Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Linka, ja się chętnie zamienię! I tak jestem większość czasu na tej diecie, pomimo, że cukrzycy nie mam. Ale jestem otyła i nie chcę zbyt dużo przytyć. Oczywście zdarzają się grzechy, ale nie tyle, co przed ciążą... No i może dzięki temu ważę nadal tylko 4 kg więcej niż przed zajściem. Za to w pakiecie dostaniesz ból bioder, zgagę, nudności, zmęczenie i sapanieKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
hej
a ja dopiero teraz bo byłam na KTG, wszystko wyszło ok
wizytę mam w czwartek więc sprawdzimy co z tą szyjką bo ostatnio za bardzo pracowała. Najważniejsze że na KTG skurczy nie ma
.
jaroszka - no z tą antyramą to się uśmiałam!!
muffinka - sesja super
ewalika - no Ty się nie rozpakuj za wcześnie, wytrzymaj jeszcze chwilkę
linka - jeszcze chwila i ta cukrzyca zniknie, u mnie już jest dużo lepiej wiec myślę że u Ciebie za chwilkę wyniki będą lepsze!Już nawet nie mierzę tak regularnie cukru.
Już dziś nigdzie nie wychodzę, upał jest straszny!
Muffinka1019, jaroszka, Lexie lubią tę wiadomość
-
Mikejla ja też chodziłam dama do szkoły od 2 klasy ale teraz dzieci idą rok wczesniej do szkoły (prawidłowo moja mala powinna dopiero teraz iść do pierwszej klasy) a juz jest w drugiej.
Rozm.teraz z kumpelą być może ona będzie ją wozić na 9.30 wtedy godzinkę posiedzi w świetlicy.
No jakoś trzeba kombinować
Ale u nas dziś gorączka ja juz po prysznicu leżę i kwiczę,tylko jeść mi się chcę
Od jutra cale szczęście ma być ochłodzenie:) -
Dziękuję
Ogarnęłam kuchnię, sypialnię i salon, a kręgosłup zastrajkował, więc znowu siadam... OMG jakie to wkurzające.
Battinka, co to za nonsens, że dzieci chodzą na dwie zmiany do szkoły? Nie możecie nic z tym zrobić?
U nas zaczęło znowu padać, załamka z tą pogodą. Szczęśliwa Mamusiu jak tam w Niemczech? Może się przeprowadzę, bo depresji można dostać... -
Dziewczyny mam wyniki .
Ogólnie morfologia super ! Troszkę białe krwinki podwyższone ale to norma w ciąży ze mogą wybiegac poza normę , ja mam 11,8 tys a do 10 tys norma jest wiec uważam ze ok .
Hemoglobina 13,2 wiec tez ok !
W moczu mam nabłonki płaskie dość liczne , pH 6,5 ... ,leukocyty 2-3 w polu widzenia i liczne bakterie .
A cukier to mam
1. 80 ( 70-99 )
2. 103 (70-160)1h
3.105 (70-140 ) 2h
I co sadzicie ? Niby ok a nie powinno po dwóch h spać ???
No i TSH piękne bo 1.28Nynusia, ola.321, Muffinka1019, madu, jaroszka, Lexie, paula1, Bąbelek, estrella, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
Laski, ja dziś na chwilę, bo do czwartku mam gości, więc w wolnych chwilach Was podczytuje
stuknęło nam właśnie 2000 stron!!
byłam dziś na pierwszym ktg...jak to cudownie słuchac serca synka przez 30 min...
życzę szczęśliwych wizyt i samych dobrych wiadomości:)
ja się pochwalę, że opanowałam moje cukry na czczo insuliną i dr powiedziała, że jest ze mnie dumna, bo nie boję się zwiększać dawek jak jest taka potrzeba:)
fajnie, że mamy to forum:)
widziałam Wasze brzusie-cudne są
Dziewczyny...w tym miesiącu już może zobaczymy nasze Szczęścia!!
Anaa i Misiowa...buziaki dla Dziewczynek! niech rosną i szybko dochodzą do siebie:)
uściski!FreshMm, Nynusia, Muffinka1019, ~Rewianka~, jaroszka, ola.321, Lexie, estrella, agaton, aanaa lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
linka220 wrote:ja nie robię masażu krocza, jakoś nie umiem i boję się sama, moja koleżanka podobno kiedyś przez przypadek podczas masażu przebiła sobie pęcherz i musiała rodzić, na szczęście było blisko terminu...ufff
Nie wiem, jakim cudem ta koleżanka mogła sobie przebić pęcherz, skoro to tylko 2-3 cm się palec zanurza... to już luteinę głębiej się wsadza ;P gdzie ona te palce wkładała?
polkosia, ~Rewianka~, madu, agania, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Mnie zaczyna martwić mój cukier... przez to ze mam rodzinę cukrzyków wiadomo mierze czasami. I ostatnio rano na czczo mam w normie bo ok 79 82 89 ale wczoraj zjadłam maca i po 1h miałam 124 potem po 2h miałam 120 dopiero po ok 2.5h spadł do 99 co.myslicie ?
-
Nynusia, po maku to wysoki cukier będzie i długo, bo to ciężkostrawne. Nie martw się, 124 to nie jest tyle przekroczone, żeby się przejmować
Z resztą pewnie glukometr Ci zawyża kilka %, jak każdy.
Nynusia, aanaa lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn