Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
zakocona wrote:Dobra, skończyłam prasowanie, padam z nóg.. Kolejne pranie rozwieszone, ostatnia porcja prasowania jutro albo w czw już.
Nynusia, nie krwawi mi, ani mnie nie boli, czasem swędzi po podmyciu czy podtarciu. To by było na tyle.
kombinezonów mam kilka, bo podostawaliśmy od znajomych.
dodinka, moja koleżanka miała cholestazę. Urodziła przez cc ze 2 tyg przed terminem, miała poród wywoływany. Leżała 6 dni najpierw, jak potwierdzali diagnozę, potem chodziła 2x w tyg na KTG.Po porodzie samo przeszło. Jak się ma cholestazę, to nie można stosować potem antykoncepcji btw.
Tetrowych pieluch mam 10, tyle samo flanelowych. wszystko poprane i wyprasowane już leży i czeka.
Ja właśnie po wizycie niestety w moczu urobilinogen się pojawił w dużych ilościach więc jutro robię próby wątrobowe i mam od razu dzwonić do lekarza jak będą wyniki lekarz mówi że już coś się dzieje z wątrobą -
Muffinka nie nie , po prostu taki wieczor bez okazji
ale milo ze pytasz ! :*
Laski macie jakis sprawdzony latwy przepis na jakies ciasto w stylu orzechowiec , albo jakies z bita smietana . migdalami ? Zeby nie bylo za bardzo zagmatwane ale takie pyszniutkie mieciuttkie
Mam czas tylko do 17,30 a pozniej jade do sklepu wiec jak ktos cos mi wklei bede wdzieczna ! -
Ojj dodinka to trzymamy kciuki za Was :**
Estrella ja przez wczorajszą wizytę to nawet nie wiedziałam, że jest memoriał, a też kocham siatę!Ale byłam tak wymęczona jak wróciliśmy, bo jeszcze zakupy, że nie do życia zupełnie...I tak bym nie wytrzymała
A ciekawe czy Małej się podobało czy się wkurzała, ja tak się zastanawiałam jak byłam miesiąc temu na koncercie i Kubuś zaczął szaleć w brzuchu, a i tak byłam najdalej jak się dało od sceny
Ola ja pisałam, że też mnie tak uciska w klatce, szczególnie jak się kładę, kiepskie toNajlepiej jak jestem w pozycji półleżącej bo jak trochę się zegnę to zaraz jest ten ucisk i twardnieje mi macica zaraz u góry w tym miejscu...
dodinka, estrella, ola.321 lubią tę wiadomość
-
Arielka wrote:tak sobie pomyślałam, że do torby szpitalnej warto jeszcze dodać suchy szampon w razie gdyby nie było kiedy wsadzić łba pod kran a rodzina by waliła drzwiami i oknami
Pomysł dobry, ale mnie trochę drażni intensywny zapach mojego suchego szamponu, więc nie biorę bo popsikam i bede żałować -
szczesliwa_mamusia21 wrote:Muffinka nie nie , po prostu taki wieczor bez okazji
Laski macie jakis sprawdzony latwy przepis na jakies ciasto w stylu orzechowiec , albo jakies z bita smietana . migdalami ? Zeby nie bylo za bardzo zagmatwane ale takie pyszniutkie mieciuttkie
Mam czas tylko do 17,30 a pozniej jade do sklepu wiec jak ktos cos mi wklei bede wdzieczna !
A może zrób to ciasto co kiedyś na forum na fb był przepis? -
A mnie coraz bardziej ząb boli..... jak tak dalej będzie to się wypisze żeby iść do dentysty
Ana super ze juz na sali jesteś. Ale moglibyCie nakarmić
Szczęśliwa ale będzie dobre jedzonko:)szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
ale wam zazdroszcze dziewczyny - pamieta jak rok temu szykowalam sie na porod i balam sie - oj piekne czsy a teraz mam swojego smyka ktory wlasnie uczy sie chodzic i trzeba miec oczy dookola glowy- zycze wszystkim bezbolesnego porodu
estrella, agania, Muffinka1019, lojkalojka, paula1, Nynusia, green, ss, linka220, soraya, stokrotka25, IviQ, ZakręconaOna, polkosia, szczesliwa_mamusia21, agaton, Lexie, ~Rewianka~, annggela, Magnosia, PauLLa lubią tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Muffinka nie nie , po prostu taki wieczor bez okazji
Mam czas tylko do 17,30 a pozniej jade do sklepu wiec jak ktos cos mi wklei bede wdzieczna !
http://kobieta.onet.pl/kulinaria/pyszne-ciasto-z-trzech-skladnikow-przepis-jest-hitem-sieci/zfz36z?utm_campaign=lps&utm_content=e2862360-2f5d-51c1-bb85-8aa280de61cf%2Cf6507132-ab87-46bc-b07a-2c2277f0df6c&utm_source=fb&utm_medium=shareszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Arielka wrote:ej dziewczyny a dajecie swoim maluchom drugie imiona? My raczej nie bo w sumie ja mam drugie imię i nigdy go nie używam i w sumie nawet nie wiem po co te drugie imiona w sensie jaką pełnią funkcję ale niektórzy dają.
My na pewno nie, bo uważam, że drugie imię jest nieprzydatne, a poza tym nasze nazwisko to imię, więc to wystarczające utrudnieniestokrotka25, polkosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStokrotka ja się bałam, że nie dam rady... Bilety kupiliśmy 1 czerwca i od tamtego czasu modliłam się, żebym mogła iść i jakoś się udało
Chociaż jak przegrali dwa pierwsze sety, to już byłam zmęczona i pomyślałam, że może lepiej niech Francja wygra 3:0 przynajmniej szybciej się skończy
No ale później zaczęli lepiej grać, ja odzyskałam siły i dałam radę
Dobrze, że często wstawaliśmy żeby dopingować więc trochę siedziałam, trochę stałam i jakoś minęło. Nawet mój mąż chciał iść do domu jak tylko mecz się skończył, bo tak się o mnie bał, a ja nie chciałam bo musiałam jeszcze dekorację zobaczyć
Też jestem ciekawa czy te nasze maluchy szaleją przy takim hałasie bo się denerwują czy im się podoba
A najlepsze, że jeden z kolegów męża miał nadzieję, że może będę się źle czuła i nie pójdę, On wtedy wskoczył by na moje miejsce
więc tym bardziej miałam motywację, żeby dać radę i pokazać temu cwaniaczkowi
Nynusia mój początkowo nie był przekonany do tego koloru wózka ale szybko Go przekonałama teraz chodzi i się cieszy, że córka ma takie fajne czerwone alusy w swojej bryce
ahh Ci faceci... jak dzieci
Szczęśliwa trzymam kciuki żeby kolacja się udałastokrotka25, szczesliwa_mamusia21, Nynusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny