Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie
Ja dziś w lepszym humorze, nawet pospałam. Dzisiaj skręcamy mebelki
annggela, lojkalojka, jaroszka, ~Rewianka~, estrella, Bąbelek, Nynusia, soraya, Magnosia lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Aaa, zapomniałam Wam napisać, że teściowej jednak nie było - zamówiła Panią do mycia okien
annggela, FreshMm, lojkalojka, jaroszka, aanaa, BATTINKA, stokrotka25, Lexie, agania, ~Rewianka~, estrella, jacusianka, Bąbelek, Nynusia, soraya, paula1, Magnosia lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Kurczaki, jeszcze powinnam spac
maz obudzil bo wylecial jak oszalaly, kumpel sasiad mu napisal o kole. Zarysowalam alufelge 3 dni temu o kraweznik
a mamy czarne matowe. Na szczescie nic nie gadal bo sam zarysowal w zeszlym roku i wszystkie malowal. tylko powiedzial ze zarysowal ta jedna jedyna ktora cala byla. Hehe, no to teraz pasuje do kompletu
~Rewianka~ lubi tę wiadomość
-
No to się "pochwałę" mnie też kręgosłup nawala ale to i tak chyba nie jest jakaś wielka dolegliwość biorąc pod uwagę moja wadę. Nie może do końca ciąży być przyjemnie i Bezboleśnie
tez swoje Musze przecierpiec
wizytujace mamusie dajcie znać co i jak
-
Czesc niunie brzuchate
Wakacje i po wakacjach, co? Ale zlecialo... mój siostrzeniec i zarazem chrzesniak
idzie pierwszy raz do przedszkola... Rany stresuje się za niego
Budulek nie zdaje sobie sprawy...
Z innej beczki: Polkosia i Zakocona wy też macie ginow w medicover... Jak tutaj jest z ktg?
Ja nie mam tego w pakiecie.... -
Dzięki Fresh, zmieniłam imię
Ja dzisiaj mieszkanie powinnam posprzątać, ale mi się nie chce już teraz za cholerę, bo już teraz ukrop. Chyba będę leżeć cały dzień pod wiatrakiem i zamówię te literki na imię.
Jaroszka, nie wiem jak jest z ktg, bo mnie gin na nie nie wysłał jeszcze. Wizytę kolejną mam na 10.09 (36t1d), ale ktg mam niezlecone. Może się dowiem na następnej wizycie, bo potem to już co tydz będę miała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 07:48
-
polkosia cos tak czulam , ze ona sie wymiga
Bo jesli u siebie nie myje to tym bardziej u synowej
Ale dzieki temu czoraj nie muisalas jej ogladac . To pokoj Klementynki nabiera ksztaltow .
Jaroszka jak to jest , ze dzieci szczesliwe , a rodzicie , ciocie sie stresuja
Moja to raczej z tych niesmialych ,ale jest tak napalona ,zeby isc , ze sama sie dziwie . To nowa szkola i nowe dziecijaroszka, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
polkosia wrote:Aaa, zapomniałam Wam napisać, że teściowej jednak nie było - zamówiła Panią do mycia okien
Haha Polkosia czemu mnie to nie dziwijakos tez nie wierzylam w takie poswiecenie jak kiedys pisalas ze ona nigdy okien nie myla bo ma sprzataczke od tego
Ale plusik za checino i okna czyste a Ty nie musialas jej goscic wiec w sumie same plusy
polkosia, agania, ~Rewianka~, estrella lubią tę wiadomość
-
Mikejla wrote:Kupujecie wkład do wózka?
Milkeja, ja kupiłam, tzn zamówiłam zestaw do łóżeczka razem z zestawem do wózka.. aleeee ta kołderka do łóżeczka jest tak ogromnie wielka, że tą z wózka wzięłam do łóżeczka (pasuje na całe łóżeczko) a do wózka zamówiłam z kompletu kocyk. Więc kołderki zimą nie będę miała we wózku tylko kombinezonik i koc
-
Nadrabiam:
Angela zdjęcie genialne, sama mam lustrzankę i robie mnostwo zdjec glownie dzieciakom i uwielbiam tego typu ujęcia, czyli takie niepozowane, w ruchu ehhh...kiecka rewelacja...a Ty kochana jesteś przepiękna!
Lojka filmik o usypianiu to nie ja
Bąbelek łożeczko śliczne
Więcej grzechów nie pamiętamTrzymam kciuki za wizytujące dzisiaj!
PS. Jestem zła! zamówiłam antyramę taką mega 118x95 na makiete, ktora przygotowalam dla meza na 30ste urodziny i wiecie co? ta plexy jest cała zarysowana!!!! Nie dość, że kurier wpadł o 7:00 obudził nas to jeszcze towar z defektem...
annggela, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
jaroszka wrote:PS. Jestem zła! zamówiłam antyramę taką mega 118x95 na makiete, ktora przygotowalam dla meza na 30ste urodziny i wiecie co? ta plexy jest cała zarysowana!!!! Nie dość, że kurier wpadł o 7:00 obudził nas to jeszcze towar z defektem...
a sprawdź kochana czy nie ma na tym foli zabezpieczającej, musisz dokładnie pogrzebać w rogu bo one są idealnie przyklejone i nie widać tej folii.polkosia, jaroszka, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość