Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej ranne ptaszki!
Moja piesa nic nie chce jeść od paru dni. Zachowuje się normalnie, bawi itp, ale jedzenia ze swojej miski nie ruszy. Jak jej damy coś od siebie ( z naszego talerza ) to i owszem - zje.
Mała się w brzuchu rozpycha, biodra i nogi w nocy bolą, jaka ta ciąża na samym końcu męcząca
Agania, ja zaczęłam masaż krocza od 34 tc. Jak wpiszesz w google masaż krocza wyskoczy Ci pełno instrukcji. -
dziewczyny a ja nie będę robić masażu krocza... rozmawiałam z położną na ten temat powiedziała że lepiej zostawić to naturze ponieważ im więcej ćwiczeń krocza tym bardziej on jest zbity i mało się poddaje - taka jej opinia... dlatego posłucham jej i zostawie to w spokoju, w sumie i tak nie mam na to czasu
mam nadzieję że mnie nie porozrywa
-
agania wrote:Dziewczyny a robicie już masaż krocza? Jeśli tak to w jaki sposób (mniej więcej
) i czym?
Nam z kolei powiedzieli ze to pomaga. Za to nie polecaja baloników, które podobno oslabiaja mięśnie dna miednicy:)
Ale nie wiem szczerze mówiąc czy sie skuszę;pWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 11:16
onka, Wredotka lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Arielka, przecież kupa kosmetyczek pracuje z acetonem i nic ich dzieciom nie jest, spokojnie
Lexie, tak. My mamy wózek babydesign, nosidełko maxi cosi i w zestawie były adaptery. Można je kupić osobno na aukcjach.
Muffinka, wklej proszę też swoją instrukcję.
Ja jeszcze nie zaczęłam się masować i nawet nie wiem, czy będę to robiła..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 11:28
Lexie lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Wczoraj same dobre wieści z wizyt - ale nasze dzieciaki szybko rosną! Jestem ciekawa, ile mój Ignacy będzie ważył za dwa tygodnieObiecane zdjęcie:
Ja chciałam zacząć masaż krocza, ale ginka kazała mi się jeszcze wstrzymać, ze względu na powracające infekcje - pewnie zacznę za dwa tygodnie.
Wkładu do spacerówki nie mam, bo na razie nie kupujemy spacerówkiA do gondoli mam komplet minky.
jaroszka, Muffinka1019, Mikejla, madu, zakocona, polkosia, BATTINKA, ~Rewianka~, szczesliwa_mamusia21, Lexie, nat_alia, Little Frog, Natka88, Bąbelek, annggela, dodinka, onka, lili_madlen, Nynusia, PauLLa, paula1, estrella, agaton, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny jak sie macie? Ciezko was nadribic
ciesze sie ze same dobre wiesci po wizytach macie a dzieciaczki juz takie duze
Mnie dzisiaj meczy straszny bol krzyza promieniujacy do dolu brzucha.. masakra jakas do tego twardnienia brzucha i kucia szyjki.. czy ktoras z was tak miala?
Dzwonilam oczywiscie do lekarza ale dzisiaj juz nie ma czasu kazal sie nie denerwowac i jak to powiedział przeciez najwyzej Pani juz urodzi dziecko jest duze i silne wiec sobie poradzi.. szok.. jutro mam sie zglosic do niego do szpitala i zobaczymy co bedzie chyba ze sie jeszcze bardziej rozkreci albo wody odejda to mam jechac od razu..
Nie spodziewalam sie ze to tak szybko sie zacznie..Nynusia lubi tę wiadomość
-
Hejka kochane ! Ale naskrobalyscie od rana
Jedyne co mi sie zapamietalo to Jaroszka Twoja akcja z kurierem i foliaDobree!
Aana super ze jedziesz do Natalki ! Daj pozniej znac
Ja wskakuje pod prysznic pozniej obiadek trzeba zrobic i wizytujemy
Milego dnia kochane :*nat_alia, jaroszka lubią tę wiadomość