Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam to badanie przed porodem za tydzień we wtorek
.
Agaton - piękne
Szczęśliwa - synek ma piękną wagę, będzie więcej ciałka do przytulania
I powiem Wam że ja nie mam aż tak dużo tych ubranek jak czytam co Wy macie, najwyżej dokupię już po porodzie
.
agaton, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Witam sie z Wami,ciesze sie.z kolejnych dobrych info po wizytach.Szczesliwa mamusiu faktycznie duza dzicinka gdzie go tam chowasz;)
Ja jutro ide na dodatkowa wizyte i juz drze..
A dzis bylam na sr i jedna kobitka rodzila tak strasznie krzyczala ze polozna nie byla wstanie jej zagluszyc..zaczynam sie bac..pocieszajace jest to ze ten krzyk trwal 20 min wiec szybko poszlo..szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jezeli Ewalika to Ewa Szymik to jest w szpitalu i ma skurcze regularne, dzidzius wazy 3 kg, wiec mozliwe, ze juz pcha się na swiat!
Powodzenia! trzymamy kciuki :*annggela, Nynusia, agaton, ~Rewianka~, szczesliwa_mamusia21, estrella, Lexie, zakocona, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Super ze wszystkie wizyty udane i ze przyniosly same dobre wiesci
SzcZęśliwa mimo malego brzuszka dyzego maluszka nosisz pod serduszkiem:) ja tez nie wiem gdzie to moje 2.100 kg miescimoze bedzie dzidziusiowy rekord na forum
Bryka faktycznie superja tez mam dwa psy a ze oba sa regularnie szczepione i odrobaczane nie zamierzam izolowac ich od malego i 3mac syna pod kloszem . Bardzo chce zwby moje dzieciatko wychowywalo sie od pierwszych dni ze zwierzakami
Juz sie doczekac nie moge kiedy zabiore go do stajni i usiadzie na mojego Casala
agaton, zakocona lubią tę wiadomość