Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Majaaa wrote:Ewa ja również 33 tydzień i moja Bianka bardzo szaleje, rozpycha się i brzuch tez mi twardnieje. Nie potrafię rozróżnić,czy to te skurcze BH, czy to ona pupke wypycha. ..
-
My ostatnio weszlismy do sklepu, bo zastanawialismy sie czy nie wymienic cameleona na donkey jednak i odkrylismy dosc spora roznice, a mnie troszke ta mala spacerowka zniechecala i liczylam sie z zakupem parasolki później, a tu taka niespodzianka:)
-
Ja tydzień temu przed snem miałam dwa skurcze z 15 minutowa przerwa między jednym, a drugim. Towarzyszył im ból jak na okres, może trochę mocniejszy. Ehhh juz zapomniałam co to znaczy ból miesiaczkowy; ) a tak serio, to marnie widzę ten swój poród jak dwa takie skurcze juz nie były zbyt przyjemne i tylko marzyłam, żeby się skończyły
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
A taką mam "pościel" do wózka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/79c8fab14635.jpgmadu, FreshMm, ola.321, lojkalojka, Nynusia, stokrotka25, agania, agaton, PauLLa, paula1, Natka88, Bąbelek, Magnosia, ~Rewianka~, Lexie, Blondik, estrella, lili_madlen lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:Zakocona, ja tam lubię rajstopy
A dziecku wcale nie jest tak ciężko założyć, dasz radę
Ale sporo tych rzeczy wymagają. Muszę obczaić czy coś na Karowej chcą konkretnego.
Na stronie www szpitala jest napisane co trzeba miec- sprawdz sobie czy wszystko maszpolkosia lubi tę wiadomość
-
Hej ale szkrobiecie ze ciężko Was nadrobić.
Natalia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin przede wszystkim szybkiego i łatwego rozwiązania zdrowego maluszka i spełnienia wszystkich marzeń :*
Agaton u Wam wszystkiego najlepszego z okazji kolejnej rocznicy
Pisałyscie o czapkach ja mam ich chyba ze 40 i jedna taka grubsza a to tylko dlatego ze.moja kumpela miała manie kupowania czapek i skarpetek dla swojej Melki a teraz mnie obdarowala. Dostałam od niej wczoraj pełen wór chyba z 30 sukieneczek
Od dwóch dni mam bóle miesiączkowe na razie nie regularne parę razy na dzień i to zazwyczaj jak leze na boku.
Dziś puchnięcie moich nóg osiągnęło skalę maksymalna były 4 razy takie jjak normalnie i do tego nie.zmiescilam się w japonki które kupiłam rozmiar 42 (normalnie noszę 39)
Zakomunikowalam szefowi ze jestem w pracy tylko do 15 także jeszcze 8dni pracy przede mną a potem tylko oczekiwanie na moja królewne
Odebralismy tez łóżeczko także w weekend składamy
Widziałam ze wszystkie wizyty udane także super. Zakrecona bardzo się ciesze ze z serduchem młodego wszystko w porządkuco do babci to współczuję i wierzę w to że będzie dobrze. Kochana musisz być dobrej myśli :*
Stokrotko rzeczy dostałaś super aż pozazdrościć
Polkosia super pokoik i fura jak talalabardzo fajny kolor nosidełka
Ola ale masz fajnie juz możesz odliczać dni jakie to cudowne
Nie wiem co jeszcze miałam napisać chyba meczy mnie sklerozastokrotka25, agaton, polkosia, ola.321, nat_alia, estrella lubią tę wiadomość
-
Uuu Nynusia wspolczuje nóźek... dobra decyzje podjelas dot. pracy, teraz mozesz odetchnac i zajac sie soba, coreczka i mezusiem
mega dlugo pracowalas- podziw!
Teraz Ty mozesz odliczac dni do konca pracy tak jak Ola do porodu, ale ja na jej miejscu juz bym nie zasnela w ogoledzis od 4 nie spie, ciekawe jak dzisiejsza nocka...
ola.321 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny matko co się dzieje , dodinka nasza w szpitalu: ( szyjka zniknęła jej całkowicie i ma rozwarcie na opuszek palca. Pierwsza dawka sterydów idzie jej ... Nasze maluchy za szybko cos wyjść chcą kurcze
Mam nadzieje kochana ze nie jesteś zła ze napisalam dziewczyna to -
Nynusia wiem , ze trzeba wierzyć ale Babcia ma przerzuty na mozg stad paraliżuje ja itp: ( lekarze juz nawet jej nie leczą , biedna leży na morfinie i czeka na spokojniejsze lepsze jutro dla siebie w niebie: (
Kurwaaaaaaaa ! Nie poradze sobie bez niej w życiu: (
Przepraszam ze znów zaczelam , nie gadajmy o tym . Jest mi tak źle z tym wszystkim i ze stresu dziś któryś raz miałam lekki bol okresy brzucha: ( -
Zakrecona wiem co czujesz kochana... ja straciłam tatę 2.5roku temu i tez mówiłam ze sobie nie poradzę. .. jak będę żyć bez niego... ehhh do tej pory często płacze jak.pomysle ze nie był na moim ślubie ze nie zobaczy Lenki nie będzie mógł jej przytulic ale myślę sobie ze to wszystko dobre co mnie spotkało w życiu to tylko jego zasługa ze on tam jest w niebie przyniosło mu to ulgę nie cierpi i czuwa nade mną...
Także głowa do góry skarbie pamiętaj ze babcia na pewno dalej będzie przy Tobie i będziesz miała oprócz niej Oskarka obok siebie. A babcia na pewno nie cgce żebyś płakała :*