Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
jaroszka wrote:Agatka warto tez sprawdzić niedobory witaminowe może?
a omdlenie to może coś z serduszkiem?
nie wiem kochana, ale nie rob wszystkiego na raz poczekaj na wyniki badan, wtedy, jezeli to nie to,to szukaj dalej.
Witaminy w normie wszystkie.
Serduszko miala badane jak się urodziła idealne.
To jest najgorsze, ze wszystkie badania sa dobre.
-
agatka - kurcze, mam nadzieję że będzie ok - to masz teraz dużo na głowie
Paula - ja będę zamawiać pościel taką:
http://www.mp.pl/wideo01/?id=453&l=1019&u=23217553
i jeszcze jedną w grochy i paski szarą
Pewnie wykorzystam ją dopiero później.
Tam też zamówię materac, przybornik i rożek. -
PauLLa wrote:Polkosia pociesze Cie tym,że moja przyszła teściowa zamiast mi pomagać to ekhem jak to ostatnio ujęła "weź się za robotę " ... lenie się niby,no ale skoro ona miała życie do dupy to nam też musi je popsuć...wolę jak trzyma się z dala od nas...
Szczęśliwa i taka racja,dziecku używki nie kupię. Zresztą zbyt długo negocjowalam z mamą żeby mi pozwoliła kupić wszystko samej
Natalia niczego nie da się niestety przewidzieć:*
Agatka dziewczyny dobrze radzą...badać badać i badać...
Która znalazła pościele???prosze o link,bo ja już się poddaje...-,- łóżeczka są tak drogie...a z szufladą mi trzebaa...ehhh
Paulinka słońce kup takie łóżeczko jak ja mam i tez Arielka! z szufladą, materacem piękne lozeczko stoi juz zlozone w sypialni! taniocha
Proszę link:
http://allegro.pl/lozeczko-drewniane-dzieciece-sosnow-kubus-szuflada-i5604913832.html
Arielka lubi tę wiadomość
-
Agatka, własnie o Tobie myslałam dzisiaj, jak tam Twoja Gabi się ma. tez mi pasożyty przyszły do głowy, ale najlepiej badać je, jak będzie pełnia księżyca, wtedy są najaktywniejsze i wypuszczają jajeczka i można je znaleźć, bo normalnie można miec robaki, a w kupie nic nie widać. Niedługo będzie pełnia, więc może poczekaj. To nie wygląda na zatrucie, bo za długo trwa.
Faktycznie masz rację, małe dziecko-mały problem, duże dziecko-duży problem;)
Natalia, współczuję że brat wyjeżdzą, ja też jestem ze swoim związana i mam tylko jednego brata i nie chciałabym, żeby daleko mieszkał, ale faktycznie Holandia, to nie koniec świata i na pewno będziecie się widywac. Mój mąz ma siostrę w Koloni w Niemczech i widujemy się dość często, oprócz tego skype. Chociaż ona zawsze płacze, jak ma wyjechać z PL, albo my od niej, bo jednak jest tam sama, cała reszta w pl.
Natalia, a jak Ci projekt idzie?
Ola, to już tuż tuż hehe:) Się zaczną porody wkrótce.
Ciakwae własnie jak tam Aanaa i Misiowa:)
Aleksandra, szacun, że pracujesz nadal, mi to jest się własnie strasznie cieżko skupić. Szybko minie wrzesień i już niedługo urodzisz i będziesz miała duuuużo spokoju od pracyWczoraj byłam w pracy, to strasznie musiałam się wysilać, zeby skupić się na robocie;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 14:27
ola.321, Aleksandra90 lubią tę wiadomość
-
Klementysia w ogóle nieaktywna dziś. Od rana ani jednego kopniaka, aż detektorem sprawdzałam 2x czy serduszko bije. Oddechy ani słodycze nie pomogły. Jak ją jeszcze zmusić do aktywności?Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Jak tam laski u was waga? leci teraz w górę? ja ostatnie 4 dni 600g ale to może dlatego że sie wczoraj na noc nazarłam kiełbasy z piekarnika bo mąż zrobił o 12 w nocy i nie moglam sie powtrzymać zeby mu nie podjadać
ogólnie 6 kg na plusie. Jedni mowią ze na koniec najwięcej tyją a inni ze najwięcej w 2 trym a teraz to juz prawie nic. jak to jest u was?
-
Agatka, rzeczywiście kiepsko, skoro nic nie znaleźli... badać , badać, i badać, ąż coś sie znajdzie!
W tym roku chrześniak mojego męża(8l.) był w szpitalu pare iesięcy. Zaczął szybko tracić na wadze, wymiotował, miał biegunke. Podejrzewali i guza, i celiaklię i inne różności. Po kilku miesiącach jak to cos się pojawiło tak i dziwnie zniknęło... do tej pory nie wiemy co mu było..
Agatka, oby jak najszybciej się okazało jaka jest przyczyna![/url]
[/url]