Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nynusia dobrej nocki :*
Jaroszka super:) tez się usmialam co do tego zadka
Mika mój misio mały tez wiertoli się mocno na wieczór .
Właśnie dowiedzialam się hita ! Mój chrzestny ( mojej mamy brat) spotyka się od kilku miesięcy z dziewczyna w moim wieku ... ( tak wiem szok , 20 lat różnicy , ich sprawa) ona ma córke 1,5 roczna i w trakcie rozwodu , okazalo się ze jest w ciąży w 9 tyg. Jeszcze lepiej , miały być trojaczki ! :o jak to uslyszalam to mi kopara do ziemi opadła , lecz dwa zarodki obumarły i jeden został ale zdrowiutenki na szczęście . Moja rodzina jest szalona w złym i dobrym tego słowa znaczeniu , dziwni są no cóż .tylko im szczęścia zyczyc
jaroszka, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Polkosia wdech i wydech, spokojnie
Co niektore rozsmieszezauwazylam ze maly boi sie moich bakow, codziennie mnie mecza wzdecia
jak wyleci to mlody podskakuje haha
No i w koncu skonczylam szyc, jeszcze kupie satynowa wstazke i zrobie kokardki do literek
A oto moje wypociny :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/376f5bc06064.jpg
Dobranoc :**Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 23:45
polkosia, ZakręconaOna, PauLLa, Natka88, szczesliwa_mamusia21, BATTINKA, paula1, Lexie, Bąbelek, Magnosia, Nynusia, lojkalojka, ewwiel, agaton, Wredotka, jaroszka, zakocona, Blondik, Little Frog, nat_alia, mała.mi, stokrotka25, estrella, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Dotarłam ! Ah to była dlugaaaa droga , wszystko fajnie do granicy ale jak wjechalam do Pl to dziury mi dały popalic ! Ufff ale juz w domku i Ide spać !
Jaroszka super ze wizyta udana ! :*
Piękne wózki, literki :*
Polkosia trzymaj się kochana !
Dobranoc :*paula1, annggela, Magnosia, lojkalojka, jaroszka, soraya, Little Frog, estrella, lili_madlen, PauLLa lubią tę wiadomość
-
Polkosia i jak u Ciebie? Rozwinęło się coś? A wody pewnie, że mogą się saczyc. U mnie z młodym część wód odeszła w 6 m- cu i chcial mnie do szpitala położyć, ale wtedy bylam młoda i głupia i odmowilam. I w końcu miałam w domu się oszczędzać i uważać, żeby się nie przewrócić bo prawie żadnej ochrony dziecko nie miało. Tak mi gin tłumaczył.
Szczęśliwa dobrze, że podróż udana, teraz odpoczywaj
Angela literki superJa coś nie mogę się zabrać za uszycie swoich...
annggela, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Dzień dobry
Wpadaam na chwile póki jeszcze ogarniam i mam czas, zaraz jade zawieść auto do mechanika i zaczynam dzionek . Wpadne wieczorem pewnie i będę miała niezłą lekturke na pewno hehe
Polkosiu jak się niepokoisz jedz na IP , chociaż jak mówisz ze wkładka sucha to może w faktycznie infekcja albo powoli się sacza. Oszczedzaj się dziś :*
Miłego dnia laseczki wam życzęjaroszka lubi tę wiadomość
-
Hej
Angela przepięknie dobrałaś materiałKurczę jakbym była "na chodzie" to juz bym dawno w pasmanterii była i tworzyła..
Obudziłam się po 4 na siku i mały się obudził, tak harcował że już nie zasnęłam. Wstawiłam pranie i leżę.. Za 2,5 godz.rodzice przyjeżdżają,pomocnicy moi kochaniWczoraj poprasowałam z 40 minut i zaczęło się w głowie kręcić no masakra..zaraz coś zjadłam i się położyłam.
-
Babelku ja tak samo tyle ze o 5 obudzilam sie, maly tez dlatego nie spie bo mi dyskoteke z brzucha zrobil. Slyszalam kiedys pare razy , ze dziecko na koniec ciazy mniej sie rusza, gowno prawda mojemu moze byc ciasno i tak mnie okopie konkretnie, a co sie bedzie rozdrabnial chlopak
Literki uszylam z bodow, mega duzo mialam na rozmiar 62, wybralam sprane i rozciagniete i uzylamnie mozna powiedziec ze poszlo na marne
Umylam wlosy, oczyscilam twarz ( konkretne szorowanie) teraz jem sniadankomusze fryzurke ogarnac, pazurki
ahhh trza wykorzystac takie chwile dla siebie
jeszcze planuje dzis depilacje
jaroszka lubi tę wiadomość