Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja teraz chodze co dwa tyg a pozniej co tydzien , ale za kazdym razem mam usg ze wszystkim wiec nie wiem ktore to ostatnie
Madu oj tak "szczescie w nieszczesciu"Troche ode mnie odpoczniecie bo jak sie dorwe do mojej bratanicy to na nic nie bede miec czasu , dzis jej pierwszy dzien w przedszkolu
Nawet nie wiecie jaka jest cudowna , zero placzu tylko sie cieszyla ze ona idzie sie pobawic z dziecmi , zasluzyla na mnostwo prezentow wiec bedziemy smmmigac po sklepach
Eh ja tylko o sobie ale tak sie ciesze ze nie mam gdzie tego szczescia "wyrzucic".
Ale fajnie ze juz wrzesien , zaraz wskakuje w pizamke biore smakolyki do lozka i M jak Miłość hahaha w koncu jest co ogladacChoc i tak czekam najbardziej na piekielna kuchnie
polkosia, madu, BATTINKA, lojkalojka, Nynusia, Mikejla, Lexie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolkosia wrote:Onka, ja mam podobnie, bo mi spina nieraz tylko pół brzucha, na jednym boku tylko. A twardy masz wtedy?.
Polkosia wtedy mam dość twardy cały brzuch ale takie typowe skurcze (gdzie czuje ze mi wyrasta brzuch na przodu) są niezależne od tego.
A Ciebie boli takim ciągłym bólem? Czy pojawia się i znika?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 19:53
-
Moje skurcze są zazwyczaj całego brzucha i wtedy mam parcie na pęcherz, ale mam takie spinania nieprzyjemne po bokach brzucha i raczej to takie stałe uczucie. Może niekoniecznie ból, ale takie jakby napinanie mięśnia.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia, dostaniesz jeszcze skierowanie na osobne USG po 32tyg
Fura przyjechała (pościel itd dopiero do prania będzie szła)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2577e83ec6be.jpgpolkosia, PauLLa, madu, onka, FreshMm, szczesliwa_mamusia21, agaton, agania, jaroszka, Muffinka1019, lojkalojka, paula1, lili_madlen, estrella, Nynusia, ~Rewianka~, Bąbelek, Lexie, mała.mi, Magnosia lubią tę wiadomość
-
polkosia, jasne
Ja się nie mogę doczekać aż dziewczyny zechcą z małym siedzieć i go mruczeniem do snu tulać
Na dodatek będą też maluśkie kociaki i jeden z nami (mam nadzieję) zostanie, a listopadzie przyleci kolejna kotka, więc będą się razem wychowywać i rosnąć
No i dalej myślimy o psiejaroszka lubi tę wiadomość
-
Czyli nie jestem nienormalna
Bo też nie będę karać psów czy kotów za spanie w łóżeczku czy obok. Tzn. jeden kot jest niezbyt mądry i jego będę obserwować, ale kotka jest cudowna i na pewno nie obawiam się jej.
jaroszka lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Uroczy kosz, zakocona
Polkosia, mi gin kazał przyjść na usg około 38 tygodnia w celu dokonania ostatnich pomiarów dziecka.
Co do spinania połowy brzucha, no to tylko tak mam dzięki Arturkowi, który Akurat przybrał dziwną pozę - właśnie dziś tak było i lewa strona brzucha była z 3 cm wyżej od prawej. Natomiast normalne skurcze to mam równo całego brzucha.polkosia lubi tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Wróciłam ! Wszystko okej ! Rosnie we mnie mały wielkoludek 2853gram
Lekarz mowi ze ogolnie jest duzy wszystko wieksze i bedzie maly pucuniu
Szyjka długa zamknieta i jedziemy do Polski na weekend !!!!
Nastepna wizyta za 2 tygodnie
Dziekujemy za kciuki
Ciesze sie ze na waszych wizytach rowniez dobrze ! :*
Paulla faktycznie niezly pech ... ale dobrze ze juz macie silnik i teraz po wymianie juz wszystko sie ulozy jakos !
Ewalika dobrze ze pojechałam na IP , trzymaj sie :*
Szczęsliwa ja pitole jaki pulpecik!!! gdzie Ty go mieścisz?! Ty to nie dziwne, ze on takie tsunami Ci w brzuchu funduje
Cieszę się, że wszystko OK, ja się w czwartek dowiem...jejku już mam stresa!!!szczesliwa_mamusia21, annggela lubią tę wiadomość
-
Hej Babeczki,
Szczęsliwa, cieszę się Twoim szcześciem:) Że wizyta udana, że klocuszek zdrowy i że jedziesz do PL i spotkasz się z bratanicąSame dobre wiesci!
Zakocona, przepiękny ten wózeczek:) Jakbym tylko miała większe mieszanie, to bym pewnie zakupiła, no cudny! Kocurek też
Muffinka, sesja urocza:) Tez mi się podoba to ze zdjęciem z usg na brzuchu hehe, pomysłowe:)
Ewalika, czekamy na wieści z IP! Oby wszystko było w porządku:)
Zakręcona, u Ciebie też wszystko w porzo, to super, wyniki idealne!
Zakocona, sory za wklejenie linka do (niedziałającego btw) filmiku bez Twojej instrukcji, ale dopiero później nadrabiałam i czytałam o tym, teraz się będę stosować
A ja dopiero was nadrobiłam, bo cały dzień miałam mega zajawke i zrobiłam literki dla mojej Helenki, zaraz się pochwalę
I byłam w ciucholandzie i kupiłam dużo ciuszków, tylko już kupuje na większe dziecko, bo na 0-6 m-ca mam dużo:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 20:18
szczesliwa_mamusia21, Muffinka1019, Nynusia lubią tę wiadomość
-
zakocona wrote:Koszule do karmienia + piżamka kupione. Pogodziłam się z myślą, że wkroczyłam z tymi cyckami wielkimi na Mkę..
Dzięki jaroszka za linka do sprzedawcy
Nie ma sprawy :*
Ja do porodu wzięłam Mkę, a do karmienia Skę.
Pochwalisz się co wybrałaś - ja lubię oglądaćParagonik_93 lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d2dc84ea5128.jpg
Takie cos mi się udalo stworzyć
EDIT: E, na żywo lepiej wygląda, żywsze kolory:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 20:25
zakocona, szczesliwa_mamusia21, ola.321, madu, jaroszka, Muffinka1019, polkosia, lojkalojka, FreshMm, paula1, onka, estrella, Fatim, annggela, ~Rewianka~, Bąbelek, Lexie, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
polkosia wrote:Czyli nie jestem nienormalna
Bo też nie będę karać psów czy kotów za spanie w łóżeczku czy obok. Tzn. jeden kot jest niezbyt mądry i jego będę obserwować, ale kotka jest cudowna i na pewno nie obawiam się jej.
Nie Polkosia, nie jestes nienormalna....to zdjęcie chyba powie Wam wszystko:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/53e2a3bdc5ad.jpg
dupa kota na poduszceagaton, madu, polkosia, lojkalojka, Nynusia, szczesliwa_mamusia21, Lexie lubią tę wiadomość
-
polkosia, ja tam uważam, że super jak się dzieciak ze zwierzakami wychowuje. Nie tylko jeśli chodzi o emocjonalność, ale także o alergie. No i widoczki
Przesłodkie są
jaroszka, kupiłam te:
http://allegro.pl/show_item.php?item=5504094333 - granatowa
http://allegro.pl/show_item.php?item=5018976949 - light blue
http://allegro.pl/show_item.php?item=5636127699 - light blue
ja poród w jakieś koszulce L będę odprawiała, o ile w ogóle będę miała na sobie, bo chcę korzystać z wanny, więc pewnie zostanę w staniku samym dość szybko
Dobra dziewczyny, ja lecę do Ljaroszka lubi tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Agaton , oj ja tez sie mega ciesze !
Ale cudo zrobiłaśuwielbiam jak ktoś coś sam robi ! Ale trzeba miec do tego " to cos" u mnie niestety brak talentu ... nawet jak szyje dziurke w spodniach to krzywo
Ekstra !
szczesliwa ja tez nawet dziury nie zszyje dobrzeszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość