Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bąbelek, dziękuję, u mnie OK. Wyciszyło się wszystko, nawet trochę ogarnęłam domek dla rozruszania kręgosłupa i przestał boleć. Ale spakowałam się też na wszelki wypadek. Brakuje mi tylko stanika do karmienia i pieluch tetrowych.
Arielka, my nie dajemy drugiego imienia, bo pierwsze jest długie i nazwisko też. Poza tym wierzę, że Klementysi się imię spodoba i nie będzie myślała o zmianie czy miała żal, że drugiego nie daliśmyLexie lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Aanaa, biedna... Ale może to i lepiej, bo jak zaczną się skurcze, to będzie kłopot z pełnym żołądkiem. Tej mojej współlokatorce odeszły wody w nocy i zaraz miała skurcze, to lekarz mocno się głowił co robić, bo jadła kolację niedawno...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia, to dobrze ze się to wszystko wyciszyło.. oszczędzaj się.
Śmieszy mnie jedna kwestia-belly piszę na koniec pełnego 37tygodnia żeby spakować torbę do szpitalaLuzacko do tego podchodzą nie ma co
Też nie mam stanika do karmienia, ale to chyba jeszcze z tym poczekam.polkosia lubi tę wiadomość
-
Kuzwa chyba po obiedzie trochę się źle czuje ...
Polozylam się na czujna drzemke godzinna po nim i jeszcze gorzej mi , raz mnie mega delikatnie jeszcze brzuch jak na okres ale szybciutenko przeszło . Teraz jest mi mega nie dobrze , zaparzylam sobie miete i mam nadzieje , ze po niej trochę przejdzie , wejde do wanny i po kolderke juz niedługo . Dokończenie zakupy na Gemini do których się zabieram by zakończyć w całości od paru dni i o .
Polkosia dobrze , ze się czujesz juz lepiej i fakt , dobrze ze spakowana tez jesteś . Trochę pewniej się na pewno czujesz jak wiesz ze chociaż torbę i potrzebne rzeczy masz w razie wpolkosia lubi tę wiadomość
-
Ale się wkurwilam ! Wybaczcie za przekleństwo ale no aż powstrzymać się nie mogę ...
Kupilam wczoraj małemu piękny żółty sweterek taki i kuzwa wypralam go ,zawiesilam na suszarce normalnie i przypielam spinaczem , Sciagam teraz pranie a tam na sweterku mała plamka tam gdzie był spinacz od rdzy !!! :o nawet nie widziałam żeby mój spinacz miał rdzę od spodu tym bardziej ze są nowe ...co mam teraz zrobić ? Znacie jakieś sposoby ? Bo ten sweterek piękny jest i nie chcialabym go na szmaty zaraz wziąć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 18:42
-
my właśnie myślimy o drugim imieniu, bo nazwisko popularne NOWAK
i imię Bartosz, a Nowaków u nas jest dużo, więc drugie imię, by go wyróżniało....hm ale nie wiem jeszcze jakie, musimy już coś postanowić...
byłam dzisiaj na wizycie i mówię mojej Pani Gin, że mi się brzuch bardzo napina, mam jak skała, a ona na to że to naturalne, jak stoję i się napina to mam się położyć i odpocząć... i tyle z mojego przerażenia i paniki wczorajszej hehe
mały już ułożony główkowo uffff, bo ostatnio jeszcze nie byłi waży już 2300
Widzieliśmy nosek, jak ruszał ustami i język wytykał
Arielka, ola.321, jaroszka, Bąbelek, szczesliwa_mamusia21, estrella, Lexie, nat_alia, paula1, ewwiel, Nynusia, annggela, polkosia, lojkalojka, agaton, zakocona, agania lubią tę wiadomość
-
zakręcona a z czego ten sweterek?
u mnie to drugie imie to całkiem z dupy bo zadnej marzeny jak okiem siegnać na zadnej z gałezi mojego drzewa genealogicznego nie ma
Polkosia to dobrze, że już lepiej teraz powiedz Klementysi żeby jeszcze nie wyłaziła na raziepolkosia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja mam taka zagwozdke.
Nam brakuje jeszcze tylko przewijaka i teraz tak: rozważamy standardowy przewijak na łóżeczko, ktore znajduje sie w sypialni lub szafka z przewijakiem do wstawienia do łazienki....
Jak to wyglada u was? Problem mam z tym, ze jak bym wybrała opcje przewijak na łóżeczko to po kapieli dziecka w łazience bede musiała z nim lecieć do sypialni, a tak to bede miec wszystko w łazience i juz z takim oporzadzonym maluszkiem wrócę do sypialni.