X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • madu Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelika, a może ty jednak skocz na IP??? moja lekarka mnie delikatnie ochrzaniła, ze przy bólach nie pojechałam do szpitala, tylko czekałam na wizytę u zwykłego gin, który oprócz zwykłego badania nie móg stwierdzic czy sa jakies skurcze czy coś... Jeśli to nie porodowe, to melisa, nospa i prysznic lub kąpiel powinny pomóc. Jeśli Ci nie przejdzie to może nie czekaj do jutra...

21.10.2015 Leon <3
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojkalojka przeważnie tak jest ze nowe szkoły /przedszkola bardziej przeżywa rodzic niż dziecko. Jak to jest co nie? ;)
    Nie martw się da sobie radę :) dzieci to bystrzaki. A ty za granicą jesteś tak? A czemu nowa szkola? Klasa?

3i49tgf6plfmlliy.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisałyście o objawach ciązy i chyba tez mysle że nasilają się one przez właśnie spory brzuszek bo ja właśnie mam ten z tych mniejszych i jakoś na razie omijaja mnie jakieś poważniejsze i dokuczliwsze dolegliwości ciążowe , zaczynając od pierwszego try. do dzis .. jedyne co to upały dają sie we znaki ale dziś ostatni dzień tropików na dworze wiec cierpliwie przeczekam pod wentylatorem :)

A Nas z meżem także jeszcze czeka przeprowadzka ehhh .. do końca budowy jeszcze pewnie z pół roku a doszliśmy do wniosku że jednak przyda nam się ten jeszcze jeden pokój dodatkowo wiecej tak że na koniec września sie przenosimy na większe .. tak że jeszcze muszę poczekać z radością rozkładania Maluszkowego kącika bo to na razie i tak nie miałoby sensu ..:( :)

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelika, chyba tak jak pisze madu także nie czekałabym do jutra jesli nie minie . Mnie też lekarz wiele razy uczulał żeby "dmuchać na zimne" a to że jestes w niepewności , poteguje stres , wiec moze jeszcze to przemyśl :(

madu lubi tę wiadomość

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wredotka-śliczny Ignaś <3

Wiedźma,w tak zaawansowanej ciązy przeprowadzka to masakra.. przechodziłam przez to miesiąc temu..

Lili,dobrych poniedziałkowych wieści ciąg dalszy! Super! :)

Wredotka, lili_madlen lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, jak wam mija dzień ? Ja już nie wyrabiam przez te upały, do tego ciągle głodna jestem...w piątek odbieram wyniki na paciorkowce żeby mieć do szpitala w razie czego, ale zgubiłam podczas przeprowadzki badania gr krwi i nie wiem co robić, bo nie mogę chodzić :(

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu tutaj zerkam :)
    Obiecałam wstawić zdjęcia z sesji, generalnie troszkę żałuję, że nie zrobiłam ich wcześniej jak brzuszek był wyżej, tutaj macie link:

https://drive.google.com/open?id=0B1IJOvDzu4jNfkxBVEVieFJQTnFPVUE4TzZBMUNSYm9FZHpRZ1RkWF91WUlsOE41QzB6NU0

lojkalojka, Wredotka, madu, zakocona, szczesliwa_mamusia21, lili_madlen, Nynusia, polkosia, Bąbelek, jaroszka, soraya, Lexie, paula1, annggela, estrella, stokrotka25, agaton lubią tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • Ewalika Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie przez ta niepewnosc zadzwonilam do gina co rzadko mi sie zdarza a on ze spokojnie wytrzymam ze albo sie rozkreci do jutra albo wyciszy.. i tak nic teraz wiecej nie zrobie wzielam tabsy i do 16 czekam na meza a pozniej pomyslimy.. jeszcze te upaly :(
    Dzieki dziewczyny za wsparcie :*

relgrl68722yz04m.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkola jest francuska . Rok temu sie przeprowadzilismy, ale corka zostala w starej szkole ( 10km od domu) . Teraz ,ze wzgledu na to , ze niedlugo urodze i podczas pobytu w szpitalu np. jak przyjedzie moja mama lub tesciowa to one beda mogly ja odbierac , bo szkola jest za rogiem .
    Mam nadzieje , ze tak jak piszecie corka szybko sie zaaklimatyzuje , a ja odetchne z ulga :)
    Battinka , a Wy (rodzice) nie mozecie jakiejs petycji zlozyc , albo strajk ?

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • linka220 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka jak długo czekałaś na paczkę z Gemini??

dzięki za odpowiedź nt infekcji, trochę się stresuję bo gina nie wie jaka to dokładnie infekcja i od razu jakiś gynalgin przepisała, gdzie jest napisane że w ciąży tylko w naprawdę poważnych przypadkach...wrr może nie wezmę 7 razy tylko 5 :(

ja nie robię masażu krocza, jakoś nie umiem i boję się sama, moja koleżanka podobno kiedyś przez przypadek podczas masażu przebiła sobie pęcherz i musiała rodzić, na szczęście było blisko terminu...ufff

dolegliwości ciążowych nie mam tylko ciągnięcie i twardniejący brzuch i przy wstawaniu boli mnie spojenie i ostatnio jakieś kłucie w dole, ale uwierzcie mi, zamieniłabym się na zgagi, czy bóle krzyża z wami na moją głupią cukrzycę...mam dość już tej diety, mierzenia cukru i non stop myślenia że za wysoki cukier wwwwwrrrrrrrrrrrrrr

hchy3e3km5dqv62g.png
    relganlipvgw9clp.png
  • linka220 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka1019 wrote:
    Znowu tutaj zerkam :)
    Obiecałam wstawić zdjęcia z sesji, generalnie troszkę żałuję, że nie zrobiłam ich wcześniej jak brzuszek był wyżej, tutaj macie link:

https://drive.google.com/open?id=0B1IJOvDzu4jNfkxBVEVieFJQTnFPVUE4TzZBMUNSYm9FZHpRZ1RkWF91WUlsOE41QzB6NU0

Muffinka ale piękniiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D cudowna pamiątka naprawdę :D

Muffinka1019 lubi tę wiadomość

hchy3e3km5dqv62g.png
    relganlipvgw9clp.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lojkalojka wrote:
    Witam sie i ja w miare wyspana !
    Powidzenia na dzisiejszych wizytach !
    Nynusia Ty kobieto jestes nie do zdarcia !!! Jeszcze pracujesz???
    Aanaa to chyba jestes podekscytowana ,ze zobaczyszNatalke i moze bedziesz mogla ja przytulic :)
    Ja tez ide szykowac ore do szkoly :) Dzis pierwszy dzien w nowej szkole , wiec maly stres jest :/
    No a jak hihi a tak serio to chodzę do pracy po 4 5h dziennie także jak juz mam dosc to wychodzę i tyle a kasa ta sama wiec żal nie korzystać póki chodzę jeszcze :)

agaton lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka super sesja , bedzie pamiatka !

Lojka na pewno sie zaklimatyzuje i bedzie dobrze :*

Ewalika jak Ci nie minie to moze jedz na IP , zawsze lepiej dmuchac na zimne jak to dziewczyny mówia :) Jakby cos sie zaczelo w szpitalu zawsze moga jeszcze troszke powstrzymac . Trzymam kicuki zeby minelo !

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Linka nie zamieniaj się:-) ja mam cukrzyce, bolace biodra, skorcze w biodrach i lydkach a przez te upaly czuje sie strasznie.... I szczerze wole juz trzymac ta diete niz walczyc co nic z bezsennoscia z powodu bólu

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muffinka śliczne zdjęcia :) to 3d na twoim brzuszku z waszymi dłonmi szczególnie pomysłowe !! :) piękna pamiątka na całe zycie :)

szczesliwa_mamusia21, Muffinka1019 lubią tę wiadomość

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png

Wysłany: 1 września 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze jak czytam jakie u was upaly to chyba mi pozazdroscicie jak wam napisze ze u mnie chlodno wiatr i pada deszcz od rana :) Moze i do was przyjda te chłodki jeszcze :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojkalojka powiem Ci szczerze ze rodzice popsioczyli ale się rozeszli i sprawa zapomniana:/
    Pytalam sie wychowawczyni jak to teraz będzie? To mi odpowiedziała ze trudno nie mamy wyjścia!

Grrrr...!
    Dzwonilam juz do męża za granicę...tez jest w szoku i sie głowi jak to załatwimy...:(

3i49tgf6plfmlliy.png

Wysłany: 1 września 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka a to w Polsce czy nie ? Bo juz sie pogubilam gdzie mieszkasz

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madu to szykuj jakieś ciacho i kawę jak tyle odwiedzin będziesz miała :D Przegapiłem chyba akcje Jaroszki z kurierem co ona znowu narobila :)

madu, jaroszka lubią tę wiadomość

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahh no wyczytałam wszystko i nie wiem już co.mam napisać. .. :(

Muffinka super zdjęcia <3

Wizytujacym gratuluję udanych wizyt :)

Ewalika ja bym Ci radziła jak dziewczyny odwiedź IP zaszkodzić nie zaszkodzi a może Ci coś ulzy

l22nhdgeccid541p.png
‹‹ 1996 1997 1998 1999 2000 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ