Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
annggela wrote:Lexie superanckie wiesci
Tymncio przeslodki, oglolnie gratuluje wszystkim udanych wizyt, ja malego zobacze dopiero jak sie wykluje
a tu mam jedna fotke z sesji miesiac temu.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/07a0af06863d.jpg
Wujaszek mi co miesiac jedno podsylareszte zobacze jak album bedzie gotowy
Śliczny rudasek :*annggela lubi tę wiadomość
-
idź idź, koniecznie, z szyjką cuda sie moga szybko zacząc dziac, mi w 2 tygodnie skróciła się o połtora cm, zmiękła i rozwarła, więc nie ma co. Ale oprócz magnezu i nakazu lezenia nic na to nie dostałam. Na pewno bedzie dobrze i w najgorszym wypadku lekarz kaze ci leżeć
lojka, to chyba ja wrzucałam kiedyś filmik, nie wiem czy o to chodzi ale to był krótki dokument o metodzie dr Harveya Karpa i niestety został usunięty z youtuba, ale patrzę jest książka jego pt. "Najszcześliwsze dziecko w okolicy" i gosc ma cały kanal na YT. no chyba ze Jaroszka wrzucała jeszcze cos innego:)lojkalojka lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Gratuluję dobrych wieści na temat bobasków!
Angella bardzo ładne zdjęcie
Battinka nasze Niunie mają bardzo podobną wagę, moja mała w piątek ważyła 2447g
Jutro już wrzesień dziewczyny!!!szczesliwa_mamusia21, BATTINKA, Lexie, ZakręconaOna, estrella, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Angella super jest ten kolor ! Mi się podoba baaardzo !
Piękna mamusia z ciebie :*
Kurcze oby ta dobra passa się ciągnęła cały tydzień mam pierwszy raz stres a przed wizyta ... Od tego zależy czy jade do Pl ... Może dziś zasne ...
Lili gdzie jesteś? Czekamy na wieści!
annggela lubi tę wiadomość
-
Lexie cudny Twój Tymuś
Gratuluję Wszystkim udanych wizyt!
Mam chwilkę czasu to się pochwalę. Taką mąż mi niespodziankę dziś zrobił jak wróciliśmy do domu..
Lexie, ZakręconaOna, madu, onka, annggela, estrella, lojkalojka, soraya, szczesliwa_mamusia21, Muffinka1019, ola.321, nat_alia, BATTINKA, agaton, polkosia, zakocona, Magnosia, Lucy7, ~Rewianka~, stokrotka25, Nynusia, aanaa, jaroszka, WiedźmaMaKota, linka220, agania, jacusianka, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Angela ale Ty piękna ! :*
Uwielbiam takie rudaski hihi
Ja dziś wymiekam , upał dzisiejszy i trwający nadal mnie dobił ! Totalnie dobił ! Poplakalam się z nerw aż , łeb jak sklep od 8 rano , bol ledwo juz znosze bo aż ledwo widzę ... Do tego duchota i skwar no masakra
A teraz po prostu leże w samych majtkach nawet nez stanika i czekam aż nastanie zimna noc ! O ile nastanie ...annggela lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Wam za miłe słowa! :-*
Wredotka,Mikejla- ale fajnie,ze znów wizytujemy razem!mam na 16.40
Wredotka zaczynam podejrzewac,ze mamy tego samego lekarza..hehe przypomnij mi skad jestes?
Angela-przeeeeepiękne zdjęcie!! Powiększyc,w ramkę i na ścianę!!annggela, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lexie wrote:Zakrecona,na pewno sen przyniesie Ci ulge po tym ciężkim dniu!
Będę próbować , dlatego zegnam się z Wami juz bo brak mi sił na pisanie nawet juz dzisiaj . Oby jutrzejszy dzień był tysiąc razy lepszy.
Dobranoc :*
-
Zarumienilam sie przez was
dziekuje, jestescie kochane.
Babelek cudownego meza maszfajne sa takie niespodzianki
Zakrecona to przylec do mnieu mnie o wiele chlodniej ale przez cudowny stan dudzno, mi. W krotkim rekawku chodze wczesniej zawsze mi tu zimno bylo.
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Zakretka na pewno będzie lepszy ! Mam nadzieje ze pojawi się u Ciebie chłodna noc ! Spij dobrze :*
Angella czysta prawda
Babelku wow , super niespodzianeczka !
Oj ten poniedziałek to chyba najlepszy poniedziałek od x czasu naszego, same dobre wieści, wyjścia ze szpitali , udane wizyty, piękne dzieciaczki, niespodzianki , no ekstra !
Estrella o super ! Ktoś jeszcze do nas się przyłączy :>
No pewnie ze musi być dobrze, nie biorę innej opcji pod uwagę , no to oby do jutra jakoś !Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 22:15
BATTINKA, estrella, Lexie, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Lojka,ja wrzucalam taki 40 minutowy filmik o usypianiu,zawijanie ciasne w kocyk itp. Nie wiem czy o to Ci chodzi. Nie wiem,czy go gdzies zapisalam,poszukam najwyżej jutro.
Lexie,śliczny Tymus:)
Super,ze dzisiaj dzien dobrych wiadomości:)
Angela,piekna z Ciebie mamusia,gdzie te kilogramy sie upchaly ja się pytam;) figurkę masz boska:)
Bąbelek,świetna niespodzianka,fajni ci faceci,jak sie postarają hehe:)
Zakręcona,tez się boje dzisiejszej nocy,bo księżyc jara po oczach i duchota straszna, a jutro ma byc 36 stopni... A roletę juz masz dzialajaca?Lexie, annggela lubią tę wiadomość