Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakaś taka jestem rozbita ostatnimi dniami.....jeszcze wczoraj moja hematolog opowiedziała mi bardzo nieprzyjemna historie o swojej pacjentkę mającej podobne mutacje co ja, historia była w nawiązaniu do moich obaw dotyczących zastrzyku clexane...otóż jedna z jej pacjentek odstawiła zastrzyki na 3 dni, bo jej sie wydawało, ze juz sie akcja porodową zaczyna i w efekcie urodziła martwe dziecko, bo jej sie zakrzep utworzył w pępowinie....dziecko zdrowiutkie 9 miesięcy noszone pod sercem i kobieta z własnej głupoty je zabiła....i dopiero wczoraj dotarło do mnie jak ja mam poważne schorzenie i jak ważne sa te zastrzyki.....nie moge jakoś dojść do siebie
-
IviQ biedna
Nie wiem czy to cos pomoze ale mnie jak boli zab to smaruje go amolem , biore go na palca i smaruje dziaslo i zeba , za chwile on zaczyna tak pulsowac i normalnie mi go zamraza , tym sie tu ratuje , moze i Tobie pomoze choc troche ...
Aana no nareszcie ! Teraz masz juz podwojnie pelny brzuszek , super :*aanaa lubi tę wiadomość
-
jaroszka ale Ci powiedziala historie ... Nie ma jak tego wytlumaczyc , moze spanikowala myslala ze rodzi , ale teraz juz wiesz zeby uwazac i na pewno u Ciebie sie tak nie skonczy nie mozesz sie tym zamartwiac ! Na pewno nie pomylisz akcji porodowej , spokojnie wszystko bedzie dobrze , wiem ze latwo mowic , ale postaraj sie jakos nie dolowac a na pewno wszystko wszystko bedzie jak trzeba ! Trzymaj sie :*
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa dzieki :*
Ja napewno nie odstawie clexanu - trudno najwyżej urodzę bez znieczulenia. Dla dziecka zrobię wszystko.
Dziewczynki z dnia na dzien coraz gorsze samopoczucie mam, strasznie mi cieżko i niewygodnie juz w każdej pozycji...chodzę jak paralityk, bo mnie bola biodra i chyba spojenie, do tego pięty zaczęły bolec....wiec chyba skończyło sie rumakowanie....a jeszcze tydzień temu było ok....
Kładę sie do łóżeczka i juz mnie nie bedzie dzisiaj....
Dobranoc kochane !
Polkosia i aanna myśle o Was cały czas to, ze nie pytam i nie udzielam sie nie oznacza, ze nie śledzę tego co u Was
Buzki :*aanaa, szczesliwa_mamusia21, polkosia lubią tę wiadomość
-
Jaroszka o matko ale historia: o trochę nastraszyla Cie ale sama widzisz , ze nie możesz odstawić bo tak jak soraya mówi mega odpowiedzialność z tym lekiem .
Kochana bez znieczulenia nie jedna rodziła i jak będzie mus to urodzisz i bez a twój bol wynagrodzi Ci zdrowy synek .jaroszka lubi tę wiadomość
-
Annaa kochana dobrze ze sie póki co unormowało:)) tak trzymać
Polkosia a ty kochana leż leż i jeszcze raz leż a nie tu piszesz ze chałupę ogarniasznunu...
Jaroszka Ci powiem ze ta twoja pani dr to nie ma sumienia,cholercia po co Cie tak straszy. Nawet jak by Cie chciała uprzedzić to wiadomo ze dla Matki takie rzeczy zostają w glowie!
Noszzzzz... Ale nie martw sie bierz te zastrzyki do końca,będzie dobrze ja tez rodziłam naturalnie bez znieczulenia i żyje
A a propos Jaroszka przewijają to ja mam przewijak na łóżeczku a małą zamierzam kąpać w pokoju tak jak poprzednią córcię. Jak będzie większa to się przeniesiemy do łazienki:)
Kurde dziewczyny moja mala szaleje w tym brzuchu jak by na jakiś dopalaczach jechała;) takie kopniaki ze hej ale co chcę napisać że i brzuch twardnieje i pobolewa czasami jak na @ na dole brzucha. Wizyta za tydz...ach mam nadzieje ze wytrzymam.
ZakreconaOna słuchaj ja miałam tez ostatnio sytuację z rdzą na ubranku ale odrazu zaprałam mydłem na plamy(bo mam takowe) i zeszło.polkosia, aanaa, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Bąbelek wrote:Kurde w sklepie byłam ledwo szłam.. jakieś skurcze były, ciągnięcia na szyjkę, brzuch jak skała
Wyjścia już nie dla mnie.. mimo to że autem pojechaliśmy.
Co do kąpieli to podobnie jak dziewczyny-kąpanie w pokoju, a przewijak na łóżeczku.
No ale Ty fakt oszczędzaj się za dwoje , ze tak powiem . -
soraya wrote:Zakręcona w biedronce jest teraz to mydełko na plamy w promocji tego dr "b coś tam"
-
Battinka, spokojnie
Ale od leżenia mnie tak kręgosłup bolał, że musiałam się rozruszać
Jakieś kurze ledwo co wytarłam i umyłam blat w kuchni
Teraz cały czas leżę. Jutro mąż jedzie na ostatnie zakupy do Ikei i będziemy kończyć pokoik. To znaczy on będzie
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
dziewczyny ja juz dzisiaj ide spać, wczoraj mało co pospałam w nocy... jakoś nie potrafie... stresuje się... brzuch się napina, boli...
polkosia ciesze sie ze jestes w domu ale oszczedzaj sie kochana, dużo odpoczywaj
anaaa trzymaj się tam dalej dzielnie
historia o tym clexane mnie wzruszyła... wydaje mi się że niepotrzebnie Ci o tym powiedziała lekarka
co do plam z rdzy nie mam doświadczenia..
mąż właśnie skończył malować sypialnie i pokoik dla dziecka, jutro posprzata i możemy szykować półeczki, prac pranie itd.. może zdążę do porodu -oby
dobranocszczesliwa_mamusia21, polkosia lubią tę wiadomość
-
Była u diabetologa i dostałam insulinę. Zobaczymy jutro co i jak. Nie mam siły Was dziś nadrabiać, wiec pewnie poczytam jutro:) tez mnie pobolewa brzuch i mam dziwne spięcia. Padam na twarz... I idę spac:) Dobranoc Mamusie i Dzidziusie
)
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]