Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
linka220 wrote:brałyście może na infekcję pochwy Gynalgin ? zadziałał? Ja muszę brać właśnie 7 dni, bo gin stwierdziła, że jest jakaś infekcja....całą ciążę nic a nagle na koniec coś się przypętało...wrrrr
Ja brałam na II grupę cytologii przed ciążą, ale czy na I grupę wskoczyłam, to nie wiem, bo zaszłamA Wy macie cytologię w ciąży?
linka220 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dzwoniła do mnie babka z naszej spółdzielni... mam iść oglądać mieszkanie za pół godziny. Ja pierniczę. A nastawiliśmy się na domek już no ale pójdę zobaczyć jak to mieszkanie wygląda. Najgorsze jest to, ze nie mam nikogo kto mógłby ze mną iść dziś oglądać to mieszkanie
Myślałam, że sąsiadka jest w domku to by ze mną podskoczyła ale jej nie ma.
Mieszkałabym jeszcze bliżej moich rodziców ;/ jesli okna na tą samą stronę to w ogóle przechlapane...
A najgorsze w tym wszystkim jest to, że B. nie ma przy sobie telefonu w pracy bo mu się coś robi w kieszeni z nim i się szybciej rozładowuje.
Zawsze coś nie takRobimy drugiego Dziedzica
-
Witajcie Mamuśki
ja chyba mam dzisiaj dobry humor ponieważ przewiduję ostatni dzień pracy nad projektem - wieczorem wysyłam wszystko szefowi i zajmuje się sobą i maleństwemSUPER
troszeczkę się denerwuję bo dzisiaj mam wizyte na 18:45, ciekawa jestem jak szyjka i co lekarz postanowi...
brałam Gynazol na infekcję - jednorazowo - taka strzykawka do pochwy i pomogło rewelacyjnie
wczoraj urodziła moja znajoma 55cm 4300g ( a wagę z usg przewidywali 3700g )jaroszka, Lexie, linka220, estrella, agaton lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaroszka co do ktg w medicover to ja nie wiem, ale w lux medzie nie mają i nawet nie podzlecaja. musze szukać na własną rękę a to nie takie łatwe - zawsze musi być lekarz do odczytania tego ktg i często ci lekarze mają fatalne opinie
Ja w cytologii zawsze miałam II i nigdy żadnych leków na to. W ciąży miałam raz pobierana ale nie wyszla przez luteine.
Gynalgin stosowałam przed ciążą, był dobry.
linka220 lubi tę wiadomość