WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • dodinka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczny :)

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona, Ty to jesteś robokop :P Ale nie każdej taka aktywność sprzyja. Ja trochę przy remoncie pomagałam (naprawdę niedużo), a szyjka zaczęła szwankować...

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Dla mamusiek chłopaków:

Nie ponaglajmy natury!
    Czyli o pielęgnacji narządów intymnych chłopców. Obalamy mit krążący wśród rodziców.

Oglądnij wykład Dr Piotra Gastoła
    http://www.mp.pl/wideo01/?id=453&l=1019&u=23217553
    Zdjęcie użytkownika Ciąża Naturalnie.

śmieszny ten facet, takie ma komentarze, ze boki zrywac :P

Świetny wykład, słucham sobie i rozwiewa wszelkie wątpliwości - przydatny dla mam spodziewających się synka :)

jaroszka lubi tę wiadomość

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakrecona super!!! zazdroszcze! ja mojego dopiero 3 wrzesnia - po ponad 6 tygodniach nie widzenia :)

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka no właśnie Ja miałam mieć 5 ale trafiło się na teraz to morzystam a jak ! :D mega się cieszę hehe nareszcie go zobacze :D

Polkosia no dupy wołowe dupy: ( ale co Ja poradze , mogłabym iść prywatnie DP innej przychodni i mialabym o każdej porze ale jak mam skierowanie to wiesz nie będę kaski wydawać a przez weekend poczekac nic mnie nie zabwi:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fresh cieszę się, że materiał sie przydał. Ja równiez jestem zadowolona, że na to trafiłam :) Ciekawa jestem co będą gadać na szkole rodzenia, za tydzień będę miała o pielęgnacji noworodka, może będę miała okazję żeby do tego wykładu nawiązać i się troszkę pomądralować :P

relgh371crdcdbv2.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia, lol :D e tam robokop. Ja się czuję jak babcia stara jakaś :(. I zastanawiam jak przejdę kolejną ciążę z maluchem non-stop wymagającym uwagi..

A co do aktywności, to wiadomo, że jesteśmy różne wszystkie, ale pisanie, że w ciąży nie można okien myć jest bzdurą po prostu, tak samo jak np że nie można farbować włosów, czy malować paznokci :) I tylko o to mi chodziło ;)

My dzisiaj mamy na SR o pielęgnacji noworodka. Nie mogę się doczekać :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 09:39

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My juz po śniadaniu i ktg. Antek nieźle wariował :)
    ac6df5e9a0867080med.jpg

zakocona, Lexie, annggela, nat_alia, FreshMm, PauLLa, jaroszka, agaton, estrella, dodinka, Blondik, lojkalojka, agania, Arielka, paula1, lili_madlen, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    L kazał kupić :D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b77d2c66d9a5.jpg
    Cudowny gdzie taki kupujesz ???

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela, Next :) Wczoraj kupiłam tam 3 pajacyki, ale będę jeszcze dokupować ten kombinezon i 2 pajacyki, i 2 chustki :D Mają dostawę darmową od 100zł.

A w H&M na dziale dziecięcym jest przecena na wszystko -20%, ale tylko w stacjonarnych sklepach.

annggela lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Amerie Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka wrote:
    amerie mi drętwieje pod cyckami a rano czasem jak się obudzę to w ogóle mam pół brzucha zdrętwiałe :/ nie wiem czemu tak się dzieje :/

Dzisiaj mam wizytę, więc jak mi nie umknie to zapytam:)Mamtyle pytań, że aż się boję, że nie zdążę się wszystkiego wypytać:)

Arielka lubi tę wiadomość

relgh371rrya3inl.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! :)

Zakręcona-ale w tej przychodni zwyczaje mają!Dla mnie bez sensu no ale co zrobisz.. szkoda,ze nie wiedziałaś,dwa razy musisz sie na to badanie nastawiać.. ale będzie dobrze:) Mnie to nawet smakowało :)

Jaroszka- obejrzałam wykład tym bardziej,ze wczoraj byłam z siostrzeńcem na odklejaniu napletka.Biedny sie napłakał a ja razem z Nim.. Wieczorem siostra dzwoniła,że mały w ogóle nie chce siku zrobić bo tak Go piecze przy oddawaniu i dopiero dziś jakoś poszło na szczęście..

Co do przewracania się w nocy w łóżku to dla mnie jest męczarnią,jak zdobywanie najwyższych gór! Zanim się przekręce to wieki mijają a przy tym wszystko mi strzyka! Masakra..

Polkosia przeczytałam dopiero o kurierze.. pisałam kiedyś ,że też takiego miałam co samej kazał mi wnosić na 3 piętro ale twój to już poprostu... mój mąż był strasznie wzburzony jak Mu o tym powiedziałam!Napisz taką skargę,że się w papcie nie zmieszczą!!

Nie wiem jeszcze co komu miałam napisać tyle nadrukowane,a do tego mózgojad ciązowy,więc wybaczcie ;)
    W każdym razie cały czas trzymam kciuki za dziewczyny w szpitalach i te wizytujące dzisiaj i w ogóle za nas wszystkie,abysmy w spokoju doczekały swoich TP :):)

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po lewatywie, fajna sprawa :D A teraz mnie pod oksytocyne podlaczaja. Także prosze o kciuki, co by poród byl latwy, szybki i bezpieczny :)

PauLLa, zakocona, green, Little Frog, Bąbelek, nat_alia, soraya, polkosia, linka220, jaroszka, annggela, agaton, szczesliwa_mamusia21, FreshMm, miska2503, estrella, Magnosia, ewwiel, ss, dodinka, Nynusia, Aleksandra90, Amerie, lojkalojka, agania, Arielka, WiedźmaMaKota, Lexie, stokrotka25, onka, Muffinka1019, ola.321, mała.mi, Majaaa, paula1, BATTINKA, lili_madlen, ZakręconaOna, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny...ja urodzę pewnie koniec września/początek października. Powiedzcie mi jaki pajacyk/kombinezonik na wyjście? tzn wiem, że zalezy od pogody, ale na taką ciepła jesiń jak ubrać noworodka? chodzi mi o grubość pajacyka:) ja nie ma pojęcia!

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana, kciuki mocne!! Powodzenia!!
    I rozbawiło mnie, że lewatywa jest fajną sprawą :D

L pojedzie ze mną na USG jeej!

Little Frog, Bąbelek, annggela, agaton, Magnosia, agania, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aanaa kciuki zacisniete!

agania, BATTINKA lubią tę wiadomość

• PauLLa Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aanaa kciuki ogromne :* ppradzisz sobie :*

Angela ale że ja zaspalam??? :D byłam rano na lapku ale oczy tak się kleiły,że jeszcze zasnelam:)

Zakręcona nosz w morde jeża jakby nie mogli fzisiaj zrobić:/

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anaa...trzymam kciuki!

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jacusianka wrote:
    Dziewczyny...ja urodzę pewnie koniec września/początek października. Powiedzcie mi jaki pajacyk/kombinezonik na wyjście? tzn wiem, że zalezy od pogody, ale na taką ciepła jesiń jak ubrać noworodka? chodzi mi o grubość pajacyka:) ja nie ma pojęcia!
    Najlepiej polarowy r.62 i najlepiej jakby od wewnątrz był bawełniany.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 10:15

jaroszka, jacusianka, Magnosia lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aanaa kciuki zaciskam! Trzymaj się kobieto :D

atdc6iyehd9qphks.png
‹‹ 1913 1914 1915 1916 1917 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ