X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • madu Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia jak dla mnie szkoda kasy, te specjalne woreczki sa podobno drogie i jakies niestworzone ilosci się tych pieluszek mieszczą do tego kosza i jakoś sobie nie wyobrażam trzymac tego nawet szczelnie zapakowanego :) Ja kupuje zwykły osobny kosz i codziennie bedę wyrzucac co sie nazbierało :)

Ewelika podpisuję sie pod tym co Jaroszka napisała! Pędź na IP!

Nynusia ja myślę, że na tym etapie to juz ogolne osłabienie organizmu a upały pewni enie pomagają.

nat_alia, jaroszka, Nynusia lubią tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nat_alia wrote:
    chodzi mi o specjalne kosze
    coś w tym stylu
    https://www.mall.pl/kosze-pieluchy/tommee-tippee-pojemnik-na-zuzyte-pieluszki-hygiene-plus?gclid=CjwKEAjwmZWvBRCCqrDK_8atgBUSJACnib3l_qKiY7JwR5NZZKlAhjoMYrwxAkhUwrNyp_ttJhWrDxoCjRTw_wcB

mieszkam w domu jednorodzinnym wiec nie jest problem wyjsc i wrzucic pieluchy z całego dnia do kubła przed domem więc chyba szkoda kasy

ja tez mieszkam w domu i mam takie samo zdanie jak Ty :)

relgh371crdcdbv2.png
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewalika trzymaj się kochana

no to postanowione - szkoda kasy :) niby człowiek pewny ale lepiej jak Cię ktoś w tym poprze :)

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewalika jedź kochana jedź i trzymam mocno kciuki ! Daj znać jak tylko będziesz mogła
    Dziewczyny tak się cieszę ze wszystko ok z moim cukrem ah ! :)
    Tylko poluje trochę zurawinki i zlikwiduje bakterie:)

Jade właśnie do przyjaciółki do innego miasta , raptem 30 km:) odstresowac się trzeba.

Nynusia, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewalika jedz. Podlacza KTG, jak czynności skurczowej nie będzie to powinni puscic do domu. Powodzenia i daj znac.

Muffinka super sesja, wciąż przeglądam ;p

Muffinka1019 lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka ależ przepiękna sesja!! <3

Ewalika,jedzcie! Mnie wczoraj tez lekarz pouczał,w jakich okolicznosciach do szpitala pojechac i akurat Twoje dolegliwości sie zaliczają!

Natalia,ja nie kupuje specjalnie kosza

Zakrecona,wyniki masz super,wiec pozostaje sie tylko cieszyc!;-)

Szcześliwa,czekamy na dobre wieści!!

Jacusianka,mnie wogóle te reformy w edukacji przerażają,mój siostrzeniec 6-letni idzie teraz do pierwszej klasy,mnie i Jego mamie serce się kroi,On jest jeszcze taki mały.. My jakoś zaczynalismy nauke w wieku 7 lat i dobrze bylo! A teraz wymyslają.. Bóg wie co..

Muffinka1019, szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulla krótko mówiąc ktoś Was oszukał...sprzedal Wam trefny wóz - pewnie tylko prowizora była zrobiona żebyście odjechali...
    Ludzie są straszni :( przykro mi kochana!

relgh371crdcdbv2.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewalika wrote:
    Kur.. dziewczyny co za ból ja pierdziele ćzekam na meza i jedziemy na ip chyba nie ma sensu czekac.. :( tylko nie widzi mi sie zostac w szpitalu w taki upal chyba oszaleje.. mam nadzieje ze jeśli to jeszcze nie akcja porodowa to wypuszcza mnie do domu..

Trzymaj się i jedź na ip! Niech sprawdzą co jest przyczyną.
    Daj znać :*

wnid9vvjodizjocx.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulla,co za pech.. :-(

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    och zakręcona! wybacz zapomnialam!!!wlasnie doczytalam, ze ty juz wrocilas!
    ciesze sie, ze wszystko OK!!! :* :* :*
    PS. Jakbys chciala to moge Ci za darmo podeslac luteine

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wcinam chłodnik - kupilam wczoraj taki z torebki - popatrzylam na sklad same przyprawy, wiec wzielam koperkowo czosnkowy i do tego wrzuca sie jogurt naturalny, rzodkiewki,ogorasa i mietke!!! ALEEEE PYCHA!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 16:02

Nynusia, lojkalojka lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia, ja się zastanawiałam nad tymi koszami, przeliczyłam ile bym wydała rocznie na worki (muszą być specjalne) i mi się odechciało. Kupiłam w IKEI zestaw kosz + pojemniczki zawieszane na przewijak.

Ewalika, dobrze robisz. Trzymam kciuki, daj znać!

A ja poszłam rok wcześniej do szkoły, jako 6-latka i nie narzekam ;)

• zakocona Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my kupujemy taki kosz. Mamy pojemnik taki na żwirek dla kota i sobie nie wyobrażam, żeby waliło mi w mieszkaniu kupą dziecięcą, bo worków ze śmieciami nie wynosimy codziennie.

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka absolutnie nie trefny...w sensie ten co sprzedawał po naszym telefonie powiedział,że załatwi nam nowy silnik i wgl ale znalazłam już tanio i dziś rano chłopaki przywieźli. No to sprzedawca z racji,że niestety to był komis,obiecał zniżkę na następne zakupione u niego auto. Najwyżej kiedyś skorzystamy i tyle. Oddać autka nie chcieliśmy bo nawet z nowym silnikiem tani będzie ale boli,że wyszło jak wyszło...

Ewalika napisz potem jak sytuacja:*

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewalika jedź i nie zastanawiaj się , przez telefon lekarz Cię nie zbada więc co on tam wie.
    Zakręcona super, że cukier w normie.
    Nynusia ja myślę że ten Mc Donald podnosi tak cukier, nie bez powodu tak tępią fast foody.
    Battinka ja posłałam teraz syna do pierwszej klasy jako 7 latka, w zeszłym roku odroczyliśmy szkołę, po prostu nie był gotowy a teraz to zupełnie inna bajka. I u nas 2 razy w tygodniu też mamy drugą zmianę a 3 razy pierwszą. Oczywiście jest możliwość oddania do świetlicy ale ja wolę nie.
    Gorąc niemiłosierny zgadzam się z wami my mieliśmy rozpoczęcie najpierw kościół na 10 potem sala gimnastyczna na 11 w kościele nie wysiedziałam a na sali gimnastycznej tak się upociłam, że z krzesła się zsuwałam :P

A i Paulla rzeczywiście z autem porażka, na pewno auto szykowane do sprzedaży aby odjechać, nie wiem jak tak można :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 16:16

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewalika, jedźcie, jak nie przechodzi po lekach. Mi gin mówił, że by jechać, gdy będzie promieniujący ból krzyża, podbrzusza i co najmniej 4 skurcze na godzinę.

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• FreshMm Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jeśli któraś planuje zakupy w H&M, to w gazecie Mamo To Ja nr 9 jest 20% rabatu na dział dziecięcy H&M.

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• Arielka Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po wizycie. Szyjka długa i zamknięta wiec Antek się na świat nie spieszy; ) termin cesarki wyznaczył mi na 7 października i uważam że to strasznie późno biorąc pod uwagę ze termin mam 11 października :/ zaniepokoily go ciała ketonowe w moczu impytal się czy jadłam coś przed badaniem a ja zawsze o północy jem kolacje wiec się zmartwilam trochę :/ ogólnie Antek super waży 2370 wiec całkiem duży z niego chłopak :)

FreshMm, nat_alia, Lexie, polkosia, Muffinka1019, zakocona, soraya, paula1, estrella, PauLLa, ola.321, Nynusia, jaroszka, ~Rewianka~, lojkalojka, szczesliwa_mamusia21, Bąbelek, annggela, agaton, Lucy7, lili_madlen, aanaa, Magnosia lubią tę wiadomość

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewalijka, mam nadzieję, że to fałszywy alarm!

Co do pojemnika na pieluchy - raczej nie kupimy, ew. poprosimy na prezent, bo już nie ma takiej rzeczy, która jest potrzebna ;) Mieszkamy w domu, więc i tak będzie mąż codziennie wynosił do kosza dużego na dworzu.

A ja jestem za 6-latkami w szkole. W wielu krajach to się sprawdza, więc czemu tu nie? Sama poszłam do zerówki mając 6 lat i bardzo lubiłam chodzić. Nauczyłam się pisać, czytać i liczyć :) Pamiętam, że babcia mi pomagała w nauce wtedy :D Także mogła to być równie dobrze pierwsza klasa.

Nynusia, agania, ~Rewianka~, Magnosia lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onka wrote:
    Natalia, ja się zastanawiałam nad tymi koszami, przeliczyłam ile bym wydała rocznie na worki (muszą być specjalne) i mi się odechciało. Kupiłam w IKEI zestaw kosz + pojemniczki zawieszane na przewijak.

Ewalika, dobrze robisz. Trzymam kciuki, daj znać!

A ja poszłam rok wcześniej do szkoły, jako 6-latka i nie narzekam ;)
    onka słyszalam o koszu z ikea a który dokładnie masz?

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
‹‹ 1999 2000 2001 2002 2003 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ