Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Myśmy skończyli gotować obiad i zjedli, idziemy wziąć prysznic i do łóżka spać.
Doczytam was jutro
Dobranocka!
Jeszcze tylko powiem, że brzuch mnie ciągnie bardzo, twardy, młody nachrzania + aktualnie ma czkawkę, a kręgosłup w krzyżu boli masakrycznie. I ledwo mogę stać na nogach. Masakracja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 22:03
-
jaroszka wrote:No wlasnie duzo dziewczyn napewno bedzie tak latać, wiec w sumie ja tez moge
a kosmetyki, pieluchy i chusteczki gdzie będziesz trzymać? Tez w sypialni? Masz jakaś poleczke, szafeczki, czy moze będziesz korzystać z organizera na łóżeczko?
mam i organizer na łóżeczko i póleczki i pojemnik taki kwadratowy bo ja mam przewijak w ogole na komodzie koło łóżeczka taki miękki materiałowy -
Hej dziewczynki, witam się w 32 tyg
znów wpadam jak po ogien, bo SZALONYCH wakacji jeszcze nie koniec. Eh...ile naklepałyście przez tydzień?
Wiem, że u niektórych ciężko i przykro mi
mam nadzieje, żę wszystko skończy się dobrze...trzymam kciuki i ciagle myślę co tam u Was. Mi mówi rodzinka męża, że w ciągu tygodnia brzuszek mi spory urósł. Zrobie fotki to wrzucę jak już będę w DE. ciumki
Lexie, ZakręconaOna, annggela, polkosia, Bąbelek, lojkalojka, paula1, soraya, jaroszka, nat_alia, Blondik, estrella, ola.321 lubią tę wiadomość
-
Ja mam komodę z przewijakiem w pokoju dziecka. Będę przewijać tam i w sypialni na łóżku po prostu
Obudziłam się na siku... I teraz zasnąć nie mogę. Coś mnie w pochwie mocno kłuje.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia ty nic nie mów o bezsenności:( ja juz mam dość! Kuźwa zamiast chrapać w najlepsze to ja oczy jak 5zl i tak od 2.30, pewnie usnę ok 5! ;((
Jak mąż teraz byl na tydzień czasu to i spalam a teraz? Katastrofa.
Brzuch mnie pobolewa...nieładnie. -
Dzień dobry.
Ja znacznie spalam , sny durne ale spalam
Właśnie wstalam drugi raz na siusiu i juz za mocno zasnąć się mogę
Wgle poszlam do łazienki i podpierając się po siuskach nagle patrzę a na papierze mam taka mała a w sumie dwie kuleczki ale takie malusienkie ... Przepraszam za doslownosc naprawdę ! Jakbym małego babola zwinela sobie i położyła .
Było to koloru brązowo czerwone i mega male było wiec żaden czop nic , krwi żadnej na wkładce , na papierze dodatkowo nic ...
Trochę mnie to zestresowalonie powiem ,ze nie ...jeszcze myślę ze może podraznilam wczoraj wieczorem szyjkę albo cos dookoła wkładając luteine sobie w pochwę bo aż mnie zaklulo przy aplikowaniu tak jak bym zadarla właśnie ... Ale mam nadzieje ze to nic złego . Lekarza mam ( Prywatnego) dopiero na 16.09 a na NFZ juz Wam wczoraj mowilam jaka to pizda !
Wstaje zaraz na śniadanie i szykuje sie do lekarza , jak dobrze pójdzie to jutro z rana na glukozę IDE ! Feeeee .
Wy juz po wszystkim i zostałam Ja jedna hahaha i sama się będę przeżywać: p -
zakrecona powodzenia na tej nieszczęsnej glukozie
w sumie to jutro dopiero ale na zapas
i mniej stresu :*
Współczuję bezsenności. Ja zasnelam nawet nie pamiętam kiedya teraz obudził nas Kocik ale zamiast miauczeć to bawił się...eeee pory poprzestawiały się jemu
ale lepsze to niż te miauki. R do pracy pojechał a ja sprawdzałam co z moją opryszczką bo mi wyszła na dolnej wardze! W Itrym miałam lekką i w IItrym też w kąciku ust a wczoraj od rana zauważyłm coś i prosze...wieczorem już taka paskuda była że hoho...nałożyłam specjalną maść ale dzisiaj jeszcze gorzej więc użyłam pasty do zębów. Teraz pójdę jeszcze spać bo z ranca czekoladę już szamałam
Polkosia kucie to chyba normalne jest :*
Aanaa jak dzisiaj? Będzie śniadanko? Nie ma zakazu jedzenia do ostatniej fazy porodu,więc czy na serio przy badaniu crp musisz głodować?biedna :*
Ahhh mój Kot przez okno oglądał sarenkechodziła i żaden pies jej nie zauważył
polkosia lubi tę wiadomość
-
PauLla oj tak , mniej stresu się przyda . :p
Nie dziękuje co do glukozy na razie , po badaniu jutro podziekuje jak nie zwymiotuje hahaah
Ja nie cierpie kochana na bezsenność , przespalam w nocy 7 h w sumie:)
Ja ranny ptaszek zawsze byłam i jestem ! :pWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 06:01
-
Zakręcona ja bym jeszcze pospala ale chodzi już za mną sałatka śledziowa
po za tym ostatnio jak zaczęłam się wysypiać to mi te piszczące całe dnie psy nie przeszkadzają
ale Mały nie ma litości...brzuch od jego akrobacji boli...
Ahh pisałyście wczoraj o rozstępach no i u nas jest tak,że oglądając te stare zauważyłam,że rozeszły się batdzo i są wieeelkie...zawsze na nowy rozstęp swędzi brzuch i tak też mamy dzisiaj...brzydko to wygląda ale mówi się trudno.
-
Dzień dobry
Dziewczyny współczuję wam tych bezsennych nocy.. Ja wczoraj po filmie (Uprowadzona 3) zasnęłam szybciutko. Bezsenność mnie pewnie i tak nie ominie na końcówce ciąży
Zakręcona jeśli coś ukłuło w szyjce podczas aplikowania to pewnie coś tam podrażniłaś. Na pewno to nic poważniejszego. No i powodzenia na glukozie to nie jest nic strasznego, dasz radę
Dziś USG popołudniu. W końcu po miesiącu a w sumie to i dłużej.. Mam nadzieje że Antoś się w końcu pokaże rodzicompolkosia, ZakręconaOna, lojkalojka, soraya, Lexie, Arielka lubią tę wiadomość
-
Hej piękne. Ja mam przykaz glodowania i nie picia do wizyty lekarza czyli ok 9. Jesli znowu będzie badane crp to znowu czekanie z pustym brzuszkiem na wyniki
czyli znów obiad na śniadanie... Ja dzis rano zastalam wkład z wodami i krwią, ale pielegniarka twierdzi ze to po wczorajszym badaniu. Jejku jak ja sie przerazilam... Dodinka trzymam kciuki :-* no i za wszystko badania i wizyty tez. Miłego dzionka kochane
-
Aana Ty chyba trafilas na jakiś debili ... Jak może nie być nic poważnego jak wody i krew zastalas ?! No jacyś nienormalni .
Wiadomo ze tam powoli się cos zaczyna rozkrecac jak te wody uchodzą a krew D faktycznie może być po badaniu ... Eh jak Ja Ci wspolczuje: ( trzymaj się kochana
Paulla sałatka śledziowa mówisz ? Ja bym zupe śledziowa zjadła mmmm mniam !
Moja Mama robi najlepsza na świecie .
Babelek no właśnie tez nie sadze ze cos podraznilam wczoraj bo juz nic mi nie jest , nie leci , nie plami ani nic:) tylko mega mocno mnie szyjka a raczej cala pochwa kości , szyjka wszystko tak mocno kluje przy wstawaniu , przy przekrecaniu się . Teraz juz ok.
I powodzonka na USG , oby Antos się pokazał !
Polkosia Ja ide pierwszy raz na glukoze bo dopiero co do Polski przylecialam . W Anglii robią krzywa tylko wtedy jak komuś wychodzi bardzo wysoki poziom glukozy we krwi a Ja miałam 77 a norma jest tam i u mnie w Koluszkach w przychodni 70-99 . I nie chcieli zrobić wiec przelatując tu moja lekarka z Polski nawet stwierdziła ze lepiej późno niż wcale i jutro na nią smigam:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 07:33
Bąbelek lubi tę wiadomość
-
Aanaa kurde no pić też nie możesz?!
oby śniadanie było szybko i obfity obiadek na Ciebie czekał! To drugie crp dobrze wyszło tak?z tego co pamiętam? Wiec może nie trzeba będzie znów powtarzać.. Trzymam kciuki
Zbieram zadek z łóżka bo urząd mnie czeka a kurierzy tuż tuż! Obym zdążyła.. -
Witajcie !
Ja to tylko rano mam czas zeby Was poczytac . Myslallam , ze jak bede na L4 to sie zmieni . Moze poprostu nadrobie wszystkie zaleglosci i od wrzesnia bede sie bardziej udzielala .
Jesli chodzi o bezsennosc to aj jej chyba narazie nie mamOwszem budze sie czesto na siusiu izmiane pozycji , ale potem szybko zasypiam .
Aanaa dziwny troche ten szpitalKobieta w ciazy i tak ja glodza !!! Jakby lekarz nie mogl przyjsc szybciej ! Trzymaj sie kochana
Paulla , ale mi narobilas smaka tymi sledziami
Ja to bymzjadla Lisnera w sosie musztardowym . Niestety takich u mnie nie ma
Obejde sie smakiem .
dodinka trzymam kciuki , zeby nic nie wyszlo ! A kiedy bedziesz miala wynik?
Babelek to czekamy za zdjecie Antosia
A dzisiaj mam zamowienie od corki na obiad - sushi
Bede miala robotyBąbelek lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015