Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Linka ja mam to samo z kolderka... ta od lozeczka jest za duza do lozeczka, ta od wozka jest dobra do lozeczka... i nie wiem czy tak mialo byc czy te wymiary sa za duze na standardowe lozeczka...
Troche zla jestemlinka220 lubi tę wiadomość
-
Hej laski, ja po wczorajszej wizycie mam wszystko książkowo, wyniki krwi idealne, cieszę się z żelaza bardzo bo kiedyś przechodziłam anemię ale to m in przez łyżeczkowanie. Mała wisi jak nietoperz, tętno ma idealne i nawet uraczyła moją położną kopniakiem
następna wizyta 14.09 - urodziny mojego lubego
Kupiłam wczoraj sterylizator do smoczka, nie wiem czy to nie jest zydatek zbędny jednak stwierdziłam, że może się przydać
Co do mieszkania nie dowiedziałam się nic, bo pani, z którą miałam się kontaktować była akurat na lunchu... mieli do mnie dzwonić ale oczywiście nie dzwonili, dziś muszę jeszcze raz tam skoczyć, mają szczęście, że mam do nich blisko.
Wybaczcie, że Was nie nadrabiam dziś ale wyjątkowo nie mam dziś energii na to, widziałam przelotem na jednej z poprzednich stron, że wczorajszy dzień był pozytywny więc cieszę się
Co do dolegliwości to ja tez mam już dość tej ciąży - fizycznie oczywiście. Dziś w ogóle to się obudziłam cała spuchnięta, a jeszcze wczoraj chwaliłam się położnej, że prawie nie puchnę - tylko stopy jak pochodzę sobie w ciągu dnia. Ale dziś to przegięcie, nawet dziąsła mam spuchnięte...
Lexie, jaroszka, estrella, Blondik, nat_alia, szczesliwa_mamusia21, paula1 lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Wiedźma super ze morfologia książkowa:)
Co do fizycznego problemu ciazowego to Ja wczoraj juz się poplakalam aż zeby ten czas leciał szybciej bo się zbyt mecze , jest mi strasznie w takie upały wiadomo . Dziś ma być powtórka z rozrywki , oszalec idzie ... -
Cześć dziewczyny
pisałyście wczoraj o dolegliwościach, u mnie się też już pojawiają, ból kręgosłupa - i tak w szoku jestem, że przy moich śrubach i hakach dopiero teraz i nawet nie jest źle. Do tego od kilku dni mam bóle w pachwinach, nie wiem czy to Mała tak uciska czy o co chodzi, ale nieraz to tak złapie... no i biodra pobolewają też wtedy razem z pachwinami. A ogólnie też bolą biodra od spania na boku, bo ja całe życie spałam na brzuchu. -
linka220 wrote:a sprawdź kochana czy nie ma na tym foli zabezpieczającej, musisz dokładnie pogrzebać w rogu bo one są idealnie przyklejone i nie widać tej folii.
linka!!!! wlasnie sie sama z siebie smiejeoczywiscie, ze byla folia...hahaha
dziekuje :* kalafior ciazowy!
najlepsze jest to, ze juz wioche zrobilam, bo maila z reklamacja napisalam!!!
:D:D
linka220, Lexie, ~Rewianka~, agaton, estrella, WiedźmaMaKota, szczesliwa_mamusia21, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Ja odprowadzilam mojego przedszkolaczka pierwszy raz do przedszkola i powiem Wam, że łezka mi się zakręciła a synusiowi ani trochę
teraz kładę się spać, żeby nadrobić noc o 11:30 idę go odebrać a później śmigamy z przyszłą teściowa i szwagrem nad morze
Blondik, nat_alia lubią tę wiadomość
-
jaroszka wrote:linka!!!! wlasnie sie sama z siebie smieje
oczywiscie, ze byla folia...hahaha
dziekuje :* kalafior ciazowy!
najlepsze jest to, ze juz wioche zrobilam, bo maila z reklamacja napisalam!!!
:D:D
hahaha kalafiorExtra określenie hahahah
widzisz, dobrze, że napisałaś
musisz teraz odkręcić tą reklamację
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki!
Zakręcona,to jednak źle spałaś... buuu... pocieszę Cię,że nie Ty jedna.. Wstawałam na siku chyba z 6 razy,przekręcałam poduszkę non stop bo sie upociłam,mokra była i gorąca! Jesli juz łaskawie usnęłam to przed północa obudziła mnie kłótnia sąsiadki z mężem a po 3 pies ujadający chyba z godzinę! O 5 mąż przyniósł mi wentylator do sypialni bo już miałam dość,czemu nie wpadliśmy na to wcześniej?
Zaliczyłam dzis laboratorium,zanioslam to cholerstwo na paciorkowca,badanie u nas kosztuje 45 zł.Pod gabinetem stały 2 osoby,starszy pan i kobieta tak po 50tce. Pan zaproponował abym weszła przed nimi,pani szanownie się zgodziła ale chętna nie była.. Mimo tego było mi bardzo miło,nieczęsto niestety zdarzają się takie sytuacje aby ktoś mnie wpuscił przed sobą.. przykre..
Wielkie kciuki za dzisiejsze wizytujące!!!
Dziewczyny orientujecie się może czy nosidełko maxi cosi pasuje do każdego stelaża wózka?
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Wiedźma , gratki !
Ja sie chwile poruszam i jęczę bo plecki boląw nocy tragedia, biodra bolą , spać nie można
cieżko nawet z kanapy wstać bo skurcz łapie przy zmianie pozycji
testknie za swoją waga poprzednia, czyje sie gruba i maloatrakcyjna, wiem ze to nie jest tragedia ale Zawsze wagi pilnowałam, codziennie rano ważyłam sie, cały czas w ruchu . Mam nadzieje ze to wróci
-
linka220 wrote:noo ja też jestem zła, wiesz ta duża kołderka nie zginie (schowamy sobie jak maluszki będą starsze), ale teraz muszę coś do wózka dokupić...pomyślałam że kocyk albo drugą kołderkę..
Noo pewnie, nawet jak na łóżku w dzień położysz i zaśnie to można przykryć nią, ja na szczęście dostałam drugi komplet kołderki i pościeli do wózka jako rekompensatę za dłuższy czas oczekiwania na przesyłkę, więc mam z głowyA dodatkowo mama mi jeszcze uszyła poszewki na zmianę na kołderki i podusie to już nie muszę dokupować
linka220 lubi tę wiadomość
-
Laski zamówiłam wczoraj polko-przewijak + przewijak miękki i pokrowiec frotte na przewijaczek żeby maluszek miał mięciutko i cieplutko
przesyłam link: http://allegro.pl/polko-przewijak-na-kolkach-klups-kolor-bialy-i5078058559.html
oraz zamówiłam dwie koszulki jedna do karmienia, druga do porodu pewnie:
http://allegro.pl/show_item.php?item=5161298339 - szaro-różowa
http://allegro.pl/show_item.php?item=5504094333 - niebieska
Przesyłam, bo może ktoś skorzystaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 09:55
estrella, ~Rewianka~, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wrzucajcie klikalne linki. To ułatwia życie, szczególnie, jak się jest na telefonie.
wystarczy wsadzić linka w [ url ] [ /url ] (bez spacji po i przed nawiasami)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 09:37
jaroszka, polkosia, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
-
zakocona wrote:Dziewczyny wrzucajcie klikalne linki. To ułatwia życie, szczególnie, jak się jest na telefonie.
wystarczy wsadzić linka w [ url ] [ /url ] (bez spacji po i przed nawiasami)
jestem noga w kwestii zagadnien informatyczno-komputerowych
podasz przyklad na moim linku? bo nie rozumiem...sorry -
jaroszka,
[ url ]http://allegro.pl/show_item.php?item=5504094333[ /url ]
tylko jak wstawiasz, to nie robisz żadnych spacji po nawiasach i przed nimi (w sensie przed "url" i po nim), ja muszę zrobić, bo inaczej się zamienia w linka klikalnego
i wychodzi
http://allegro.pl/show_item.php?item=5504094333Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 09:51
jaroszka, nat_alia lubią tę wiadomość
-
polkosia, nat_alia lubią tę wiadomość