Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz po drugim pobraniu na crp, liczę ze mnie ktos poinformuje o wynikach jak będą gotowe bo glodna jestem. Ale przynajmniej dowiedziałam się czemu mam zakaz jedzenia i picia- żeby w razie porodu nie wymiotowac. A jakby miała być cesarka to trza być na czczo. Skurcze mi nie wychodzą, szyjka ciągle zamknieta wiec w razie co nie tak łatwo moze być ten poród wywołać
-
http://zapodaj.net/885791592e601.jpg.html
to my w 33t 2dWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 17:45
estrella, lojkalojka, ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21, jaroszka, Muffinka1019, ewwiel, Lexie, Nynusia, agaton, zakocona lubią tę wiadomość
-
My nie dajemy drugiego imienia, mój B. ma drugie po dziadku a j nie mam i jestem z tego powodu szczęśliwa bo na co mi ono? A w ogóle to znam kilka przypadków gdzie drugie imię dużo człowiekowi w życiu namieszało, np. moja znajoma na pierwsze Martyna na drugie Katarzyna, do 16 roku życia myślała, że jest Kasią a tu zonk....
agania, Arielka, ZakręconaOna, polkosia lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Byłam dziś na małych zakupach, kupiłam 2 prześcieradła, ten taki przewijak ceratowy, podkłady poporodowe, i chusteczki nawilżone
ale się cieszę
No i czerwoną sukienkę w białe groszki
z myszką minnie rozmiar do 3 mies
agania, Bąbelek, estrella, Arielka, szczesliwa_mamusia21, Lexie lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Wy też tak macie, że priorytety się pozmieniały? Ja nie pamiętam kiedy sobie ostatni raz coś kupiłam, za to ciągle kupuję coś Oliwce, o sobie nawet nie pomyślę. Kiedyś to było nie do pomyślenia żebym nie miała jakiejś nowej bluzki, butów czy torebki.
WiedźmaMaKota, Arielka, agaton lubią tę wiadomość
-
agania wrote:Wy też tak macie, że priorytety się pozmieniały? Ja nie pamiętam kiedy sobie ostatni raz coś kupiłam, za to ciągle kupuję coś Oliwce, o sobie nawet nie pomyślę. Kiedyś to było nie do pomyślenia żebym nie miała jakiejś nowej bluzki, butów czy torebki.
po chwili nie wytrzymałam i musiałam dodać: nie wchodzę bo pewnie i tak nie mają rozmiaru na moje wielkie siedzenie .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 18:04
Nynusia, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
Bąbelek wrote:Noooo tak jest! Otatnio z mężem w galerii byliśmy i mówię mu: zooobacz mohito! reserved! a ja nawet nie wchodzę, jednak się da bez tego żyć nie?
po chwili nie wytrzymałam i musiałam dodać: nie wchodzę bo pewnie i tak nie mają rozmiaru na moje wielkie siedzenie .
Ja tak samo ostatnio powiedziałam do męża, że bez sensu coś kupować jak mam teraz brzuch, a niedługo go nie będziew rzeczywistości nawet mi się do sklepu nie chciało wchodzić i nic oglądać
-
Ja też już nie pamiętam kiedy sobie coś kupiłam, chyba, że musiałam, bo w coś nie wchodzę
Po porodzie chcę fajne skórzane kozaki bo nigdy nie miałam takich.
Bąbelek takie bawełniane zwykłe dwupak w TESCO. Musze jeszcze podkład na materac kupić i wsad pościelowyRobimy drugiego Dziedzica