Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ale mam nerwy!
Wróciłam niedawno z tej z.ebanej szkoły.
Moja młoda do 2kl i co się okazało ze na drugą zmianę ma!
Kuźwa gdzie ta Oświata ma Glowy ja się pytam?
Będę dziecko prowadząc na 11 do 15 caly tydzień. Tzn mąż będzie musial kombinować jak wróci do Pl. A później jakos Ja.
Jak bym pracowała to moje dziecko by siedziało w świetlicy od 7 do 11 żeby zacząć pierwszą lekcje
Normalnie mi dym z uszu leci....szkoły nie są totalnie przygotowane!
Teraz rodzice siedzą i sie głowią jak to załatwić...poruszenie dzis bylo w klasie ale co zrobić przeciez trzeba się dostosować(
Z lepszych informacji w poniedziałek następny jadę do ginka prywatnie już sie umówiłam;) -
Agania, ja do masażu krocza kupiłam taki olejek:
http://www.ebay.co.uk/itm/351216623158?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=620398444421&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Chciałam zrobić z tym URL, ale mi nie wyszło ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 12:21
-
agania, olej kokosowy jest olejem naturalnym i bardzo dobrym do masażu, ja go zamówiłam i czekam na dostawę
na SR o masażu go polecał masażysta bardzo
Battinka, wow, niezły hardkor..
Muffinka, bez spacji dałaś pomiędzy nawiasami a url?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 12:09
-
http://www.ebay.co.uk/itm/351216623158?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=620398444421&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
mi dodaje bez problemu
[ url ] ... [ /url ] bez spacji po nawiasie i przed nim przy każdym urlWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 12:16
-
Ja się umówiłam na manicure, pedicure, hennę, maseczki, peeling i cośtam jeszcze na 14.09. Spędzę kilka h tam, ale będę wylaszczona
[i pozbędę się prawie 500zł przy okazji
]
Muffinka, brawo!
jaroszka, nat_alia, Muffinka1019, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Lojka, znalazłam link, ale nie działa: https://www.youtube.com/watch?v=ZkEtLqNwywY&app=desktop
To był pediatra Harvey Karp: http://ciekawnik.pl/dzieci-i-my/1017-5-sposobow-na-uspokojenie-niemowlcia-doktor-harvey-karp-radzi
Ale nie ma na YT juz tego filmika, może jest w wersji anglojęzycznej.
lojkalojka lubi tę wiadomość
-
taaaa Muffinka masz racje, trzeba ruszyć ości
PRzyszła paczka z Gemini to mogę dzisiaj wyprać komplecik od Natalki
trzymajcie kciuki
Ewalika poczekaj jeszcze troszkęDawaj nam tutaj znać na bieżąco jak się czujesz, dla mnie to oznaki zbliżającego się porodu, ale te bóle plecó mogą wiele znaczyć w sumie!
trzymam kciukiszczesliwa_mamusia21, Muffinka1019, estrella lubią tę wiadomość
-
Hej! Trochę Was ponadrabiałam. Mogłybyście felietony pisać
Wredotka Twój Ignaś ma świetny uśmiech
Co do masażu to ja odpuszczam ze względu na szyjkę.
Cytologie miałam robioną w I trymestrze i wyszła gr.II (do II jest prawidłowa).
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, niech maluszki rosną zdrowo i pokażą się ładnie
Dziś u mnie rodzice byli,poprzywozili mi kilka dodatkowych rzeczy po bratanku, wózek, fotelik, bazę. Jutro też mają przyjechać-tata przemaluje jedna ścianę na jasno (tym razem to ja zrobię mężowi niespodziankę jak wróci z pracy). Mamuśka dzis wzięła resztę ciuszków kolorowych do prania.. Jejku nie wiem co bym zrobiła bez nich... Jutro po mój wypis ze szpitala pojadą. A ja?leżę i tak mi głupio i trochę przykro że sama tego nie robię.. Chociaż tyle ze zdążyłam wyprać białe. Z drugiej i najważniejszej strony niech Antoś siedzi w brzuszku jak najdłużej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 12:47
Wredotka, agaton lubią tę wiadomość
-
Oglądałam mieszkanie i jestem raczej na tak, tylko łazienka jest brzydka ale to się da zrobić
jutro idę z B. oglądać i będziemy podejmować decyzję czy się przenosimy czy nie.
lojkalojka, zakocona, szczesliwa_mamusia21, agania, Mikejla, jaroszka, Lexie, paula1, estrella, agaton lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Wiedzma to super
Ale przeprowadzka jeszcze przed porodem ?
agaton szkoda , ze go skasowali , bo chcialam go podeslac bratowej .
jaroszka Ty to potrafisz rozbawic czlowiekaAkcja z antyrama pierwsza klasa
Battinka to niezle musieli ci cisnienie podniesc . Tez by byla wsciekla . Tym bardziej , ze na popoludnie to moga sobie starsze klasy wyslac .
Szczesliwa powodzenia na wizycie
A ja przeryczalam caly ranek , az sie zanosilam . Moje dziecko poszlo do nowej szkoly i jeszcze rano szla bardzo chetnie , ale jak juz bylismy w szkole widzialam , ze ma stresa i mowila , ze brzuch ja boli . Ja oczywiscie jak odchodzilam to lzy jak grochy plynely mi p policzkach , a w samochodzie wybuchlam . Mam nadzieje ,ze ona bedzie silniejsza niz ja .
No nic musze sie wziasc w garsc , bo przyszla paczka z polski i trzeba wstawic kilka pralek.szczesliwa_mamusia21, nat_alia, ~Rewianka~, Muffinka1019, jaroszka, agaton lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
a ja własnie zrobiłam zamowienie na allegro na rzeczy których mi brakowało i wychodzi na to że w tym tygodniu przyjdzie do mnie 8 kurierów. Kurde jak by sie tak dało wszystko u jednego sprzedającego zamowic to byłoby super a tak to nieeee jeden ma prześcieradła, drugi butelki a trzeci coś tam jeszcze...No i jeszcze musze zamówić komplet minky do łożeczka, ale czekam na propozycję mojej mamy, bo zadeklarowała się kupić wszystko
lojkalojka lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Dziekuje Lojka ! Ojej ... kochana to duze emocje i zrozumiale, na pewno bedzie bardzo dzielna zaraz beda jakies kolezanki i zapomni o stresie , zobaczysz
A to polska szkola ?
Battinka nieźle... a u Ciebie to juz tak caly rok szkolny bedzie miala na druga zmiane ? I dopiero dzis wszyscy rodzice sie o tym dowiedzieli ? Masakra .. -
Witam sie !
Maluszki śliczne(szkoda że Ja juz nie dostaje zdjęć małego Niko
..)
angela piekne zdjęcieMam nadzieje ze pochwalisz sie potem całą sesja
Przepraszam za takie opóźnienie ale już zdaje relacje , musiałam was najpierw doczytac
Wizyte miałam mieć na 18:30 .. do gabinetu wchodziłam o 19:40 chyba z 7 osób było przede mną
Wiec mój synek wazy juz 2.100 kg ułozył sie ładnie główką do dołuNajdłuższe ma nóżki bo na 34 tydzień / główka 33 / brzuszek 33 tydz.
Z wyników krwi które wczoraj wstawiłam faktycznie gin stwierdził anemie i dostałam tabletki na recepte. Szyjka długa (4.0 cm)zamknięta , łożysko wysoko lekarz powiedział ze nic nie wskazuje na razie na poród przedwczesnyMam więcej tylko pić chociaz wody mieszcza sie w normie ważne jest żeby tak to utrzymać
dziękuje za kciukanie dziewczyny !!
bo same dobre wieści
gratuluje reszcie udanych wizyt i równie szczerze kciukam mocno za dzisiejsze
a wrześniówki faktycznie idą pełna para ..
BATTINKA, szczesliwa_mamusia21, nat_alia, Bąbelek, Natka88, Muffinka1019, lojkalojka, stokrotka25, Wredotka, Nynusia, PauLLa, polkosia, ~Rewianka~, annggela, paula1, estrella, agaton, Lucy7 lubią tę wiadomość
-
jaroszka wrote:taaaa Muffinka masz racje, trzeba ruszyć ości
PRzyszła paczka z Gemini to mogę dzisiaj wyprać komplecik od Natalki
trzymajcie kciuki
Ewalika poczekaj jeszcze troszkęDawaj nam tutaj znać na bieżąco jak się czujesz, dla mnie to oznaki zbliżającego się porodu, ale te bóle plecó mogą wiele znaczyć w sumie!
trzymam kciukimala tez jakos dziwnie sie rusza.. musze jakos wytrzymac do jutra
-
Battinka ja to sie w ogóle nie wypowiadam o przygotowaniu szkół, bo niustannie mi to ciśnienie podnośi chociaz nie mam kogo do tejh szkoły jeszcze wysłać, więc tym bardziej nie dziwie Ci sie, że się wkurzyłaś.
Lojka, a Twoja córa, szybciej się zaadaptuje niz Ci sie wydaje. Jutro pójdzie już z uśmiechem
Wieźma ładne atrakcje będziesz miec na koniecNie lubię przeprowadzek
21.10.2015 Leon