X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uf poprasowane ... faktycznie plecki bola od tego , ale ile radochy <3

Ciesze sie ze na wizycie dobrze, faktycznie maly lobuzek utrudnial mamie badanie hehe :)

Aana super ze masz sale i zjadlas obiadek trzymajcie sie tam ! :*

aanaa, ola.321 lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona co do cholestazy to zależy jaki jej stopień jest , ze aż wywołali Twojej znajomej poród bo może nie koniecznie tylko przez cholestaze . A co do antykoncepcji to tez nie do końca prawda , ze nie można , moja ta znajoma co miała właśnie od miesiąca bierze antykoncepcję i wszystko ok . Konsultował a się z wieloma lekarzami o tym i zgoda wyrażona.

Kurde laski mialyscie takie cos jak meeeega bol szyjki albo jakby ciągnęło tam cos ? Dosłownie sekunda i taki jak tysiąc szpilek w środku ?
    Miałam przed chwila tak 4 razy ale zastanawiam się czy nie mały cos tam grzebnal bo rusza się obok tego miejsca mocno

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrętka mnie nieraz cos zakuje na dole , trwa chwilke i puszcza, najczesciej jak maly szaleje wiec sobie tlumacze ze moze on sie rusza i na cos naciska , moze i tak jest u Ciebie jak mowisz ze Oskarek sobie tam szaleje :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jacusianka wrote:
    Estrella, moj maz wczoraj ogladał Memoriał:) widzę, ze i Ty jesteś fanka siatkówki ;)

Ojj tak siatkówkę lubię oglądać, podobnie jak piłkę ręczną :) Zawsze tyle emocji! Dlatego nie mogłam sobie odpuścić i musiałam iść wczoraj na ten mecz i zobaczyć na żywo Mistrzów Świata ;)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak właśnie tez sobie tłumacze ale to nie było klubie to było aż bolesne ze podskoczylam , moja mama się aż kilka razy wystraszyla, Mysl3 ze to maly jednak bo w zgięciu siedzialam chwile przy kompie
    Jest ok

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dobrze, najwazniejsze ze juz okej :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona ja też czasami czuję takie jakby kłucie nisko, nie trwa długo i pojawia się jak mała szaleje więc domyślam się, że to ona na coś naciska...

• Bąbelek Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Kurde laski mialyscie takie cos jak meeeega bol szyjki albo jakby ciągnęło tam cos ? Dosłownie sekunda i taki jak tysiąc szpilek w środku ?
    Miałam przed chwila tak 4 razy ale zastanawiam się czy nie mały cos tam grzebnal bo rusza się obok tego miejsca mocno
    Tak, mam to samo :/ i nie wiem co to znaczy.. dobrze że jutro gin. Muszę się o to zapytać koniecznie..mam nadzieję, że nie zapomnę. Jejku aż się boje.. oby rozwarcie się nie pogłębiło. (tfu tfu tfu!)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 16:36

atdc6iyehd9qphks.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babelek przypomne Ci ! Bo mnie mocno to zastanawia tez ...
    O której masz wizyte

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chyba kopytka mi nie wyszły... :(
    Mam dość dosypałam tyle mąki, a ciasto nadal się klei, no szlag mnie trafi!
    Zaraz chyba ze złości to wyrzucę i zamówię coś gotowego na durny obiad, bo nie mam nerwów wchodzić do kuchni! Biedny mój mąż jak wróci, bo mam tak podły humor...

wnid9vvjodizjocx.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona, ja sobie zaraz napisze pytania do gina z tego wszystkiego :/ A godzina obojętna, od 14 do 17-18. Zobaczę jak się mąż wyrobi z pracą. Myślę, że ok 16-17 pewnie pojedziemy.

atdc6iyehd9qphks.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka jakie składniki dodałaś? Ja raz zrobiłam takie aż lejące kopytka, bo za mało mąki dałam. Weź no może dosyp od serca.

Muffinka1019 lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek wrote:
    Zakręcona, ja sobie zaraz napisze pytania do gina z tego wszystkiego :/ A godzina obojętna, od 14 do 17-18. Zobaczę jak się mąż wyrobi z pracą. Myślę, że ok 16-17 pewnie pojedziemy.
    Właśnie zapisz i na widoku miej:)
    Ja mam wizytę dopiero 5 :/ ale taka konkretna z badaniem szyjki 16 stego

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka spokojnie , moze faktycznie nie zaluj tej maki jak masz wyrzucic to dosyp a rusz cos wyjdzie ! Na pewno wyjdzie , trzymam kciuki :*

Muffinka1019 lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ser biały i jajko - chciałam coś innego dla męża zrobić, to pewnie ten ser tak rozrzedził. Ach na kucharkę się nie nadaję, ale i tak nie wchodzę do kuchni, nie mogę na to patrzeć, a mąka mi się już skończyła...
    Chciałam w tym tygodniu pierogi robić, ale po dzisiejszej przygodzie chyba sobie daruję.

wnid9vvjodizjocx.png
  • Wredotka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za informację odnośnie kombinezonów, ale źle sprecyzowałam - czy to nie będzie za ciepło, jak dziecko będzie w kombinezonie i w śpiworku w wózku? Też mam jeden polarkowy i zastanawiam się czy jeszcze dokupić.

Potem wszystko nadrobię, bo lecę na spacer :D

0d1y0dw4yn6q5nuq.pngmhsv9vvjs7exhbly.png
    lprkg7rfsh1vaeeq.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekam na moją Oazę spokoju, męża, pewnie on dokończy :)
    Już mi lepiej, chyba hormony buzują :D

IviQ lubi tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ... Moze masz zly dzien kochana ! Tak czasem jest nie przejmuj sie tym! :*

Apropo jedzenia... dziś robie kolacyjke przy swiecach ... trzymajcie kciuki zeby mi wyszlo, myslalam o makaronie z kurczakiem wiecie cos ala po chinsku , kupilam taki makaron chinski ( nie z zupek) no i jakis kurczaczek do tego i warzywka mam nadzieje ze sie uda !

estrella, ss, ZakręconaOna, Lexie, Magnosia lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa Mamusiu trzymam kciuki, na pewno będzie pyszne :) A to tak bez okazji czy coś się Wam dziś kroi?

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie ciągnięcia jakby klocie w pachwinie szyjce nie wiem też mam ale chwilowe i miałam kilka razy to mialam i to chyba mały brzdac główka naciska ale też się chętnie od Was dowiem.

Estrella tez mnie urzekł ten kolor wózka w sklepie był dokładnie ten ale mężowi sir nie podobał ;)

estrella lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
‹‹ 1888 1889 1890 1891 1892 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ