Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kupiłam drewniany napis w całości
Projekt jest taki, bo jeszcze nie dostałam:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/844c1146c056.jpgzakocona, szczesliwa_mamusia21, jaroszka, annggela, Natka88, soraya, ~Rewianka~, lojkalojka, paula1, agaton, agania, lili_madlen lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
zakocona wrote:Będę używać wrzątku.
Ktoś ma jakieś namiary na fajne literki materiałowe? Miałam kupować drewniane, ale zdecydowałam się jednak na materiałowe, żeby na łóżeczku i koszu mojżesza móc powiesić -
Dziewczyny, powoli zaczynam panikować
dzisiaj zaczęłam prac ciuszki, jest ich tak dużo, ale tylko do rozmiaru 68...
Walczę wciąż z wyborem laktatora. Powiedzcie mi proszę jak to funkcjonuje. Odciągnąć pokarm do butelki i co potem? Wkładam do lodówki tak? I jak potem go odgrzac? W garnku z wodą? :p jezu sorki, ale to wszystko jakąś czarna magia;)
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Ja używam teraz laktatora elektrycznego canpol, ma różne tryby i moce ssania. Nie mam porównania z innymi jednak ja jestem zadowolona. Nie przechowuje pokarmu bo używam go tylko do pobudzania, ale w zestawie jest zarówno zbiornik do przechowywania jak i butelka żeby podać dziecku. Nic nie trzeba przelewać bo obie opcje sie wkręca do laktatora i tam splywa mleko
mam nadzieję, ze troche pomogłam
Blondik lubi tę wiadomość
-
ola.321 wrote:A ja nie wiem czy to normalne, często ostatnio mam bóle w podbrzuszu takie kłucia, ciężko mi np. nogę jedną albo drugą podnieść i chodzę pochylona. Nawet stawianie kroków czasem boli... nie wiem już sama czy to jelita i wzdęcia czy ucisk
- zastanawiam się czy też tak macie?
.
ola mam dokładnie tak samo, identycznie, a może to kłucie czy bóle w dole brzucha są od opuszczania się brzuszka na dół, kiedy główka schodzi do kanału rodnego. Ale to co napisałaś to dosłownie wszystko identycznie jak ja!! Ufff jeszcze te upały, męczarnia.....ola.321 lubi tę wiadomość
-
linka220 wrote:ola mam dokładnie tak samo, identycznie, a może to kłucie czy bóle w dole brzucha są od opuszczania się brzuszka na dół, kiedy główka schodzi do kanału rodnego. Ale to co napisałaś to dosłownie wszystko identycznie jak ja!! Ufff jeszcze te upały, męczarnia.....
Ja mam tak samolinka220 lubi tę wiadomość
-
Majaaa wrote:Dziewczyny, powoli zaczynam panikować
dzisiaj zaczęłam prac ciuszki, jest ich tak dużo, ale tylko do rozmiaru 68...
Walczę wciąż z wyborem laktatora. Powiedzcie mi proszę jak to funkcjonuje. Odciągnąć pokarm do butelki i co potem? Wkładam do lodówki tak? I jak potem go odgrzac? W garnku z wodą? :p jezu sorki, ale to wszystko jakąś czarna magia;)
Ja mam np. podgrzewacz specjalny który podgrzewa Ci mleko do temperatury w której powinno się je podawać dzidziolowiPokarm mozna też mrozić
-
Szczęśliwa - też nie mam dużego brzuszka i całą ciążę czuję się rewelacyjnie
Sporadycznie budzę się w nocy, ale tak nie mam co narzekać. Dziś się trochę zdołowałam, bo przypałętał się hemoroid, nie boli i nie krwawi, ale taki mały guzek jest...wkurzona jestem, bo ciągle biegam, mało siedzę, jestem szczupła, staram się dobrze odżywiać i masz >.< Ginka zapisała mi czopki, mam nadzieję że wchłonie się paskudztwo albo chociaż nie powiększy...
Melduję się po wizycie!Ignaś waży 1907 gram czyli taki średniak jeśli chodzi o ten tydzień. Wymiary ok, w serduszku dalej małe ognisko. Wrzucę potem zdjęcie, śmieszne miny robił
Szyjka długa na 3,6 cm, kłucia też miewam i dlatego zmierzyła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 19:29
estrella, Arielka, Lexie, szczesliwa_mamusia21, paula1, jaroszka, FreshMm, Nynusia, ola.321, Blondik, zakocona, madu, Lucy7, ~Rewianka~, lojkalojka, PauLLa, polkosia, Bąbelek, agaton, Magnosia, agania, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA my zlozylismy dzis lozeczko
w czwartek bedzie szafa i komoda
tak wiec pokoik bedzie czekal na swoja mala lokatorke
jeszcze ozdoby musze kupic ale to juz na spokojnie nawet jak mala sie urodzi bo i tak bedzie poczatkowo u nas w sypialni
jak patrze na to lozeczko i wozek to juz nie moge sie doczekac mojej coreczki
annggela, FreshMm, Lexie, Nynusia, ola.321, Blondik, PauLLa, polkosia, Bąbelek, agaton, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Arielka a ten podgrzewacz był w zestawie, czy osobno kupiłaś?
Aanaa dziękuję! Zerknę na te laktatory canpola
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
linka220 wrote:ola mam dokładnie tak samo, identycznie, a może to kłucie czy bóle w dole brzucha są od opuszczania się brzuszka na dół, kiedy główka schodzi do kanału rodnego. Ale to co napisałaś to dosłownie wszystko identycznie jak ja!! Ufff jeszcze te upały, męczarnia.....
Zgadzam się z Linką. W piątek wieczorem miałam taki ból w spojeniu i pipeczce, że nie mogłam za bardzo zmienić pozycji czy się położyć. W nocy mały się intensywnie powiercił przez godzinę, a jak się rano obudziłam, to patrzę... brzuch mi opadł! Ma inny kształt, jest niżej niż wcześniej. I tak już zostało, teraz rzadko kłuje - chyba, ze młody się rusza i naciska. Ale szyjka super trzyma: 46 mm.Lexie, ola.321, linka220 lubią tę wiadomość
-
My też po wizycie!Wszystko jest dobrze!! Szyjka długa,śluz prawidłowy,ktg prawidłow,czyli poród sie jeszcze nie szykuje :)Tymek waży 2,618
Miałam pobierany wymaz na paciorkowca i na następną wizyte czyli 14 września mam zrobić badanie moczu,morfologię i toxo.Zapytałam o to oparzenie,lekarz powiedział żeby się nie martwić ale uważać na przyszłośc,oczywiście
Tak więc jestem juz spokojna..
Agaton,dziękuję,że zapytałaś!Dziekuję Wam wszystkim za kciuki,zdecydowanie pomogły!!
Wklejam jeszcze zdjęcie naszego Bubusia,niewyraźne ale jest!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c513bfdf11b5.jpg
jaroszka, FreshMm, estrella, paula1, szczesliwa_mamusia21, onka, Arielka, Nynusia, ola.321, Little Frog, nat_alia, Blondik, aanaa, Wredotka, zakocona, BATTINKA, Mikejla, ewwiel, annggela, madu, Lucy7, ~Rewianka~, lojkalojka, PauLLa, polkosia, Bąbelek, Muffinka1019, agaton, stokrotka25, linka220, agania, lili_madlen lubią tę wiadomość