Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
świetny ten zestaw z ikea ale osobiście pojemniczków nie potrzebuje
chyba kupi taki plastikowy kosz 10l zamykany - w auchan teraz jest promocja za 10zl pojemnik zamykany na proszek do prania
paulla nie fajnie z tym autemwspółczuję
chłodnika jeszcze nigdy w życiu nie jadłam - zawsze boję się zrobić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Ja już po wizycie, jak tylko wróciłam to wskoczyłam pod prysznic żeby się odchłodzić
Najważniejsze, że na wizycie wszystko dobrze. Szyjka (nie dopytywałam ile ma) troszkę się skróciła ale minimalnie co zdaniem mojej ginki w tym tygodniu ciąży jest normalne. Rozwarcia nie ma. Malutka zeszła główką już trochę niżej i jest ładnie ułożonaWody też są w normie tak więc pobrała mi GBS i widzimy się za 3 tygodnie, przed wizytą mam jeszcze zrobić KTG
Co do malutkiej to waży 2676 gniestety zdjęcia buźki nie udało się zrobić bo tak jak wspomniałam malutka jest już za nisko... tak więc teraz zobaczę ją dopiero przy porodzie
za to dostałam fotkę pipki, a więc mam 100% pewności że będzie córeńka
zakocona, nat_alia, onka, Nynusia, polkosia, Lexie, ola.321, ~Rewianka~, Muffinka1019, lojkalojka, szczesliwa_mamusia21, Bąbelek, PauLLa, annggela, agaton, paula1, Lucy7, lili_madlen, aanaa, Magnosia lubią tę wiadomość
-
coś mi się przestaje podobać ten mój ginekolog....ani nic na temat ilości wód, na temat szyjki tylko że długa i zamknięta ale długości w żaden sposób ani razu nie mierzył. usg trwało 5 minut ledwo co zmierzyl, glowke, brzuszek i nożke, na chwile przełaczył na 3d ale mały wyglądał jak rozmemłana kupa i nic nie było widać
-
Właśnie dziś przyszły biustonosze do karmienia z H&M są super ! Mimo że kosztowały dużo (jak dla mnie ) to nie zaluje od razu ubrałam i na prawdę jest bardzo wygodny ! A co najważniejsze super się piersi układają także super super i jeszcze raz super !!
Soraya no wiem... nie za często zajadam bo to nie zdrowe ale wyjątkowo nie.mialam siły wczoraj gotować i skubnelam sobie maca.
Arielka, Estrella super wiadomościgratulacje !
estrella, agaton, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Jestem tak zmęczona po dzisiejszym dniu, że za chwilę padnę.
Bolą mnie dziś strasznie biodra, to chyba po wczorajszym baraszkowaniu
Co do przeprowadzki to na szczęście mamy dość mało rzeczy, prawie w ogóle nie mamy mebli. A przy okazji to co nie jest nam potrzebne to się wywaliWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 17:30
jaroszka lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
uciekam pod prysznic a potem do lekarza
Lexie lubi tę wiadomość
-
Wróciłam ! Wszystko okej ! Rosnie we mnie mały wielkoludek 2853gram
Lekarz mowi ze ogolnie jest duzy wszystko wieksze i bedzie maly pucuniu
Szyjka długa zamknieta i jedziemy do Polski na weekend !!!!
Nastepna wizyta za 2 tygodnie
Dziekujemy za kciuki
Ciesze sie ze na waszych wizytach rowniez dobrze ! :*
Paulla faktycznie niezly pech ... ale dobrze ze juz macie silnik i teraz po wymianie juz wszystko sie ulozy jakos !
Ewalika dobrze ze pojechałam na IP , trzymaj sie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 18:05
madu, estrella, Muffinka1019, nat_alia, polkosia, ola.321, paula1, Bąbelek, PauLLa, lojkalojka, zakocona, Little Frog, annggela, agania, soraya, Lexie, ~Rewianka~, FreshMm, BATTINKA, agaton, jaroszka, Nynusia, Lucy7, lili_madlen, Fatim, Mikejla, aanaa, stokrotka25, Magnosia lubią tę wiadomość
-
To może jednak to normalne..no w każdym razie dobrze, że wszystko ok. tylko tym terminem się martwię. Myślałam, że jak będę miała wyznaczony termin cesarki to będę miała spokojną głowę i w ogóle a tak to pewnie i tak się skończy, że zacznę rodzić Bóg wiadomo kiedy i będę miała na cito robioną tą cesarkę
Jak tak pytam to większość rodzi w 38tyg.
-
szczesliwa to super , ze wszystko ok i mozesz jechac do polski
A dzidzia rzeczywiscie duza . Moj w tym sammym terminie miala 1800g . I powiedz mi kochana gdzie go ukrywasz, bo chyba nie w brzuchu
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Prawie cały dzień spędziłam na wybieraniu kolorów i wzorów do literek materiałowych dla Tadzia. Aż mnie głowa rozbolała i musiałam apap wziąć. Na dodatek payu kilka razy coś spierdzielił podczas transakcji
Ale wreszcie zamówione i czekam
L pojechał przed chwilą do swojej siostry przywieźć nasz wózek/kosz mojżesza
Rany jak mnie cieszy, że wreszcie wszystko do kupy się składa! Jeszcze te durne koszule do karmienia (durne, bo nie chce mi się już ich szukać) i chyba koniec wreszcieA nie, jeszcze kombinezon z dziurą na pasy.. A i laktator.. Nie no ta lista nie ma końca
Serio nie ogarniam, jak robią to kobiety, które wyprawkę kompletują dopiero po narodzinach dziecka. Chyba bym się pochlastała
Gratuluję super wieści z wizyt Arielka i szczęśliwa!
Szczęśliwa u ciebie to niezły klocek rośnie! Ciekawe ile będzie miał przy porodzie
Arielka dopisać ci na liście datę cc?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 18:41
szczesliwa_mamusia21, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Lojka , oj ja sama nie wiem gdzie on sie mieści , od poczatku mi mowili ze jest duzy ale dziś to juz w to uwierzylam tak na powaznie
Zakocona no sama jestem ciekawa , moze bedzie rekordzista w masie
Ja tez musze "pare" rzeczy dokupic , i mowie jak Ty , jeszcze to i to i jeszcze to ... aaaaa i jeszcze toNO moze kiedys bedzie miala koniec ta lista
zakocona, annggela lubią tę wiadomość