Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Arielka wrote:jaroszka i tak pewnie jak będziemy miały wprawe to bedziemy przewijać nawet na kolanie albo w powietrzu
a tak serio to ja bym chyba wolała na łóżeczku chociaz w sumie jak kupisz taki do szafki to chyba mozna go wyjac i polozyc tez na lozeczko?
Anielka nie o samo przewijanie chodzi, bardziej o fakt przetransportowania maluszka po kąpieli do sypialni. Czy jednak nie lepiej zeby wszystko odbywało sie w łazience? Czyli kąpiel, a następnie suszenie, smarowania i ubieranie.
Jeśli chodzi o nocne przewijanie to bede to robic na łóżku -
Dzieki dziewczyny z takimi kciukami na pewno dam rade , wlasnie uciekam piec ciasto
Aana mam nadzieje ze u Ciebie wyniki beda super! I dadza ci pyszne jedzenie .
Linka ciesze sie ze na wizycie wszytsko ok i nie musisz sie martwic twrdnieniami , u nas tez bedzie drugie imie
Zakretka mam nadzieje ze lepiej sie juz czujesz a plame sproboj soda tak jak Jaroszka polecilaTrzymam kciuki zeby zeszlo !
-
jaroszka wrote:Anielka nie o samo przewijanie chodzi, bardziej o fakt przetransportowania maluszka po kąpieli do sypialni. Czy jednak nie lepiej zeby wszystko odbywało sie w łazience? Czyli kąpiel, a następnie suszenie, smarowania i ubieranie.
Jeśli chodzi o nocne przewijanie to bede to robic na łóżku
to chyba lepiej robic to w lazience jesli masz warunki w sensie zmiesci Ci się tam cały ten osprzętja będę latac z małym do sypialni bo nie mam w łazience miejsca:/
-
ZakręconaOna wrote:A masz sprawdzone ze podziała ? I co mam zasypać i podlac woda czy jak ? Bo jak kwasek to domyslam się ze posypac / polac i zostawić ale reszta ?
Jejku teraz to duża odpowiedzialność na mnie spoczywa!!!
Ja usunęłam kiedyś plamke rdzy z bawełnianej bluzki....ale jeżeli nie wiemy z czego jest ten sweterek, pewnie jakaś delikatna tkanina
Moczysz plamę, posypujesz solą i oddajesz albo kilka kropel cytryny albo rozpuszczonego w wodzie kwasku cytrtynowego i zostawiasz na godzinie, a potem wyplucz i jeszcze raz upierz.
Jest ten takie modelki do odplamiania nazywa sie dr coś tam....zaraz znajdęszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny!
Melduje się ze szpitala - jestem na obserwacji w związku z wielowodziem. na razie w usg nie stwierdzono wad fizycznych Małego, ktg prawidłowe. jutro badania krwi i moczu, lekarze będą kontrolować przyrost wód. trzymajcie kciuki żeby było ok i żebym nie musiała zostawać na weekend
Co do przewijaka - ja mam regał z przewijakiem w łazience a w pokoju jeszcze raki na łóżko żeby Malego w nocy nie wynosić do łazienki na przewijanie. -
Arielka wrote:to chyba lepiej robic to w lazience jesli masz warunki w sensie zmiesci Ci się tam cały ten osprzęt
ja będę latac z małym do sypialni bo nie mam w łazience miejsca:/
No wlasnie duzo dziewczyn napewno bedzie tak latać, wiec w sumie ja tez mogea kosmetyki, pieluchy i chusteczki gdzie będziesz trzymać? Tez w sypialni? Masz jakaś poleczke, szafeczki, czy moze będziesz korzystać z organizera na łóżeczko?
-
Ja tez jak dziewczyny
Onka kciuki mocne caly czas ! :*
Muffinka super ze sie udalo !
Moje ciacho juz w piekarniku , zobaczymy co z tego wyjdzie, zabieram sie teraz za kolacje , pozniej soczek zamiast winka , i moze wskocze w sexi bielizne , ale czy bede w niej sexi hahazobaczymy , ojeej ale mnie wzielo dzis !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 19:37
Muffinka1019, Lexie, estrella, stokrotka25, agaton, Blondik lubią tę wiadomość
-
Ja wyniki mam dzis ok wiec zjadłam kolacje! Ooo, jak dobrze mieć pełny brzuszek
Onka, trzymam kciuki, będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 19:42
madu, ZakręconaOna, Muffinka1019, szczesliwa_mamusia21, Lexie, BATTINKA, estrella, Bąbelek, annggela, polkosia, stokrotka25, lojkalojka, ~Rewianka~, agaton, Magnosia, zakocona, agania, Blondik, Arielka lubią tę wiadomość
-
Anna nareszcie bo by Cie nam zameczyli !
Muffinka oj tak ! Kupuje ale juz powoli się opanowuje bo funduszu reprezentacyjnego mi zabraknie w końcu hehe .
Ja lubię zakupy serio a teraz dla małego to moglabym kupować i kupować ! A skąd kasę brać haha .
Ja będę kąpać w łazience małego i u mamy i u siebie i przenosić do sypialni .aanaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anaaa no w końcu
Ona trzymam kciuki. Tez nie chce zostawać na weekend
Zwłaszcza ze ząb coraz bardziej bolimuszę do dentysty. ...nie wytrzymam za długo
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))