Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
jaroszka wrote:Dla mamusiek chłopaków:
Nie ponaglajmy natury!
Czyli o pielęgnacji narządów intymnych chłopców. Obalamy mit krążący wśród rodziców.
Oglądnij wykład Dr Piotra Gastoła
http://www.mp.pl/wideo01/?id=453&l=1019&u=23217553
Zdjęcie użytkownika Ciąża Naturalnie.
śmieszny ten facet, takie ma komentarze, ze boki zrywac
Świetny wykład, słucham sobie i rozwiewa wszelkie wątpliwości - przydatny dla mam spodziewających się synkajaroszka lubi tę wiadomość
-
Jaroszka no właśnie Ja miałam mieć 5 ale trafiło się na teraz to morzystam a jak !
mega się cieszę hehe nareszcie go zobacze
Polkosia no dupy wołowe dupy: ( ale co Ja poradze , mogłabym iść prywatnie DP innej przychodni i mialabym o każdej porze ale jak mam skierowanie to wiesz nie będę kaski wydawać a przez weekend poczekac nic mnie nie zabwi:) -
Fresh cieszę się, że materiał sie przydał. Ja równiez jestem zadowolona, że na to trafiłam
Ciekawa jestem co będą gadać na szkole rodzenia, za tydzień będę miała o pielęgnacji noworodka, może będę miała okazję żeby do tego wykładu nawiązać i się troszkę pomądralować
-
polkosia, lol
e tam robokop. Ja się czuję jak babcia stara jakaś
. I zastanawiam jak przejdę kolejną ciążę z maluchem non-stop wymagającym uwagi..
A co do aktywności, to wiadomo, że jesteśmy różne wszystkie, ale pisanie, że w ciąży nie można okien myć jest bzdurą po prostu, tak samo jak np że nie można farbować włosów, czy malować paznokciI tylko o to mi chodziło
My dzisiaj mamy na SR o pielęgnacji noworodka. Nie mogę się doczekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 09:39
-
angela, Next
Wczoraj kupiłam tam 3 pajacyki, ale będę jeszcze dokupować ten kombinezon i 2 pajacyki, i 2 chustki
Mają dostawę darmową od 100zł.
A w H&M na dziale dziecięcym jest przecena na wszystko -20%, ale tylko w stacjonarnych sklepach.annggela lubi tę wiadomość
-
Arielka wrote:amerie mi drętwieje pod cyckami a rano czasem jak się obudzę to w ogóle mam pół brzucha zdrętwiałe
nie wiem czemu tak się dzieje
Dzisiaj mam wizytę, więc jak mi nie umknie to zapytam:)Mamtyle pytań, że aż się boję, że nie zdążę się wszystkiego wypytaćArielka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Zakręcona-ale w tej przychodni zwyczaje mają!Dla mnie bez sensu no ale co zrobisz.. szkoda,ze nie wiedziałaś,dwa razy musisz sie na to badanie nastawiać.. ale będzie dobrze:) Mnie to nawet smakowało
Jaroszka- obejrzałam wykład tym bardziej,ze wczoraj byłam z siostrzeńcem na odklejaniu napletka.Biedny sie napłakał a ja razem z Nim.. Wieczorem siostra dzwoniła,że mały w ogóle nie chce siku zrobić bo tak Go piecze przy oddawaniu i dopiero dziś jakoś poszło na szczęście..
Co do przewracania się w nocy w łóżku to dla mnie jest męczarnią,jak zdobywanie najwyższych gór! Zanim się przekręce to wieki mijają a przy tym wszystko mi strzyka! Masakra..
Polkosia przeczytałam dopiero o kurierze.. pisałam kiedyś ,że też takiego miałam co samej kazał mi wnosić na 3 piętro ale twój to już poprostu... mój mąż był strasznie wzburzony jak Mu o tym powiedziałam!Napisz taką skargę,że się w papcie nie zmieszczą!!
Nie wiem jeszcze co komu miałam napisać tyle nadrukowane,a do tego mózgojad ciązowy,więc wybaczcie
W każdym razie cały czas trzymam kciuki za dziewczyny w szpitalach i te wizytujące dzisiaj i w ogóle za nas wszystkie,abysmy w spokoju doczekały swoich TP -
Jestem po lewatywie, fajna sprawa
A teraz mnie pod oksytocyne podlaczaja. Także prosze o kciuki, co by poród byl latwy, szybki i bezpieczny
PauLLa, zakocona, green, Little Frog, Bąbelek, nat_alia, soraya, polkosia, linka220, jaroszka, annggela, agaton, szczesliwa_mamusia21, FreshMm, miska2503, estrella, Magnosia, ewwiel, ss, dodinka, Nynusia, Aleksandra90, Amerie, lojkalojka, agania, Arielka, WiedźmaMaKota, Lexie, stokrotka25, onka, Muffinka1019, ola.321, mała.mi, Majaaa, paula1, BATTINKA, lili_madlen, ZakręconaOna, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny...ja urodzę pewnie koniec września/początek października. Powiedzcie mi jaki pajacyk/kombinezonik na wyjście? tzn wiem, że zalezy od pogody, ale na taką ciepła jesiń jak ubrać noworodka? chodzi mi o grubość pajacyka:) ja nie ma pojęcia!
[/url]
[/url]
-
nick nieaktualny
-
jacusianka wrote:Dziewczyny...ja urodzę pewnie koniec września/początek października. Powiedzcie mi jaki pajacyk/kombinezonik na wyjście? tzn wiem, że zalezy od pogody, ale na taką ciepła jesiń jak ubrać noworodka? chodzi mi o grubość pajacyka:) ja nie ma pojęcia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 10:15
jaroszka, jacusianka, Magnosia lubią tę wiadomość