X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka Ja się wzbranialam przed przewijakiem na lozeczko ale jednak taki właśnie muszę zakupić gdyż moja szafka jest zbyt krotka w długość do przodu by nałożyć przewijak :/ no ale cóż , damy radke

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Zak soda, proszek do pieczenia, sól lub kwasek cytrynowy
    A masz sprawdzone ze podziała ? I co mam zasypać i podlac woda czy jak ? Bo jak kwasek to domyslam się ze posypac / polac i zostawić ale reszta ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka wrote:
    jaroszka i tak pewnie jak będziemy miały wprawe to bedziemy przewijać nawet na kolanie albo w powietrzu :D a tak serio to ja bym chyba wolała na łóżeczku chociaz w sumie jak kupisz taki do szafki to chyba mozna go wyjac i polozyc tez na lozeczko?

Anielka nie o samo przewijanie chodzi, bardziej o fakt przetransportowania maluszka po kąpieli do sypialni. Czy jednak nie lepiej zeby wszystko odbywało sie w łazience? Czyli kąpiel, a następnie suszenie, smarowania i ubieranie.

Jeśli chodzi o nocne przewijanie to bede to robic na łóżku :)

relgh371crdcdbv2.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny z takimi kciukami na pewno dam rade , wlasnie uciekam piec ciasto :)

Aana mam nadzieje ze u Ciebie wyniki beda super! I dadza ci pyszne jedzenie .
    Linka ciesze sie ze na wizycie wszytsko ok i nie musisz sie martwic twrdnieniami , u nas tez bedzie drugie imie :)

Zakretka mam nadzieje ze lepiej sie juz czujesz a plame sproboj soda tak jak Jaroszka polecila :) Trzymam kciuki zeby zeszlo ! :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Anielka nie o samo przewijanie chodzi, bardziej o fakt przetransportowania maluszka po kąpieli do sypialni. Czy jednak nie lepiej zeby wszystko odbywało sie w łazience? Czyli kąpiel, a następnie suszenie, smarowania i ubieranie.

Jeśli chodzi o nocne przewijanie to bede to robic na łóżku :)

to chyba lepiej robic to w lazience jesli masz warunki w sensie zmiesci Ci się tam cały ten osprzęt :) ja będę latac z małym do sypialni bo nie mam w łazience miejsca:/

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    A masz sprawdzone ze podziała ? I co mam zasypać i podlac woda czy jak ? Bo jak kwasek to domyslam się ze posypac / polac i zostawić ale reszta ?

Jejku teraz to duża odpowiedzialność na mnie spoczywa!!!
    Ja usunęłam kiedyś plamke rdzy z bawełnianej bluzki....ale jeżeli nie wiemy z czego jest ten sweterek, pewnie jakaś delikatna tkanina :(
    Moczysz plamę, posypujesz solą i oddajesz albo kilka kropel cytryny albo rozpuszczonego w wodzie kwasku cytrtynowego i zostawiasz na godzinie, a potem wyplucz i jeszcze raz upierz.
    Jest ten takie modelki do odplamiania nazywa sie dr coś tam....zaraz znajdę

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dr beckmann jest rewelacyjne! W sunie moze spróbuj z tym mydelkiem najpierw.

relgh371crdcdbv2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny!
    Melduje się ze szpitala - jestem na obserwacji w związku z wielowodziem. na razie w usg nie stwierdzono wad fizycznych Małego, ktg prawidłowe. jutro badania krwi i moczu, lekarze będą kontrolować przyrost wód. trzymajcie kciuki żeby było ok i żebym nie musiała zostawać na weekend :/

Co do przewijaka - ja mam regał z przewijakiem w łazience a w pokoju jeszcze raki na łóżko żeby Malego w nocy nie wynosić do łazienki na przewijanie.

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jeszcze myśle, moze soda bedzie mniej inwazyjna!
    Trzeba natrzeć plamę masa zrobiona z sody i wody

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje dziewczyny Wam za pomoc , będę działać . :*
    Onka daj znać co i jak dalej ! Oby było ok , najważniejsze ze mały zdrowiutenki :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka wrote:
    to chyba lepiej robic to w lazience jesli masz warunki w sensie zmiesci Ci się tam cały ten osprzęt :) ja będę latac z małym do sypialni bo nie mam w łazience miejsca:/

No wlasnie duzo dziewczyn napewno bedzie tak latać, wiec w sumie ja tez moge :) a kosmetyki, pieluchy i chusteczki gdzie będziesz trzymać? Tez w sypialni? Masz jakaś poleczke, szafeczki, czy moze będziesz korzystać z organizera na łóżeczko?

relgh371crdcdbv2.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bedę kąpać małego w jego pokoju, bo łazienka mała i byłoby niewygodnie. a i tez przewijak na łóżeczko ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 19:33

21.10.2015 Leon <3
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onka - kciuki za Was!!! :*

ja też będę kąpała w pokoju i mam przewijak na łóżeczko :)

polkosia lubi tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny, kopytka zjedzone :) Dodaliśmy jeszcze mąki i daliśmy radę :)
    A wyszło tego jak dla wojska...
    Ja kąpać też będę w sypialni, bo łazienka malutka.
    Zakręcona Ty non stop coś kupujesz :)
    Jak tam sweterek?

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez jak dziewczyny :)

Onka kciuki mocne caly czas ! :*

Muffinka super ze sie udalo ! :D

Moje ciacho juz w piekarniku , zobaczymy co z tego wyjdzie, zabieram sie teraz za kolacje , pozniej soczek zamiast winka , i moze wskocze w sexi bielizne , ale czy bede w niej sexi haha :D zobaczymy , ojeej ale mnie wzielo dzis !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 19:37

Muffinka1019, Lexie, estrella, stokrotka25, agaton, Blondik lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny :* bede myślała jak to rozwiązać zeby było jak najlepiej

szczesliwa_mamusia21, madu lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wyniki mam dzis ok wiec zjadłam kolacje! Ooo, jak dobrze mieć pełny brzuszek :)
    Onka, trzymam kciuki, będzie dobrze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 19:42

madu, ZakręconaOna, Muffinka1019, szczesliwa_mamusia21, Lexie, BATTINKA, estrella, Bąbelek, annggela, polkosia, stokrotka25, lojkalojka, ~Rewianka~, agaton, Magnosia, zakocona, agania, Blondik, Arielka lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna nareszcie bo by Cie nam zameczyli !
    Muffinka oj tak ! Kupuje ale juz powoli się opanowuje bo funduszu reprezentacyjnego mi zabraknie w końcu hehe .
    Ja lubię zakupy serio a teraz dla małego to moglabym kupować i kupować ! A skąd kasę brać haha .
    Ja będę kąpać w łazience małego i u mamy i u siebie i przenosić do sypialni . :)

aanaa lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aanaa ja za Ciebie tez trzymam kciuki. Polkosia za Ciebie tez!
    Śledzę forum na bieżąco choć nie zawsze mam jak napisać:)

aanaa, polkosia lubią tę wiadomość

• IviQ Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anaaa no w końcu :)
    Ona trzymam kciuki. Tez nie chce zostawać na weekend
    Zwłaszcza ze ząb coraz bardziej boli :( muszę do dentysty. ...nie wytrzymam za długo

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
‹‹ 1892 1893 1894 1895 1896 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ