Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bym zwróciła uwagę na zużycie energii i wody
Zdjęcia Wasze, maluszków i mebelków super!U nas jutro meble będą też
Chyba znów mi post skasowało, ale pisałam, że też miewam różne bóle i kłucia, chyba to normalneKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Bruma z wrześniówek urodziła: "Pragnę poinformować, iż po 9 godz. starań porodu SN, na świat o godz. 20:06 za pomocą CC przyszedł Henryk Marian o wadze BAGATELA 4830 g i 63 cm długi. Zdjęcie wrzucę jak wrócę do domku
" - chłop jak dąb
Lexie, ~Rewianka~, ZakręconaOna, Bąbelek, Nynusia, agania, nat_alia, onka lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Wstalam na siusiu i zmienić pościel a raczej ja zdjąć bo kuzwa cycki zalały mi wszystko ... A spis dziś w samych majtkach bo wyrobić się nie da.
Noc ?! 30 stopni o 23 było ... A teraz wcale chłodno nie jest jakoś ...
Ale da się żyć chociaż wiec to plus . Głowa mi jako tako przeszła wiec chyba ten z!y stan to brak snu i glukoza był ... Dziś po 16 na meila wyniki , tylko czekać .
Polkosia o rany ! Chłop jak dąb to malo powiedziane !a wrzesniowki lecą jak szalone z rozpakowywaniem , szok .
To u nas teraz wrzesień tez polowa poleci ? Masakra , juz się boje która co i jak dalej ... Oby nie za wcześnie dużo i będzie ok
Muffinka oj tak , chyba powinnam wrócić .
U nas w Anglii w naszej miejscowosci dzisiaj ciepło dość , bez deszcze ale wiadomo bez szału juz ... Bo z D gadalam . O taka pogodę proszę juz tu , ok 25 stopni i będzie bajecznie
Lece dalej spać , muah :* -
No i co tylko ja z październikowych mam nie śpię?
Grrr....
Niewiem o co chodzi ale mam mega bezsenność,tłucze sie od godziny. A przecież juz teraz nie pośpię bo trzeba teraz co rano młodą do szkoły ogarnąć....
Dziś na rozpoczęcie pójdę jak zombie:P -
Nie Battinka nie tylko ty niestety nie spisz
U mnie bezsenność juz 4 noc a dziś jest masakra meczy mnie okropny ból krzyża promieniujacy na całe nogi i ból okresowy i to praktycznie przez całą noc. Nie mogę sobie wygodnej pozycji znaleźć, bo nie chce przejść. . Dobrze, że jutro wizyta u doktorka. Ja dziś tez mojego chłopca do przedszkola muszę zaprowadzić
A tak w ogóle to dzień dobry na ostatniej prostej, czyli w 36 tygodniu
zakocona, Mikejla, agaton, estrella, PauLLa lubią tę wiadomość
-
Oj Magdalennee żebyś ty widziała jakie to ja akrobacje wyprawiam na łóżku zanim usnę i w trakcie spania
Mnie krzyż i spojenie napieprza non stopjuz chyba taki mój urok
Bole okresowe tez mam,dr wczoraj mówił ze może boleć jak mala się kreci. Ale nie są to bóle dluuugie i mega mocne ale odczuwalne.
Już to mówiłam ale czuję sie jak rencistka
Mówisz ze przedszkolaka masz? Bo ja juz 2-klasistke
Dobrze zd ta szkola się już zaczęła no ale co za tym idzie i zaraz choroby się zacznąMikejla lubi tę wiadomość
-
Ja tez ostatnio mam tak koszmarne bóle krzyża, że cały czas modlę się, żeby przeszło a tu coraz gorzej
Na początku bolało tylko po południu jak się za dużo narobilam a teraz to już non stop bez względu na porę i spać się przez to nie da w ogóle
Ale pocieszam się faktem, że do terminu jeszcze tylko 35 dni, więc trzeba dać radę
-
nick nieaktualnyJa tez nie moge spac, bola plecy i pachwiny, nie moge znalezc odpowiedniej pozycji... a od piątku leze bo okazalo sie ze skrocila mi sie szyjka o polowe, bylam w szoku bo wczesniej nie bylo problemow... jestem w 35 tyg wiec kazala mi lezec 3 tygodnie... heh
-
Dzień dobry mamusie
Ja się zbieram zaraz i jedziemy do Natalki, ale będę trzymać kciuki za wizytujące. Oby dobra passa się utrzymała
strasznie Wam współczuje dolegliwości, ale już niedługo dostaniecie zasłużoną nagrodę :*paula1, FreshMm, annggela, jaroszka, stokrotka25, BATTINKA, ~Rewianka~, estrella, nat_alia, onka, miska2503, szczesliwa_mamusia21, lili_madlen, Nynusia, PauLLa, soraya, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja w miare wyspana !
Powidzenia na dzisiejszych wizytach !
Nynusia Ty kobieto jestes nie do zdarcia !!! Jeszcze pracujesz???
Aanaa to chyba jestes podekscytowana ,ze zobaczyszNatalke i moze bedziesz mogla ja przytulic
Ja tez ide szykowac ore do szkolyDzis pierwszy dzien w nowej szkole , wiec maly stres jest
Nynusia lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
zakocona wrote:Cześć i ode mnie. Co za koszmarna noc..
Ana, to córa w końcu Natalia będzie?
Ana może już pojechała, to odpowiem za nią - mam nadzieję, że się nie pogniewa
otóż jakoś gdzieś tam wcześniej Ana napisała, że jednak będzie Natalia i prosiła Cię Zakocona, byś zmieniła imię na pierwszej stronie
A przy okazji dzień dobry wszystkimMoja norma to pobudka o 5 rano z bólem nóg, ale do 7 staram się poleżeć i dopiero wstaję
polkosia, zakocona, aanaa, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość