Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalia jak dla mnie szkoda kasy, te specjalne woreczki sa podobno drogie i jakies niestworzone ilosci się tych pieluszek mieszczą do tego kosza i jakoś sobie nie wyobrażam trzymac tego nawet szczelnie zapakowanego
Ja kupuje zwykły osobny kosz i codziennie bedę wyrzucac co sie nazbierało
Ewelika podpisuję sie pod tym co Jaroszka napisała! Pędź na IP!
Nynusia ja myślę, że na tym etapie to juz ogolne osłabienie organizmu a upały pewni enie pomagają.nat_alia, jaroszka, Nynusia lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
nat_alia wrote:chodzi mi o specjalne kosze
coś w tym stylu
https://www.mall.pl/kosze-pieluchy/tommee-tippee-pojemnik-na-zuzyte-pieluszki-hygiene-plus?gclid=CjwKEAjwmZWvBRCCqrDK_8atgBUSJACnib3l_qKiY7JwR5NZZKlAhjoMYrwxAkhUwrNyp_ttJhWrDxoCjRTw_wcB
mieszkam w domu jednorodzinnym wiec nie jest problem wyjsc i wrzucic pieluchy z całego dnia do kubła przed domem więc chyba szkoda kasy
ja tez mieszkam w domu i mam takie samo zdanie jak Ty -
Ewalika trzymaj się kochana
no to postanowione - szkoda kasyniby człowiek pewny ale lepiej jak Cię ktoś w tym poprze
-
Ewalika jedź kochana jedź i trzymam mocno kciuki ! Daj znać jak tylko będziesz mogła
Dziewczyny tak się cieszę ze wszystko ok z moim cukrem ah !
Tylko poluje trochę zurawinki i zlikwiduje bakterie:)
Jade właśnie do przyjaciółki do innego miasta , raptem 30 km:) odstresowac się trzeba.Nynusia, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Muffinka ależ przepiękna sesja!!
Ewalika,jedzcie! Mnie wczoraj tez lekarz pouczał,w jakich okolicznosciach do szpitala pojechac i akurat Twoje dolegliwości sie zaliczają!
Natalia,ja nie kupuje specjalnie kosza
Zakrecona,wyniki masz super,wiec pozostaje sie tylko cieszyc!
Szcześliwa,czekamy na dobre wieści!!
Jacusianka,mnie wogóle te reformy w edukacji przerażają,mój siostrzeniec 6-letni idzie teraz do pierwszej klasy,mnie i Jego mamie serce się kroi,On jest jeszcze taki mały.. My jakoś zaczynalismy nauke w wieku 7 lat i dobrze bylo! A teraz wymyslają.. Bóg wie co..
Muffinka1019, szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Ewalika wrote:Kur.. dziewczyny co za ból ja pierdziele ćzekam na meza i jedziemy na ip chyba nie ma sensu czekac..
tylko nie widzi mi sie zostac w szpitalu w taki upal chyba oszaleje.. mam nadzieje ze jeśli to jeszcze nie akcja porodowa to wypuszcza mnie do domu..
Trzymaj się i jedź na ip! Niech sprawdzą co jest przyczyną.
Daj znać :* -
Dziewczyny wcinam chłodnik - kupilam wczoraj taki z torebki - popatrzylam na sklad same przyprawy, wiec wzielam koperkowo czosnkowy i do tego wrzuca sie jogurt naturalny, rzodkiewki,ogorasa i mietke!!! ALEEEE PYCHA!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 16:02
Nynusia, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatalia, ja się zastanawiałam nad tymi koszami, przeliczyłam ile bym wydała rocznie na worki (muszą być specjalne) i mi się odechciało. Kupiłam w IKEI zestaw kosz + pojemniczki zawieszane na przewijak.
Ewalika, dobrze robisz. Trzymam kciuki, daj znać!
A ja poszłam rok wcześniej do szkoły, jako 6-latka i nie narzekam -
Jaroszka absolutnie nie trefny...w sensie ten co sprzedawał po naszym telefonie powiedział,że załatwi nam nowy silnik i wgl ale znalazłam już tanio i dziś rano chłopaki przywieźli. No to sprzedawca z racji,że niestety to był komis,obiecał zniżkę na następne zakupione u niego auto. Najwyżej kiedyś skorzystamy i tyle. Oddać autka nie chcieliśmy bo nawet z nowym silnikiem tani będzie ale boli,że wyszło jak wyszło...
Ewalika napisz potem jak sytuacja:* -
Ewalika jedź i nie zastanawiaj się , przez telefon lekarz Cię nie zbada więc co on tam wie.
Zakręcona super, że cukier w normie.
Nynusia ja myślę że ten Mc Donald podnosi tak cukier, nie bez powodu tak tępią fast foody.
Battinka ja posłałam teraz syna do pierwszej klasy jako 7 latka, w zeszłym roku odroczyliśmy szkołę, po prostu nie był gotowy a teraz to zupełnie inna bajka. I u nas 2 razy w tygodniu też mamy drugą zmianę a 3 razy pierwszą. Oczywiście jest możliwość oddania do świetlicy ale ja wolę nie.
Gorąc niemiłosierny zgadzam się z wami my mieliśmy rozpoczęcie najpierw kościół na 10 potem sala gimnastyczna na 11 w kościele nie wysiedziałam a na sali gimnastycznej tak się upociłam, że z krzesła się zsuwałam
A i Paulla rzeczywiście z autem porażka, na pewno auto szykowane do sprzedaży aby odjechać, nie wiem jak tak możnaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 16:16
-
Ja juz po wizycie. Szyjka długa i zamknięta wiec Antek się na świat nie spieszy; ) termin cesarki wyznaczył mi na 7 października i uważam że to strasznie późno biorąc pod uwagę ze termin mam 11 października
zaniepokoily go ciała ketonowe w moczu impytal się czy jadłam coś przed badaniem a ja zawsze o północy jem kolacje wiec się zmartwilam trochę
ogólnie Antek super waży 2370 wiec całkiem duży z niego chłopak
FreshMm, nat_alia, Lexie, polkosia, Muffinka1019, zakocona, soraya, paula1, estrella, PauLLa, ola.321, Nynusia, jaroszka, ~Rewianka~, lojkalojka, szczesliwa_mamusia21, Bąbelek, annggela, agaton, Lucy7, lili_madlen, aanaa, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Ewalijka, mam nadzieję, że to fałszywy alarm!
Co do pojemnika na pieluchy - raczej nie kupimy, ew. poprosimy na prezent, bo już nie ma takiej rzeczy, która jest potrzebnaMieszkamy w domu, więc i tak będzie mąż codziennie wynosił do kosza dużego na dworzu.
A ja jestem za 6-latkami w szkole. W wielu krajach to się sprawdza, więc czemu tu nie? Sama poszłam do zerówki mając 6 lat i bardzo lubiłam chodzić. Nauczyłam się pisać, czytać i liczyćPamiętam, że babcia mi pomagała w nauce wtedy
Także mogła to być równie dobrze pierwsza klasa.
Nynusia, agania, ~Rewianka~, Magnosia lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
onka wrote:Natalia, ja się zastanawiałam nad tymi koszami, przeliczyłam ile bym wydała rocznie na worki (muszą być specjalne) i mi się odechciało. Kupiłam w IKEI zestaw kosz + pojemniczki zawieszane na przewijak.
Ewalika, dobrze robisz. Trzymam kciuki, daj znać!
A ja poszłam rok wcześniej do szkoły, jako 6-latka i nie narzekam