myślę, że ok 16-17 pewnie pojedziemy.
    Właśnie zapisz i na widoku miej:)
    Ja mam wizytę dopiero 5 :/ ale taka konkretna z badaniem szyjki 16 stego

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka spokojnie , moze faktycznie nie zaluj tej maki jak masz wyrzucic to dosyp a rusz cos wyjdzie ! Na pewno wyjdzie , trzymam kciuki :*

Muffinka1019 lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ser biały i jajko - chciałam coś innego dla męża zrobić, to pewnie ten ser tak rozrzedził. Ach na kucharkę się nie nadaję, ale i tak nie wchodzę do kuchni, nie mogę na to patrzeć, a mąka mi się już skończyła...
    Chciałam w tym tygodniu pierogi robić, ale po dzisiejszej przygodzie chyba sobie daruję.

wnid9vvjodizjocx.png
  • Wredotka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za informację odnośnie kombinezonów, ale źle sprecyzowałam - czy to nie będzie za ciepło, jak dziecko będzie w kombinezonie i w śpiworku w wózku? Też mam jeden polarkowy i zastanawiam się czy jeszcze dokupić.

Potem wszystko nadrobię, bo lecę na spacer :D

0d1y0dw4yn6q5nuq.pngmhsv9vvjs7exhbly.png
    lprkg7rfsh1vaeeq.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekam na moją Oazę spokoju, męża, pewnie on dokończy :)
    Już mi lepiej, chyba hormony buzują :D

IviQ lubi tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ... Moze masz zly dzien kochana ! Tak czasem jest nie przejmuj sie tym! :*

Apropo jedzenia... dziś robie kolacyjke przy swiecach ... trzymajcie kciuki zeby mi wyszlo, myslalam o makaronie z kurczakiem wiecie cos ala po chinsku , kupilam taki makaron chinski ( nie z zupek) no i jakis kurczaczek do tego i warzywka mam nadzieje ze sie uda !

estrella, ss, ZakręconaOna, Lexie, Magnosia lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa Mamusiu trzymam kciuki, na pewno będzie pyszne :) A to tak bez okazji czy coś się Wam dziś kroi?

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie ciągnięcia jakby klocie w pachwinie szyjce nie wiem też mam ale chwilowe i miałam kilka razy to mialam i to chyba mały brzdac główka naciska ale też się chętnie od Was dowiem.

Estrella tez mnie urzekł ten kolor wózka w sklepie był dokładnie ten ale mężowi sir nie podobał ;)

estrella lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
‹‹ 1888 1889 1890 1891 1892 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ