Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelika, a może ty jednak skocz na IP??? moja lekarka mnie delikatnie ochrzaniła, ze przy bólach nie pojechałam do szpitala, tylko czekałam na wizytę u zwykłego gin, który oprócz zwykłego badania nie móg stwierdzic czy sa jakies skurcze czy coś... Jeśli to nie porodowe, to melisa, nospa i prysznic lub kąpiel powinny pomóc. Jeśli Ci nie przejdzie to może nie czekaj do jutra...21.10.2015 Leon
-
Pisałyście o objawach ciązy i chyba tez mysle że nasilają się one przez właśnie spory brzuszek bo ja właśnie mam ten z tych mniejszych i jakoś na razie omijaja mnie jakieś poważniejsze i dokuczliwsze dolegliwości ciążowe , zaczynając od pierwszego try. do dzis .. jedyne co to upały dają sie we znaki ale dziś ostatni dzień tropików na dworze wiec cierpliwie przeczekam pod wentylatorem
A Nas z meżem także jeszcze czeka przeprowadzka ehhh .. do końca budowy jeszcze pewnie z pół roku a doszliśmy do wniosku że jednak przyda nam się ten jeszcze jeden pokój dodatkowo wiecej tak że na koniec września sie przenosimy na większe .. tak że jeszcze muszę poczekać z radością rozkładania Maluszkowego kącika bo to na razie i tak nie miałoby sensu .. -
Ewelika, chyba tak jak pisze madu także nie czekałabym do jutra jesli nie minie . Mnie też lekarz wiele razy uczulał żeby "dmuchać na zimne" a to że jestes w niepewności , poteguje stres , wiec moze jeszcze to przemyśl
madu lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, jak wam mija dzień ? Ja już nie wyrabiam przez te upały, do tego ciągle głodna jestem...w piątek odbieram wyniki na paciorkowce żeby mieć do szpitala w razie czego, ale zgubiłam podczas przeprowadzki badania gr krwi i nie wiem co robić, bo nie mogę chodzić
-
Znowu tutaj zerkam
Obiecałam wstawić zdjęcia z sesji, generalnie troszkę żałuję, że nie zrobiłam ich wcześniej jak brzuszek był wyżej, tutaj macie link:
https://drive.google.com/open?id=0B1IJOvDzu4jNfkxBVEVieFJQTnFPVUE4TzZBMUNSYm9FZHpRZ1RkWF91WUlsOE41QzB6NU0lojkalojka, Wredotka, madu, zakocona, szczesliwa_mamusia21, lili_madlen, Nynusia, polkosia, Bąbelek, jaroszka, soraya, Lexie, paula1, annggela, estrella, stokrotka25, agaton lubią tę wiadomość
-
No wlasnie przez ta niepewnosc zadzwonilam do gina co rzadko mi sie zdarza a on ze spokojnie wytrzymam ze albo sie rozkreci do jutra albo wyciszy.. i tak nic teraz wiecej nie zrobie wzielam tabsy i do 16 czekam na meza a pozniej pomyslimy.. jeszcze te upaly
Dzieki dziewczyny za wsparcie :* -
Szkola jest francuska . Rok temu sie przeprowadzilismy, ale corka zostala w starej szkole ( 10km od domu) . Teraz ,ze wzgledu na to , ze niedlugo urodze i podczas pobytu w szpitalu np. jak przyjedzie moja mama lub tesciowa to one beda mogly ja odbierac , bo szkola jest za rogiem .
Mam nadzieje , ze tak jak piszecie corka szybko sie zaaklimatyzuje , a ja odetchne z ulga
Battinka , a Wy (rodzice) nie mozecie jakiejs petycji zlozyc , albo strajk ?
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
jaroszka jak długo czekałaś na paczkę z Gemini??
dzięki za odpowiedź nt infekcji, trochę się stresuję bo gina nie wie jaka to dokładnie infekcja i od razu jakiś gynalgin przepisała, gdzie jest napisane że w ciąży tylko w naprawdę poważnych przypadkach...wrr może nie wezmę 7 razy tylko 5
ja nie robię masażu krocza, jakoś nie umiem i boję się sama, moja koleżanka podobno kiedyś przez przypadek podczas masażu przebiła sobie pęcherz i musiała rodzić, na szczęście było blisko terminu...ufff
dolegliwości ciążowych nie mam tylko ciągnięcie i twardniejący brzuch i przy wstawaniu boli mnie spojenie i ostatnio jakieś kłucie w dole, ale uwierzcie mi, zamieniłabym się na zgagi, czy bóle krzyża z wami na moją głupią cukrzycę...mam dość już tej diety, mierzenia cukru i non stop myślenia że za wysoki cukier wwwwwrrrrrrrrrrrrrr
-
Muffinka1019 wrote:Znowu tutaj zerkam
Obiecałam wstawić zdjęcia z sesji, generalnie troszkę żałuję, że nie zrobiłam ich wcześniej jak brzuszek był wyżej, tutaj macie link:
https://drive.google.com/open?id=0B1IJOvDzu4jNfkxBVEVieFJQTnFPVUE4TzZBMUNSYm9FZHpRZ1RkWF91WUlsOE41QzB6NU0
Muffinka ale piękniiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeecudowna pamiątka naprawdę
Muffinka1019 lubi tę wiadomość
-
lojkalojka wrote:Witam sie i ja w miare wyspana !
Powidzenia na dzisiejszych wizytach !
Nynusia Ty kobieto jestes nie do zdarcia !!! Jeszcze pracujesz???
Aanaa to chyba jestes podekscytowana ,ze zobaczyszNatalke i moze bedziesz mogla ja przytulic
Ja tez ide szykowac ore do szkolyDzis pierwszy dzien w nowej szkole , wiec maly stres jest
agaton lubi tę wiadomość
-
Muffinka super sesja , bedzie pamiatka !
Lojka na pewno sie zaklimatyzuje i bedzie dobrze :*
Ewalika jak Ci nie minie to moze jedz na IP , zawsze lepiej dmuchac na zimne jak to dziewczyny mówiaJakby cos sie zaczelo w szpitalu zawsze moga jeszcze troszke powstrzymac . Trzymam kicuki zeby minelo !
Muffinka1019 lubi tę wiadomość
-
Lojkalojka powiem Ci szczerze ze rodzice popsioczyli ale się rozeszli i sprawa zapomniana:/
Pytalam sie wychowawczyni jak to teraz będzie? To mi odpowiedziała ze trudno nie mamy wyjścia!
Grrrr...!
Dzwonilam juz do męża za granicę...tez jest w szoku i sie głowi jak to załatwimy... -
Ahh no wyczytałam wszystko i nie wiem już co.mam napisać. ..
Muffinka super zdjęcia
Wizytujacym gratuluję udanych wizyt
Ewalika ja bym Ci radziła jak dziewczyny odwiedź IP zaszkodzić nie zaszkodzi a może Ci coś ulzyMuffinka1019 lubi tę wiadomość