WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejka moj mial w 33tydz+1 1830 wiec mysle , ze ok . I tak twierdze , ze lekarz zle zrobil mi pomiary i w rzeczyistosci Leon jest wiekszy :)

Zakocona sliczny ten koszyk :) kurcze jesli uda mi sietanio gdzies kupic to chyba tez sie zdecyduje .
    Ewelina kciuki trzymam !

A i wiecie co dziewczyny tak sie martwilam o corke jak sobie poradzi , a ona z usmiechem wyszla ze szkoly i mowi , ze bylo fajnie :) Dzielne te moj dzicko w przeciwienstwie do mnie . Matka beksa ;)

agaton, madu, Lexie, szczesliwa_mamusia21, Muffinka1019, annggela, ~Rewianka~, zakocona, jaroszka, BATTINKA lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika,moja Balbina miała w 31 tc 1400 g i lekarz mówi,ze drobnej budowy dziecko,w dolnej granicy normy,takze mysle,ze ok:)
    Nie gadajcie,ze będzie miec kolejna rozpakowana,no szok:) kciuki zaciśnięte:)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny po wizycie u mnie wszystko ok :)
    Mały trochę podrósł ma 2666 g duży skok przez 2 tyg - 600g :)
    szyjka się bardziej nie skróciła, jest zamknieta wiec nie mam się co martwić a kolejna wizyta za 3tyg - ostatnia przed porodem
    odstawiam wszytskie leki i jak co czekam na akcje porodową :)

jutro dzwonię do mojej położnej i może umówię się na ktg :)

estrella, soraya, szczesliwa_mamusia21, Lexie, ola.321, polkosia, agania, paula1, agaton, Nynusia, annggela, madu, PauLLa, ~Rewianka~, zakocona, lili_madlen lubią tę wiadomość

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona wow!!! Cudo na kółkach <3

Jaroszka też wcześniej czytałam ze Ewa pisała o regularnych skurczach i ze ją zatrzymali. Dzidzie już ma dużą 3kg,36/37tydzien wiec spokojnie :)

EWA trzymamy mocno kciuki!!

jaroszka lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia to kolejna wizyta udana :) Dzdzius teraz będzie szybko przybierał na wadze <3 a Ktg to coś pięknego.. Mogłabym być podłączona cały czas :D Jak leżałam to nagrslam sobie filmik z zapisu Ktg :D

szczesliwa_mamusia21, nat_alia, annggela, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babelek o widzisz aż sama nagram za 2 tyg ! Nawet o tym nie pomyslalam no !

Nastała super wieści :* czyli dzisiejsze wizyty zaliczone na szóstkę !

Mika spokojnie waga dobra, niektóre dzieciaczki drobne niektóre odwrotnie, Twoja księżniczka będzie szczuplutka jak przystało na dame a mój Romeo będzie miał masę jak prawdziwy facet ! Nic się nie martw :*

Lojka ale masz dzielna core ! Super ! A mama beksa oj tam, możesz zwalić na hormonki :*

Lecie na film i pewnie znów zasne o 2 w nocy ... Później zajrze czy mamy tu tez nocnego marka :D

nat_alia lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia,super!!Nasze dzieci idą z wagą łeb w łeb! ;-)

Zakocona,zajebista bryka.. Też chce! :-)

Szczęsliwa,upodobania telewizyjne mamy takie same,m jak miłosc oglądam od lat ale piekielna kuchnię uwielbiam! I ten Amaro!! ;-) startują za tydzień!

Ewka,trzymam za Was kciuki!!!!

nat_alia, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też wizyta udana, następny termin lekarz powiedział że moge nie dotrwać bo wyznaczył na 29.09 (termin na 07/10). Młoda ma 2600, mimo słabego przepływu ładnie przybrała na wadze, więcej niż Ja :).
    Szyjka mi sie skraca ,ale jest w normie i zamknięta ( zapomniałam zapytać ile ma cm)

Ciekawe ile z "październikowych rozsypie się przed październikiem.

Lucy7, nat_alia, agaton, Bąbelek, Nynusia, agania, polkosia, Muffinka1019, annggela, madu, PauLLa, paula1, ~Rewianka~, Lexie, zakocona, jaroszka, Blondik, lili_madlen lubią tę wiadomość

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie martwiłam się jeszcze wczoraj :) ale jak zaczęłyście pisać ile Wasze cudeńka ważą to jakoś tak... mam nadzieje, że nie bedzie kurdupelkiem jak ja...ze mnie sie zawsze śmiali i dopóki nie podrosłam i miałam to w d to było cieżko

• Bąbelek Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Binka jak sie skraca to się oszczędzaj.

Szczęśliwa no mowie Ci nagraj :) ja co chwile odtwarzam sobie to cudowne pukanie serduszka :) Aha i skurcze miałam srednio 12% a jak brzuch twardniał to było 25%.

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    No nie martwiłam się jeszcze wczoraj :) ale jak zaczęłyście pisać ile Wasze cudeńka ważą to jakoś tak... mam nadzieje, że nie bedzie kurdupelkiem jak ja...ze mnie sie zawsze śmiali i dopóki nie podrosłam i miałam to w d to było cieżko

Moja idzie na 3600 wieć średniak taki.
    Starsza miała 3kg i 55cm , teraz jest szczupła, nie chuda i wyższa ode mnie (ja mam 158) Młodsza urodziła się 3400 i 52cm i cooo, jest od 6mc na 3 centylu jeśli chodzi o wagę i wzrost (12lat i 140cm/32kg) - reguły nie ma

• polkosia Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika, ta waga to z 32 tc co najwyżej, a nie 33 :) Liczy się skończone tygodnie. Kiedy miałaś to USG? Wczoraj czy dziś? Dla 31t5d przykładowo to normalna waga.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj, to już nie wiem jak to liczyć. Ale nie będę sie tym zamartwiać. Jak lekarz nic nie mówił to znaczy, że ok

• polkosia Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    31t6d - to ja miałam 1695 w 31t6d chyba ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 22:33

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolejna wizyta za 2 tyg. Ważne, że powiedziała, że jest w porzadku. No i ten zastrzyk mnie już uspokoił z tą krwią, bo ponad miesiąc temu panikowałam i samo się rozwiązało wczoraj. Po prostu zapomnieli mi powiedzieć, że po powrocie mnie to czeka. :) DObra nie smęce, jest OK i już :)

A i dokonaliśmy pierwszego zakupu mebli jakichkolwiek haha. Komoda i szafka. Nawet nie mamy gdzie ubrań trzymać, bo mnie tu przecież długo nie było. Kasy też nie było, ale teraz już na pewno wszystko idzie w dobrym kierunku :)

No i automatycznie kłótnie ustały...

Nynusia, ~Rewianka~, Bąbelek, madu, jaroszka lubią tę wiadomość

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika super ze u was juz lepiej :) !

Lexie ojj tak ! Głównie dla Amaro to ogladam :D najbardziej lubię jak krzyczy i rzuca wszystkim ah , a mój się ze mnie śmieje wtedy :D ale cóż ja poradze ze on tak na mnie działa , nawet jak farbę w telewizji reklamuje to ma to cos :D :D

Lexie lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję, teraz już musi być tylko lepiej. Idę spać :) buziaki

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

• Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze ze wieczorami juz spicie :) tylko ja nie korzystam.
    Nie cierpie robic tego masazu krocza, nie jest to dla mnie przyjemne, ale porod tez nie bedzie zapewne. Ale role to robic sama, niz jak mezu mi zrobi, Bo nie ma wyczucia. Oki zmykam, posiedze w lekturze " w oczekiwaniu Na dziecko" rozdzial: Porod.

Dobrej nocki :*

wnid9vvjodizjocx.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 02:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie śpię... :/

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 03:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie śpię. .. masakra jakąś wygodnie mi nic mnie nie boli a nie śpię młoda tez nie śpi szaleje w brzuchu...

l22nhdgeccid541p.png
‹‹ 2004 2005 2006 2007 2008 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ