X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • madu Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia jak dla mnie szkoda kasy, te specjalne woreczki sa podobno drogie i jakies niestworzone ilosci się tych pieluszek mieszczą do tego kosza i jakoś sobie nie wyobrażam trzymac tego nawet szczelnie zapakowanego :) Ja kupuje zwykły osobny kosz i codziennie bedę wyrzucac co sie nazbierało :)

Ewelika podpisuję sie pod tym co Jaroszka napisała! Pędź na IP!

Nynusia ja myślę, że na tym etapie to juz ogolne osłabienie organizmu a upały pewni enie pomagają.

nat_alia, jaroszka, Nynusia lubią tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nat_alia wrote:
    chodzi mi o specjalne kosze
    coś w tym stylu
    https://www.mall.pl/kosze-pieluchy/tommee-tippee-pojemnik-na-zuzyte-pieluszki-hygiene-plus?gclid=CjwKEAjwmZWvBRCCqrDK_8atgBUSJACnib3l_qKiY7JwR5NZZKlAhjoMYrwxAkhUwrNyp_ttJhWrDxoCjRTw_wcB

mieszkam w domu jednorodzinnym wiec nie jest problem wyjsc i wrzucic pieluchy z całego dnia do kubła przed domem więc chyba szkoda kasy

ja tez mieszkam w domu i mam takie samo zdanie jak Ty :)

relgh371crdcdbv2.png
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewalika trzymaj się kochana

no to postanowione - szkoda kasy :) niby człowiek pewny ale lepiej jak Cię ktoś w tym poprze :)

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewalika jedź kochana jedź i trzymam mocno kciuki ! Daj znać jak tylko będziesz mogła
    Dziewczyny tak się cieszę ze wszystko ok z moim cukrem ah ! :)
    Tylko poluje trochę zurawinki i zlikwiduje bakterie:)

Jade właśnie do przyjaciółki do innego miasta , raptem 30 km:) odstresowac się trzeba.

Nynusia, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewalika jedz. Podlacza KTG, jak czynności skurczowej nie będzie to powinni puscic do domu. Powodzenia i daj znac.

Muffinka super sesja, wciąż przeglądam ;p

Muffinka1019 lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka ależ przepiękna sesja!! <3

Ewalika,jedzcie! Mnie wczoraj tez lekarz pouczał,w jakich okolicznosciach do szpitala pojechac i akurat Twoje dolegliwości sie zaliczają!

Natalia,ja nie kupuje specjalnie kosza

Zakrecona,wyniki masz super,wiec pozostaje sie tylko cieszyc!;-)

Szcześliwa,czekamy na dobre wieści!!

Jacusianka,mnie wogóle te reformy w edukacji przerażają,mój siostrzeniec 6-letni idzie teraz do pierwszej klasy,mnie i Jego mamie serce się kroi,On jest jeszcze taki mały.. My jakoś zaczynalismy nauke w wieku 7 lat i dobrze bylo! A teraz wymyslają.. Bóg wie co..

Muffinka1019, szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulla krótko mówiąc ktoś Was oszukał...sprzedal Wam trefny wóz - pewnie tylko prowizora była zrobiona żebyście odjechali...
    Ludzie są straszni :( przykro mi kochana!

relgh371crdcdbv2.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewalika wrote:
    Kur.. dziewczyny co za ból ja pierdziele ćzekam na meza i jedziemy na ip chyba nie ma sensu czekac.. :( tylko nie widzi mi sie zostac w szpitalu w taki upal chyba oszaleje.. mam nadzieje ze jeśli to jeszcze nie akcja porodowa to wypuszcza mnie do domu..

Trzymaj się i jedź na ip! Niech sprawdzą co jest przyczyną.
    Daj znać :*

wnid9vvjodizjocx.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulla,co za pech.. :-(

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    och zakręcona! wybacz zapomnialam!!!wlasnie doczytalam, ze ty juz wrocilas!
    ciesze sie, ze wszystko OK!!! :* :* :*
    PS. Jakbys chciala to moge Ci za darmo podeslac luteine

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wcinam chłodnik - kupilam wczoraj taki z torebki - popatrzylam na sklad same przyprawy, wiec wzielam koperkowo czosnkowy i do tego wrzuca sie jogurt naturalny, rzodkiewki,ogorasa i mietke!!! ALEEEE PYCHA!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 16:02

Nynusia, lojkalojka lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia, ja się zastanawiałam nad tymi koszami, przeliczyłam ile bym wydała rocznie na worki (muszą być specjalne) i mi się odechciało. Kupiłam w IKEI zestaw kosz + pojemniczki zawieszane na przewijak.

Ewalika, dobrze robisz. Trzymam kciuki, daj znać!

A ja poszłam rok wcześniej do szkoły, jako 6-latka i nie narzekam ;)

• zakocona Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my kupujemy taki kosz. Mamy pojemnik taki na żwirek dla kota i sobie nie wyobrażam, żeby waliło mi w mieszkaniu kupą dziecięcą, bo worków ze śmieciami nie wynosimy codziennie.

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka absolutnie nie trefny...w sensie ten co sprzedawał po naszym telefonie powiedział,że załatwi nam nowy silnik i wgl ale znalazłam już tanio i dziś rano chłopaki przywieźli. No to sprzedawca z racji,że niestety to był komis,obiecał zniżkę na następne zakupione u niego auto. Najwyżej kiedyś skorzystamy i tyle. Oddać autka nie chcieliśmy bo nawet z nowym silnikiem tani będzie ale boli,że wyszło jak wyszło...

Ewalika napisz potem jak sytuacja:*

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewalika jedź i nie zastanawiaj się , przez telefon lekarz Cię nie zbada więc co on tam wie.
    Zakręcona super, że cukier w normie.
    Nynusia ja myślę że ten Mc Donald podnosi tak cukier, nie bez powodu tak tępią fast foody.
    Battinka ja posłałam teraz syna do pierwszej klasy jako 7 latka, w zeszłym roku odroczyliśmy szkołę, po prostu nie był gotowy a teraz to zupełnie inna bajka. I u nas 2 razy w tygodniu też mamy drugą zmianę a 3 razy pierwszą. Oczywiście jest możliwość oddania do świetlicy ale ja wolę nie.
    Gorąc niemiłosierny zgadzam się z wami my mieliśmy rozpoczęcie najpierw kościół na 10 potem sala gimnastyczna na 11 w kościele nie wysiedziałam a na sali gimnastycznej tak się upociłam, że z krzesła się zsuwałam :P

A i Paulla rzeczywiście z autem porażka, na pewno auto szykowane do sprzedaży aby odjechać, nie wiem jak tak można :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 16:16

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewalika, jedźcie, jak nie przechodzi po lekach. Mi gin mówił, że by jechać, gdy będzie promieniujący ból krzyża, podbrzusza i co najmniej 4 skurcze na godzinę.

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• FreshMm Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jeśli któraś planuje zakupy w H&M, to w gazecie Mamo To Ja nr 9 jest 20% rabatu na dział dziecięcy H&M.

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• Arielka Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po wizycie. Szyjka długa i zamknięta wiec Antek się na świat nie spieszy; ) termin cesarki wyznaczył mi na 7 października i uważam że to strasznie późno biorąc pod uwagę ze termin mam 11 października :/ zaniepokoily go ciała ketonowe w moczu impytal się czy jadłam coś przed badaniem a ja zawsze o północy jem kolacje wiec się zmartwilam trochę :/ ogólnie Antek super waży 2370 wiec całkiem duży z niego chłopak :)

FreshMm, nat_alia, Lexie, polkosia, Muffinka1019, zakocona, soraya, paula1, nick nieaktualny, PauLLa, ola.321, Nynusia, jaroszka, nick nieaktualny, lojkalojka, szczesliwa_mamusia21, Bąbelek, annggela, agaton, Lucy7, lili_madlen, aanaa, Magnosia lubią tę wiadomość

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewalijka, mam nadzieję, że to fałszywy alarm!

Co do pojemnika na pieluchy - raczej nie kupimy, ew. poprosimy na prezent, bo już nie ma takiej rzeczy, która jest potrzebna ;) Mieszkamy w domu, więc i tak będzie mąż codziennie wynosił do kosza dużego na dworzu.

A ja jestem za 6-latkami w szkole. W wielu krajach to się sprawdza, więc czemu tu nie? Sama poszłam do zerówki mając 6 lat i bardzo lubiłam chodzić. Nauczyłam się pisać, czytać i liczyć :) Pamiętam, że babcia mi pomagała w nauce wtedy :D Także mogła to być równie dobrze pierwsza klasa.

Nynusia, agania, nick nieaktualny, Magnosia lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onka wrote:
    Natalia, ja się zastanawiałam nad tymi koszami, przeliczyłam ile bym wydała rocznie na worki (muszą być specjalne) i mi się odechciało. Kupiłam w IKEI zestaw kosz + pojemniczki zawieszane na przewijak.

Ewalika, dobrze robisz. Trzymam kciuki, daj znać!

A ja poszłam rok wcześniej do szkoły, jako 6-latka i nie narzekam ;)
    onka słyszalam o koszu z ikea a który dokładnie masz?

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
‹‹ 1999 2000 2001 2002 2003 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ