Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też do 1 nie spałam, kimnelo mi się 3 h i spowrotem dupa.I podobnie jak Nynusie nic mnie nie bolało, a sen kurde nie przychodzil. Młoda tez w brzuszku akrobacje wyczynia...Ta bezsenność to już chyba dolegliwość ciążowa
Ewalika powodzenia Kochana w tym szpitalu, może się uda jeszcze te 2,3 tyg w dwupakuWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 04:43
haen, Nynusia lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Dzięki dziewczyny
Kosz jest spory i daliśmy za niego (z całym kompletem pościeli) 200 zł
Ja wczoraj wieczorem myślałam, że wyjdę z siebie, tak mi było duszno i niewygodnie. Ten zespół niespokojnych nóg już mnie tak strasznie męczy! W nocy na szczęście spałam ok ale obudziłam się o 5..
Ewalika, trzymam kciuki! Lekarze coś mówili? -
U nas tez pogoda się bardzo zmienila. Jest zimno, wieje wiatrzycho i pada. I jak człowiek mógłby pospać, to trzeba wstać bo mlody do szkoly
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 07:23
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
A ja spalam jak susel od 23 do 7
Dzis w planie wielkie prasowanie i dopakowywanie torby to szpitala.
Ewelina jak sie sprawy maja u Ciebie ?
Czy mamy dzisiaj wwizytujace ? Jesli takto kciuki i moje mysli sa z Wami
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Hejka
Mąż się krząta i mnie obudził. Przyjemnie chłodniej dziś, w końcu! Też dziś coś poprasuję, w planach mam jeszcze zmianę pościeli w sypialni i jakieś małe, ogólne porządki.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dzień dobry dziewczęta
ja od dwóch tyg tez przesypiam całe noce, raz się budzę na siku i to wszystko. Dziś biorę sie dziś za wielkie porządki. Dla dziecka nie mam oprócz ciuszków praktycznie nic ale nie panikuje za tydzień się tym może zajmę
jaroszka, annggela, agania lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Zakocona gratuluje juz 9 miesiaca !
Ja juz po sniadanku , tv w tle a mnie oko znow sie masli do spaallw wazne zenia ... jestem u przyjaciolki a ona ma synka 5 miesiecznego i maly skubaniec nie dal nam w nocy za duzo pospac a dziwne a jak na ale najwazniejsze ze juz spi.
Ja niedlugo naszykuje na obiadek wszystko , ogarniam sie i lece o 15 na wizyte wie meeeeeeewga kciuki !!!!jaroszka, madu, Lexie, Mikejla, annggela, Muffinka1019, Nynusia lubią tę wiadomość
-
lili_madlen wrote:Oo jaroszka tez jezdzisz ? To zapraszam o kazdej porze dnia i nocy jak sie juz wypakujemy
Casal stoi w dzierzawie zeby caly czas ktos go jezdzil kiedy ja nie moge
Lili jesteś z Watszawy?! Jeździłam wieki temu, ale bardzo bym chciała do tego wrócić! -
Hej mamcie
Ja mam dziś po poludniu wizytę u doktorka, także trzymajcie kciuki -jak wrócę to zdam relację
I jadę tez dokupić ostatnie rzeczy dla małej księżniczki tzn. podgrzewacz, sterylizator itp., no i jeszcze z synusiem na basen, także do usłyszenia wieczorem !
jaroszka, dodinka, annggela, Muffinka1019, paula1, PauLLa, szczesliwa_mamusia21, Nynusia lubią tę wiadomość
-
polkosia wrote:Mika, ta waga to z 32 tc co najwyżej, a nie 33
Liczy się skończone tygodnie. Kiedy miałaś to USG? Wczoraj czy dziś? Dla 31t5d przykładowo to normalna waga.
Jest tak jak Poklosia mówiprzesyłam Ci tabela z 3 prawidłowymi wagami, twoja jest w dolnej granicy i nie ma w tym nic złego poza tym oni podają wagę bardzoooo około :*
http://www.kalendarzciazy.com/kalendarz/waga-dziecka-w-ciazy-tabela.phpWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 07:56
-
A my z Michałkiem rozpoczęliśmy 33 tydzień ciazy!!!!
Wiecie co....bede leżeć plackiem...bo wykupiłam ta luteinę podjęzykowo no i czytam sobie ulotkę...jestem przy przeciwwskazaniach, a tam ze nie wolno stosować w chorobie zakrzepowo-zatorowej....a ja przeciez na clexanie...
Postanowiłam, ze pierdole sorry za wyrażenie....jutro mam usg jak sie okaże, ze jednak moj twardy brzuch nie powoduje skracania szyjki to napewno nie bede tego brać....Lexie, annggela, Muffinka1019, paula1, Nynusia lubią tę wiadomość
-
jaroszka wrote:A my z Michałkiem rozpoczęliśmy 33 tydzień ciazy!!!!
Wiecie co....bede leżeć plackiem...bo wykupiłam ta luteinę podjęzykowo no i czytam sobie ulotkę...jestem przy przeciwwskazaniach, a tam ze nie wolno stosować w chorobie zakrzepowo-zatorowej....a ja przeciez na clexanie...
Postanowiłam, ze pierdole sorry za wyrażenie....jutro mam usg jak sie okaże, ze jednak moj twardy brzuch nie powoduje skracania szyjki to napewno nie bede tego brać....
Jaroszka spokojnie ja tez biorę clexane i od samego poczatku duphaston, czyli to samo co luteina i wszystko jest ok. -
Tez brałam duphaston na początku, ale tam na ulotce nie było nic o chorobie zakrzepowo-zatorowek....
W ulotce do luteiny dopochwowej tez tego nie ma...a tutaj proszę...
Ja tam wole nie ryzykowac, bo mam dwie mutacje, a jedna jest w ogóle homozygotyczna....wiec jeszcze większe ryzykoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 08:16