X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No naprawdę fajne, tak czuć, że ktoś też cieszy się z Twojego nadchodzącego Małego Szczęścia... :)

szczesliwa_mamusia21, Blondik lubią tę wiadomość

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia pokoik cudowny :)

Stokrotka sliczne te rzeczy dla maluszka :)

stokrotka25, polkosia lubią tę wiadomość

• lili_madlen Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla spokojnie nie ma co sie przeciazac , stopniowo, stopniowo az dojdziesz do ladu i skladu :) mi nawet o tym balaganie myslec sie nie chce :P odbiera mi to jakos motywacje :D

Stokrotka chyba cos w tej burzy musi byc jakiegos dziwnego bo moj lekarz juz kilkukrotnie wspominal ze jak ma dyzur w szpitalu u siebie to w burzowa noc i poranek wysyp rodzacych !! :)

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka świetne rzeczy :) domyślam się jak Ci miło, tylko pozazdrościć :)

Polkosia piękny pokoik <3 U mojej Kingi podobnie będzie białe mebelki, ciemna podłoga i jasno szare ściany :)

Ja również skorzystałam dziś z pogody i ogarnęłam mieszkanie bo już nie mogłam na nie patrzeć :) od razu mi lepiej :D

stokrotka25, szczesliwa_mamusia21, polkosia lubią tę wiadomość

• BATTINKA Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka ale super prezenty,naprawdę:) nie dziwię się ze humorek dopisuje...to takie miłe :))

Polkosia pokoik ładny caly na biało. Podoba mi się taki z klasą :)

szczesliwa_mamusia21, stokrotka25, polkosia lubią tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no nie przejmuje sie aż tak, dziś zaczynamy szukać nowego m i mam nadzieje, że w 2 miesiące wszystko ogarniemy :)

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zamawiam zestaw do wózka - kocyk i poduszke, kocyk będzie z 3cm wypełnieniem żeby był cieplejszy, ale czy dla takiego maluszka taka poduszka będzie? czy za gruba pod główke?

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika na pewno! Tu tyle ogloszen ze nawet szybciej to ogarniecie ! :)

Super mile uczucie , masz racje fajnie czuc jak ktos cieszy sie razem z Toba !

Laski ja własnie miałam masaż nóżek , calych ! Jakie to przyjemne ! Tak jęczałam ze myslalam ze sasiedzi zaraz przyleca myslac ze rodze , ale taka ulgaaa nogi jak piorka mam teraz , oj nie dziwie sie ze sa masaze dla kobiet w ciazy to dopiero musi byc ekstra jak Cie ktos masuje 45 minut :D

Mikejla, ~Rewianka~, Nynusia, stokrotka25 lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj głupia haha. Ja dziś poproszę D o masaż kręgosłupa, bo coraz bardziej mi doskwiera. Biedak łazi za mną i próbuje "zaczepiać" a ja zero totalnie, brak ochoty

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

• nat_alia Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia pokoik rewelacyjny :D naprawdę przepiękny :)

stokrotka piękne rzeczy dostałaś :)

polkosia, stokrotka25 lubią tę wiadomość

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    Polkosia stylowy pokoik dla małej :)

Mikejla mega abstrakcyjny pokój! Artystyczny nieład się do niego wkradł :D co do kocyka to ja zamawiałam z wypełnieniem 1,5cm i taka też poduszka była. Zapytaj najlepiej sprzedawcę co do poduszki.

Stokrotka wow, to znajoma się mega postarała. :)

Dziś faktycznie pogoda super. W końcu jest czym oddychać. U mnie od rana byli rodzice. Bardzo się mi pomogli w przygotowaniach.. Ja nie wiem jak ja się im odwdzięczę.

polkosia, stokrotka25 lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kocyk specjalnie dla mnie będzie z grubszym wypełnieniem tylko się nad podusią zastanawiam czy będzie dziecku wygodnie :)

• polkosia Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka, najlepszy strój superbohatera :D <3

Dzięki, dzięki :) Też mi się podoba, choć to tylko Ikea :P

stokrotka25 lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Zamiast ostatnie tygodnie mieć spokój to my cały czas jakieś problemy... a jak jeszcze raz usłyszę, że przecież tyle kobiet przeszło przez ciążę to czego narzekasz albo coś podobnego to przysięgam, ze zamorduję!
    o tak tez to slysze to az mnie strzela

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dziewczęta wiecie jak odświeżyć materac kokos-gryka-pianka żeby nie zniszczyć?

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie każda przechodzi ciąże cudownie... a patrząc na to, że czeka nas poród nierzadko ciężki, a później wstawanie itd to kuźwa chociaż w ciąży mogliby nas pooszczędzać.

• polkosia Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam, że niedawno dowiedziałam się, że moja matka chrzestna (42 lata) jest 3x w ciąży. Ma dwóch synów, 20 lat i 3 latka. No i oczywiście cała rodzina żyje informacją o jej ciąży. Głównie dziadkowie (jej rodzice). Mam wrażenie, że mają w dupie prawnuczkę. Jarają się ciągle kolejnym wnukiem. Nie mówiąc już o tym, że będą jakieś zaburzone relacje w rodzinie i między dziećmi. Już temu młodszemu tłumaczy, że jestem jego ciocią, a w rzeczywistości jestem siostrą cioteczną. Klementysia teraz będzie miała o pół roku młodszego od siebie wujka lub ciocię. Nie mam nic do późnego macierzyństwa, ale jest mi smutno, że cała rodzina bardziej cieszy się z jej ciąży niż mojej. Dziwnie się czuję, jak babcia opowiada tylko o nich, a mnie nawet nie zapytała o samopoczucie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 19:30

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech, no szkoda Polkosiu, że zapominają o Tobie ;/ Ale może los się tak fajnie odwróci, że Klementysia będzie miała super przyjaciela w tej nowo narodzonej istocie w podobnym wieku. Pamiętam z dzieciństwa, że na rodzinnych spotkaniach i imprezach najbardziej się cieszyłam na spotkanie z kuzynkami/kuzynami w moim wieku, bo było się z kim pobawić i nie było nudy :)

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia może po prostu żyją teraz tą informacją. Przeważnie co nowe to na językach. Spoko luzik ;)

• zakocona Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka, ale łupy!!! A ten pajacyk superbaby mam i ja :D tylko nie mam peleryny :(

Polkosia, to planowana ciąża w tym wieku? Przykre, że tak dziadkowie postępują.

stokrotka25 lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
‹‹ 2014 2015 2016 2017 2018 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ