Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mikejla spokojnie nie ma co sie przeciazac , stopniowo, stopniowo az dojdziesz do ladu i skladu
mi nawet o tym balaganie myslec sie nie chce
odbiera mi to jakos motywacje
Stokrotka chyba cos w tej burzy musi byc jakiegos dziwnego bo moj lekarz juz kilkukrotnie wspominal ze jak ma dyzur w szpitalu u siebie to w burzowa noc i poranek wysyp rodzacych !! -
nick nieaktualnyStokrotka świetne rzeczy
domyślam się jak Ci miło, tylko pozazdrościć
Polkosia piękny pokoikU mojej Kingi podobnie będzie białe mebelki, ciemna podłoga i jasno szare ściany
Ja również skorzystałam dziś z pogody i ogarnęłam mieszkanie bo już nie mogłam na nie patrzećod razu mi lepiej
stokrotka25, szczesliwa_mamusia21, polkosia lubią tę wiadomość
-
Mika na pewno! Tu tyle ogloszen ze nawet szybciej to ogarniecie !
Super mile uczucie , masz racje fajnie czuc jak ktos cieszy sie razem z Toba !
Laski ja własnie miałam masaż nóżek , calych ! Jakie to przyjemne ! Tak jęczałam ze myslalam ze sasiedzi zaraz przyleca myslac ze rodze , ale taka ulgaaa nogi jak piorka mam teraz , oj nie dziwie sie ze sa masaze dla kobiet w ciazy to dopiero musi byc ekstra jak Cie ktos masuje 45 minutMikejla, ~Rewianka~, Nynusia, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
Polkosia pokoik rewelacyjny
naprawdę przepiękny
stokrotka piękne rzeczy dostałaśpolkosia, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
Cześć
Polkosia stylowy pokoik dla małej
Mikejla mega abstrakcyjny pokój! Artystyczny nieład się do niego wkradłco do kocyka to ja zamawiałam z wypełnieniem 1,5cm i taka też poduszka była. Zapytaj najlepiej sprzedawcę co do poduszki.
Stokrotka wow, to znajoma się mega postarała.
Dziś faktycznie pogoda super. W końcu jest czym oddychać. U mnie od rana byli rodzice. Bardzo się mi pomogli w przygotowaniach.. Ja nie wiem jak ja się im odwdzięczę.polkosia, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
WiedźmaMaKota wrote:Zamiast ostatnie tygodnie mieć spokój to my cały czas jakieś problemy... a jak jeszcze raz usłyszę, że przecież tyle kobiet przeszło przez ciążę to czego narzekasz albo coś podobnego to przysięgam, ze zamorduję!
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Powiem Wam, że niedawno dowiedziałam się, że moja matka chrzestna (42 lata) jest 3x w ciąży. Ma dwóch synów, 20 lat i 3 latka. No i oczywiście cała rodzina żyje informacją o jej ciąży. Głównie dziadkowie (jej rodzice). Mam wrażenie, że mają w dupie prawnuczkę. Jarają się ciągle kolejnym wnukiem. Nie mówiąc już o tym, że będą jakieś zaburzone relacje w rodzinie i między dziećmi. Już temu młodszemu tłumaczy, że jestem jego ciocią, a w rzeczywistości jestem siostrą cioteczną. Klementysia teraz będzie miała o pół roku młodszego od siebie wujka lub ciocię. Nie mam nic do późnego macierzyństwa, ale jest mi smutno, że cała rodzina bardziej cieszy się z jej ciąży niż mojej. Dziwnie się czuję, jak babcia opowiada tylko o nich, a mnie nawet nie zapytała o samopoczucie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 19:30
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ech, no szkoda Polkosiu, że zapominają o Tobie ;/ Ale może los się tak fajnie odwróci, że Klementysia będzie miała super przyjaciela w tej nowo narodzonej istocie w podobnym wieku. Pamiętam z dzieciństwa, że na rodzinnych spotkaniach i imprezach najbardziej się cieszyłam na spotkanie z kuzynkami/kuzynami w moim wieku, bo było się z kim pobawić i nie było nudy