Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
madu wrote:czytałam że u kobiet które rodzą pierwszy raz brzuch opada na 2-4 tygodni przed porodem
W każdym z tych terminow Blondik mała bedzie już bezpieczna:)
Ale jakoś nie u każdej się to sprawdza wiec Ja się nie martwie na razie:) ale tez to slyszlaalm madu:)madu lubi tę wiadomość
-
Wiedźma, już przeprowadzeni? Wow! Zdrówka życzę!
Zakręcona, nie, liście z malin działają na lepszą pracę mięśni macicy. Ja kupiłam 1 opakowanie tego suszu w gemini, ale chyba mi nie wystarczy. Wiesiołka kupiłam 100tabl, chyba też będzie mało.
onka, super, że wszystko u was w porządku!
Mi babcia też powiedziała, że wygląda, że opadł trochę, w co nie wierzę zupełnie. Banie mam wielką i wysoko dalej.
onka lubi tę wiadomość
-
Zakocona w ten sposób , rozumiem .
Pomysle nad wiesiolkiem w takim razie , no Ja na wszelki liście wzielam dwie paczki właśnie .
Ja mam dość nisko brzuch , sama widzę ale nie ma tragedii jakiejśna pewno czuje ze ciutke lepiej mi się ostatnio oddycha niż wczesniej .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 18:21
-
Ja się masowac nie będę bo boje się sama jakoś to robić i za mocno i tak nie wiem jak . Slyszalam ze najlepiej olejek kokosowy lub cos tam: p
Wiem wiem za dużo nie pomogłam: pWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 18:34
Blondik lubi tę wiadomość
-
zakocona wrote:Właśnie się dowiedziałam, że jest duże prawdopodobieństwo, że L nie dostanie żadnego urlopu do końca października. Ryk i panika u mnie totalna. Odechciało mi się wszystkiego.
-
Zakocona wspolczuje, choc moj mnie tak ostatniowku**** ze byl go wyslala jak najdalej.
Zakrecona kredyty najgorsze sa, ulzylo mi troche bo w tym miesiacu zaczynaja mi placic macierzynskie (3tyg przed tp). Tutaj mam dwie opcje do wyboru 80% zarobkow na rok czasu lub 100% na 10 miesiecy, wybralam te pierwsza bo wole z malym posiedziec dluzej. Kredyt nas wynosil pare tys miesiecznie wiec to duzo dla mnie, postanowilam oszczedzac i juz cos mam, marne grosze ale zawsze cos, udalo sie dzieki mojemu synkowi to on mnie tak zmobilizowal
Mi brzuch raczej nie opadnie bo i tak jest nisko od poczatku, chyba ze na kolanach bede go miec -
Onka ja już skończyłam jazdy autem do porodu. Niby nic takiego nie robię, ale po prostu boję się, że coś się stanie i wyląduję brzuchem na kierownicy... a że jestem niska to fotel muszę mieć blisko przysunięty, żeby nogami dosięgnąć (masakra) ale wtedy brzuch już jest w niebezpiecznej odległości od kierownicy. I chyba to mnie najbardziej stresuje
Jak masz się denerwować i w dodatku jesteś rozkojarzona to tym bardziej bym już zrezygnowała z prowadzenia.
A wkurzona mogę być podwójnie, bo miesiąc temu kupiliśmy auto dla mnie i sobie pojeździłam...yhy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 18:56
onka lubi tę wiadomość
-
annggela wrote:Zakocona wspolczuje, choc moj mnie tak ostatniowku**** ze byl go wyslala jak najdalej.
Zakrecona kredyty najgorsze sa, ulzylo mi troche bo w tym miesiacu zaczynaja mi placic macierzynskie (3tyg przed tp). Tutaj mam dwie opcje do wyboru 80% zarobkow na rok czasu lub 100% na 10 miesiecy, wybralam te pierwsza bo wole z malym posiedziec dluzej. Kredyt nas wynosil pare tys miesiecznie wiec to duzo dla mnie, postanowilam oszczedzac i juz cos mam, marne grosze ale zawsze cos, udalo sie dzieki mojemu synkowi to on mnie tak zmobilizowal
Mi brzuch raczej nie opadnie bo i tak jest nisko od poczatku, chyba ze na kolanach bede go miec
Co do macierzyńskiego Ja juz z UK dostaje , od 19 sierpnia:) -
Złożyliśmy wózek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0ff0cc1fdf4d.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/11eb52fc1230.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 19:04
stokrotka25, Blondik, Magnosia, Natka88, ewa13, Bąbelek, paula1, madu, FreshMm, lojkalojka, onka, ola.321, Nynusia, Little Frog, agania, miska2503, ewwiel, jaroszka, ~Rewianka~, szczesliwa_mamusia21, Lexie, nat_alia, estrella, lili_madlen lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Heh Polkosia u nas fura też już stoi i każdy, kto przychodzi zaraz do wózka leci i "wooow!", normalnie bardziej niż my się jarają
No mam nadzieję, że mąż złożył, a Ty się za bardzo nie wyginałaś co?polkosia lubi tę wiadomość
-
ewa13 też jutro zaczynam 33 tydz. i właśnie teraz do mamy to samo mówiłam, że co mi Mały mocniej wypchnie brzuch tak mi twardnieje w tych miejscach... i bolesne jest to twardnienie, często połączone ze skurczem:/ A ogólnie jest bardzo, bardzo aktywny i rozciąga się na wszystkie strony. Nic chyba mi na to już nie pomoże, bo magnez łykam 2-3 razy dziennie i no-spe forte jak już zaczyna mocno się spinać
-
Ewa, u mnie mala tez sie juz bardziej rozpucha niz kopie. Tam gdzie sie wkomponuje mam twardy brzuch, czasami jestem w stanir wyczuc kosci i dojsc do tego co to za część cialka i nieprzyjemnie to kluje, ale co robic, juz niedlugo:)
Polkosia, wiesz ze spacerowka 'urosla' i jest troche szersza i glebsza? Jestem tylko ciekawa od kiedy dokladnie i czy wyprzedaja te stare i wpuszczaja na rynek nowe, czy wymieniaja stare na nowe w sklepach... -
Ewa ja również 33 tydzień i moja Bianka bardzo szaleje, rozpycha się i brzuch tez mi twardnieje. Nie potrafię rozróżnić,czy to te skurcze BH, czy to ona pupke wypycha. ..
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia.