Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Majaa podgrzewacz osobno mam taki https://www.feedo.pl/sklep/akcesoria-dla-dzieci/sterylizatory/avent-podgrzewacz-do-butelek-dla-dzieci/?gclid=Cj0KEQjw9o-vBRCO0OLi2PfPkI8BEiQA8pdF4OdpWVAgad30k_1vimQbUkL8HjOZcGaLYQrQq34cqW0aAset8P8HAQ
Majaaa lubi tę wiadomość
-
Dziękuję, troszkę mnie uspokoiłyście że te dziwne bóle to może tak z postępem ciąży się pojawiają
ufff.
Czasem się zastanawiam czy to nie ucisk bo jak pójdę do WC nawet na 1 to minimalnie ale jest lepiej.
Jutro idę na KTG to zobaczę czy przy okazji tych dziwnych bóli coś się zadziało(ostatnie KTG tydzień temu było ok, a wizyta 2 dni później już wskazywała że szyjka coś pracuje).
Gratuluję wizytnasze bobaski coraz większe!
Lexie - mój maluch jakiś tydzień temu też miał ok 2600
A co do laktatora i podgrzewacza - ja kupiłam nowe firmy LOVI - mają dobre opinie i to mnie przekonało ale jeszcze nie używałam wiec nie umiem powiedzieć czy się z nimi zgadzam.
Lexie lubi tę wiadomość
-
Lili czekamy :*
Blondik oj ja się nie znam , ale myślę ze jest bezpieczny, hm może jaakas herbatka ??
No wiec ostatni dzień sierpnia i 15 wrześniowych dzieciaczkow. Ciekawe czy pobijemy ten wynik czy maluszki będą grzecznie czekać na swoja kolej
-
Haha, Lexie - następną wizytę też mam 14 września i mam zrobić dokladnie te same badania!
A na którą masz?
Ja kupiłam laktator z Avantu, elektryczny. Podgrzewacz mam z Abakusa, od razu ze sterylizatorem, opinie ma dość dobre.Lexie lubi tę wiadomość
-
Ola ja to mam cały czas takie bóle takze dla mnie to nie nowość. Ciężko podnosic noge,chodzic, juz nie wspomne o przekrecaniu na lozku
ale myślę ze nie masz się czym przejmować. Ta może być
Juz tyle razy mówiłam o tym dr a on mówi ze jest ok.
Lexie cóż to za klocus hehe. No nieźle Tymek widzę czasu nie marnuje w brzuszku hehe. Niech dzieciaczki rosną co by było co na rękach nosićola.321, Lexie lubią tę wiadomość
-
No i tak czytam teraz ze dziś wizytujące maja następna wizytę 14.09 ...kuzwa a ja 21! Szok!
Wkurzył mnie ten gin,wiem ze ma dużo pacjentek no ale sorrry.
Nic sama dam rade.
Dziewczyny a co jak się okaże ze mam paciorkowca? Słyszałyście może co wtedy??
Nie zapytałam sie jego bo przecież wiecznie wszystko w biegu u niego...ach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 21:02
-
Lexie superanckie wiesci
Tymncio przeslodki, oglolnie gratuluje wszystkim udanych wizyt, ja malego zobacze dopiero jak sie wykluje
a tu mam jedna fotke z sesji miesiac temu.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/07a0af06863d.jpg
Wujaszek mi co miesiac jedno podsylareszte zobacze jak album bedzie gotowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 21:10
nat_alia, Blondik, paula1, Wredotka, Lucy7, estrella, madu, ~Rewianka~, onka, lojkalojka, szczesliwa_mamusia21, PauLLa, ola.321, polkosia, zakocona, Bąbelek, BATTINKA, Nynusia, Muffinka1019, ZakręconaOna, Lexie, Little Frog, agaton, Magnosia, Mo_niczka, stokrotka25, jaroszka, linka220, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Przy paciorkowcu podaje się antybiotyk przed porodem? Tak gdzieś czytałam. Battinka, 21 to nie tak późno, trzy tygodnie. Chociaż w sumie Ty już jesteś w 35 tygodniu...
Mikejla - ale się złożyło!Ja akurat mam na 20, bo poniedziałki moka ginka ma bardzo oblegane.
polkosia, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
angela super zdjęcie
battinka ostatnio pisałam bo u mnie wyszedł paciorkowiec - lekarz oraz moja położna mówili, ze przed porodem dostajesz antybiotyk
podobno nie ma się czym przejmować - jeszcze pare lat temu nie badali GBS a dzieci się zdrowe rodziłyannggela, polkosia, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
Battinka, jesli wyjdzie paciorkowiec, to przy porodzie dostajesz 2 dawki antybiotyku. tylko tyle, a mały jest badany czy nie złapał. poza tym jak odejda Ci wody w domu, to już nie powinno sie czekac na przyjazd do szpitala tylko jechac jak najszybciej. (przypuszczam ze dlatego, żeby zdazyli podac te dwie dawki antybiotyku).
BATTINKA, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Faktycznie dzis dzien udanych wizyt,ciesze sie razem z Wami. Szybko rosna te nasze bobaski.Ja mam kolejna wizyte dopiero 16.09 wyznaczona ale podobnie jak Wy czesto mam takie klucia no i brzuszek sie spina jak sie troszke pokrece boje sie ze to szyjka sie skraca zwlaszcza ze na ostatniej wizycie byla miekka wiec dzis umowilam sie na dodatkowa wizyte na srode,mam nadzieje ze wytrwam do tego czasu ale stres ogromny
Lexie lubi tę wiadomość
-
Lucy, nie martw sie na zapas:* Może pomimo tego klucia i spinania będzie ok. Ale dobrze ze sie umówiłas na dodatkowa wizytę, ja 2 tyg temu tez tak leciałam ze strachu. odpoczywaj ile możesz!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 21:34
Lucy7 lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Wowo ale super sie zaczal poniedzialek
Same dobre wiadomosci po wizytach
Dziewczyny ze szpitali powychodzily
Oby caly taki tydzien i do konca rozwiazania .
Ja tez kiepsko znosze ten ostatni trymest i dlatego mam nadzieje ze sie rozpakuje we wrzesniu .
Kiedys jedna z Was wstawila linka do youtuba odnosnie metod usypiania dzieci.Taki dluzszy reportaz ( nie wieczy to nie Ty jaroszka) . Czy mozecie podeslac mi linka ?szczesliwa_mamusia21, Lexie lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Madu dzia za wsparcie oby bylo wszystko ok,nie chce do szpitala..Moja tesciowa stwierdzila,ze gdyby to bylo cos powaznego z ta moja szyjka to ginka nie wyznaczylaby mi wizyty dopiero za miesiac..mam nadzieje ze ma racje ale ja wole to sprawdzic i ide w srode..