Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Uf poprasowane ... faktycznie plecki bola od tego , ale ile radochy
Ciesze sie ze na wizycie dobrze, faktycznie maly lobuzek utrudnial mamie badanie hehe
Aana super ze masz sale i zjadlas obiadek trzymajcie sie tam ! :*aanaa, ola.321 lubią tę wiadomość
-
Zakocona co do cholestazy to zależy jaki jej stopień jest , ze aż wywołali Twojej znajomej poród bo może nie koniecznie tylko przez cholestaze . A co do antykoncepcji to tez nie do końca prawda , ze nie można , moja ta znajoma co miała właśnie od miesiąca bierze antykoncepcję i wszystko ok . Konsultował a się z wieloma lekarzami o tym i zgoda wyrażona.
Kurde laski mialyscie takie cos jak meeeega bol szyjki albo jakby ciągnęło tam cos ? Dosłownie sekunda i taki jak tysiąc szpilek w środku ?
Miałam przed chwila tak 4 razy ale zastanawiam się czy nie mały cos tam grzebnal bo rusza się obok tego miejsca mocno -
nick nieaktualnyjacusianka wrote:Estrella, moj maz wczoraj ogladał Memoriał
widzę, ze i Ty jesteś fanka siatkówki
Ojj tak siatkówkę lubię oglądać, podobnie jak piłkę ręcznąZawsze tyle emocji! Dlatego nie mogłam sobie odpuścić i musiałam iść wczoraj na ten mecz i zobaczyć na żywo Mistrzów Świata
-
nick nieaktualny
-
ZakręconaOna wrote:Kurde laski mialyscie takie cos jak meeeega bol szyjki albo jakby ciągnęło tam cos ? Dosłownie sekunda i taki jak tysiąc szpilek w środku ?
Miałam przed chwila tak 4 razy ale zastanawiam się czy nie mały cos tam grzebnal bo rusza się obok tego miejsca mocnoi nie wiem co to znaczy.. dobrze że jutro gin. Muszę się o to zapytać koniecznie..mam nadzieję, że nie zapomnę. Jejku aż się boje.. oby rozwarcie się nie pogłębiło. (tfu tfu tfu!)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 16:36
-
Dziewczyny chyba kopytka mi nie wyszły...
Mam dość dosypałam tyle mąki, a ciasto nadal się klei, no szlag mnie trafi!
Zaraz chyba ze złości to wyrzucę i zamówię coś gotowego na durny obiad, bo nie mam nerwów wchodzić do kuchni! Biedny mój mąż jak wróci, bo mam tak podły humor... -
Bąbelek wrote:Zakręcona, ja sobie zaraz napisze pytania do gina z tego wszystkiego
A godzina obojętna, od 14 do 17-18. Zobaczę jak się mąż wyrobi z pracą. Myślę, że ok 16-17 pewnie pojedziemy.
Ja mam wizytę dopiero 5ale taka konkretna z badaniem szyjki 16 stego
-
Ser biały i jajko - chciałam coś innego dla męża zrobić, to pewnie ten ser tak rozrzedził. Ach na kucharkę się nie nadaję, ale i tak nie wchodzę do kuchni, nie mogę na to patrzeć, a mąka mi się już skończyła...
Chciałam w tym tygodniu pierogi robić, ale po dzisiejszej przygodzie chyba sobie daruję.
-
Dzięki za informację odnośnie kombinezonów, ale źle sprecyzowałam - czy to nie będzie za ciepło, jak dziecko będzie w kombinezonie i w śpiworku w wózku? Też mam jeden polarkowy i zastanawiam się czy jeszcze dokupić.
Potem wszystko nadrobię, bo lecę na spacer
-
Oj ... Moze masz zly dzien kochana ! Tak czasem jest nie przejmuj sie tym! :*
Apropo jedzenia... dziś robie kolacyjke przy swiecach ... trzymajcie kciuki zeby mi wyszlo, myslalam o makaronie z kurczakiem wiecie cos ala po chinsku , kupilam taki makaron chinski ( nie z zupek) no i jakis kurczaczek do tego i warzywka mam nadzieje ze sie uda !estrella, ss, ZakręconaOna, Lexie, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Takie ciągnięcia jakby klocie w pachwinie szyjce nie wiem też mam ale chwilowe i miałam kilka razy to mialam i to chyba mały brzdac główka naciska ale też się chętnie od Was dowiem.
Estrella tez mnie urzekł ten kolor wózka w sklepie był dokładnie ten ale mężowi sir nie podobał
estrella lubi tę wiadomość