Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Też czekam aż lista zakupów się skończy. Choć nie wiem czy to możliwe, bo gdy jedna rzecz wykresle to dwie kolejne dopisuje i tak bez końca.
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Szczesliwa toz to klocunio maly !:Dsuper ze wszystko ok
ja dzis odebralam paczke z gemini i z ciuszkami jeszcze i dodatkowo wanienka potrzebna i przewijak i koniec ! Mam wszystko .hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 19:02
Bąbelek, agaton lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa - jeju, ale masz w brzuszku małego smoka!
a brzuch taki mały! Jednak się to chyba sprawdza, co mówią położne, że drobne kobiety z małymi brzuchami mają duże dzieci, a te większe kobiety z dużymi brzuchami mają małe dzieci
ciekawe...
ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Zakretka no bedzie pucuś malutki
a w sumie nie taki malusi
Lexie a dobrze to ujełaśTylko że on tak codziennie teraz tez z wami pisze a brzuch raz w lewo raz w prawo
Agania o widzisz nieslyszlaam o tym ale moze faktycznie coś w tym jest , ciekaweLexie, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Agania o widzisz nieslyszlaam o tym ale moze faktycznie coś w tym jest , ciekawe
No położna tak na SR mówiła i mi powiedziała, że mogę mieć duże dziecko, bo mały brzuch i szczupła jestem. Ale tu akurat się chyba pomyliła, bo Oliwka raczej będzie mała -
Mamuśki te zakupy wyprawkowe mimo wszystko mają się ku końcowi, w końcu mamy wrzesień
Mi jeszcze brakuje biustonoszy do karmienia.
Jejku nie mogę się doczekać tej najważniejszej daty!Tak leżałam na tym OCPie, dalej byl oddział położniczo-neonatologiczny.. co chwila słychać noworodki, kilkoro widziałam jak położne niosły. No coś pięknego! A jeszcze niedawno siedziały w brzuszkach koleżanek z mojego oddziału.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 19:27
szczesliwa_mamusia21, Lexie, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
Agania tez o tym nie słyszałam, ale szczęsliwa, faktycznie rosnie Ci mały wielkolud ;)Pieknie, ze wszytsko u Was ok i masz pozwolenie na weekend w Pl:) To juz ostatni wyjazd przed godzina 0??:>
co do listy to juz sobie przypomniałam czego jeszcze nie mam, więc u mnie tez nie zamknięta;/szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
polkosia, USG mam co wizytę, także dopóki nie urodzę od kolejnej wizyty (10.09) będę miała co tydzień, bo wizytować tak będę u gina. Ale takie z wymiarami będę miała jeszcze jedno ze skierowania. Robię na Jerozolimskich 11.09 (37 tydz)
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy Was czasem łapią takie bóle z boku brzucha - coś a la naciagniety mięsień? Mnie się to zdarzylo pierwszy raz dwa tyg temu, potem wczoraj a dziś od godziny mnie nachrzania. najpierw z lewej strony a teraz z prawej, wzięłam no spe i liczę na to ze pomoże. . .
-
polkosia wrote:Dziewczyny, a kiedy wypada jakieś ostatnie USG? Bo wiem, że III trymestru to nie zawsze ostatnie. Ciekawa jestem jak to w Medicover wygląda...
[/url]
[/url]
-
Onka, ja mam podobnie, bo mi spina nieraz tylko pół brzucha, na jednym boku tylko. A twardy masz wtedy?
Zakocona, też mam USG na każdej wizycie, ale bez pomiarów. Pokazuje mi tylko bijące serduszko...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn