Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
zakocona , moj ma pupke z lewej , tzn mial ostatnio zobaczymy teraz jak bedzie , tez mam mocne kopniaki wiec juz sama nie wiem z ktorej strony co jest
Natka na pewno kwestia srubki zobaczysz :*
A chrzestnym zostanie nastepnego malenstwa , co sie odwlecze ... itd
popracuje troche i na pewno pozniej dostanie urlopnat_alia lubi tę wiadomość
-
lojkalojka wrote:aagatkaa napewno nie mozesz tego tak zostawic . Pros lekarza o kolejne badania , niech drazy ,az znajdzie przyczyne . To przeciez nie jest normalne , zeby dziecko mdlalo bez przyczyny . A w szpitlu moze i ja przebadali , ale czy na wszystko .
Zycze duzo zdrowka Twojej corci i Tobie sily !
Zrobili jej poziom hormonów tarczycy, czynnik reumatoidalny i multum innych rzeczy i wyobrażacie sobie nic, zupełnie nic. Nie wiem może na wakacjach się czymś podtrula, ale zeby 3 tygodnia dochodzila do siebie?
Szczesliwa mamusia dzieki, mieszkamy w nowym bloku, po remoncie miesiąc temu, do tej pory bylo wszystko ok. Najbardziej mnie boli jak patrzę na inne dzieci skaczące, a ja widzę, ze ona nie ma na to silyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 13:49
-
zakocona wrote:nat_alia, a to nie możecie jakoś połączyć chrztu z jego obecnością akurat w PL?
-
jaroszka wrote:Polkosia gdzie się podziewasz?
właśnie kochana powiedz mi czy na tym usg III trymestru u Pietrasika to nagrywaja plytke?
Nie, nie liczyłabym nawet na fajne zdjęcia... Sprzęt fatalny ma.
A ja teściową zabawiałamAle już pojechała, uf!
jaroszka lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
aagatka, nasz siostrzeniec miał podobne objawy i okazało się, ze ma glistę ludzką... robiliscie wszystkie badania na pasożyty?
i badanie na borelioze, może kleszcz ją ugryzł i nie było rumienia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 13:59
polkosia lubi tę wiadomość
-
Blondik wrote:aagatka, nasz siostrzeniec miał podobne objawy i okazało się, ze ma glistę ludzką... robiliscie wszystkie badania na pasożyty?
i badanie na borelioze, może kleszcz ją ugryzł i nie było rumienia?
Dzieki dziewczyny za zainteresowanie to duzo do mnie znaczy. Podejrzenie boreliozy tez jest, ale wyniki będą za tydzien. Wiem, ze te pasożyty nie zawsze wychodzą, jutro chyba pobiorę na własną rękę i zawiozę do badania.
My byliśmy w Sopocie, opryskiw nie byloale jak my wyjechaliśmy w sobotę, to w poniedziałek pojawilo sie info o sinicach na plażach w sopocie
-
nick nieaktualny
-
Polkosia ,ale zobacz jakie to poswiecenie z jej strony
u niej przychodzi pani do sprzatania , a u Ciebie sama zakasa rekawy
polkosia, Blondik, stokrotka25 lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Polkosia pociesze Cie tym,że moja przyszła teściowa zamiast mi pomagać to ekhem jak to ostatnio ujęła "weź się za robotę " ... lenie się niby,no ale skoro ona miała życie do dupy to nam też musi je popsuć...wolę jak trzyma się z dala od nas...
Szczęśliwa i taka racja,dziecku używki nie kupię. Zresztą zbyt długo negocjowalam z mamą żeby mi pozwoliła kupić wszystko samej
Natalia niczego nie da się niestety przewidzieć:*
Agatka dziewczyny dobrze radzą...badać badać i badać...
Która znalazła pościele???prosze o link,bo ja już się poddaje...-,- łóżeczka są tak drogie...a z szufladą mi trzebaa...ehhhszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość