Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola super :* gratulacje i dużo zdrówka dla was :* BUZIAKI
-
Kochane jestem na porodowce, wody odeszly, skurcze coraz mocniejsze, dzisiaj rodzimy
odezwe sie pozniej
green, szczesliwa_mamusia21, Lexie, Mikejla, agania, ZakręconaOna, lili_madlen, Little Frog, nat_alia, Bąbelek, Nynusia, ~Rewianka~, estrella, onka, jaroszka, BATTINKA, lojkalojka, soraya, PauLLa, Natka88, magdallenee, aanaa, jacusianka, Fatim, Lucy7, agaton, ss, annggela, Magnosia, IviQ, mała.mi, stokrotka25, Amerie, miska2503 lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
nick nieaktualnyJa juz po wizycie. Szyja krociutka, mieciutka, dzieki bogu zamknieta
Lezymy jeszcze 7 dni.
Na biegunki ma/moze miec wplyw mieszanka: magnez + scisniete jelita + leki rozkurczowe+ moj popsuty uklad pokarmowy.
Widzialam, ze pieklyscie te owsiane ciasteczka?dobrze, ze wyszly pyszne
Ja za tydzien zrobiei do szpitala sobie napieke hehe
Dobra ide sie kapacszczesliwa_mamusia21, Bąbelek, ~Rewianka~, jaroszka, BATTINKA, soraya, Nynusia, agaton, annggela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ola.321 wrote:Drogie e-ciocie
Dziś o 8:54 przez cc przyszedł na świat Leoś. Nasz skarb kochany ma 53 cm i waży 3240 kg.
Jest cudowny i już bardzo go kocham.
Ja zaraz będę wstawać po cc, cięcie i brzuch boli ale daje radę.
Niestety nie mam jeszcze pokarmu więc jutro ruszam z laktatorem, a maluch zjmadł mm ponieważ ma mieć pod kontrola cukier ze względu na moja cukrzycę.
Zdjęcie i więcej inf jak trochę dojde do siebie, dziękuję za kciuki i proszę trzymajcie dalej bo Leos llllbedie miał dziś USG - dam znać co i jak później jak sama dowiem się wiięcej.
Buziaki!!!!
Ola to nie jest tak, ze po cc nie masz pokarmu. Przystawiaj małego jak najczęściej i ruszy, ja po cc tak mialam. Wydawalo mi sie, ze nic nie leci, a mala przybierala na wadze
Bąbelek, ~Rewianka~, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wizytujące,cieszę się,że z dzieciaczkami w porządku!
Szczęśliwa po raz kolejny przypomniałas mi o Amaro! :* a tak sie zastanawiałam co dziś obejrzećPowtórkę m jak miłość moge sobie jutro obejrzec
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Ola Gratuluję synusia :*
Magnosia wszystkie 3 imiona jak dla mnie super naprawdę! Moja znajoma ostatnio dala dla synka na imię Tymek fajne takie inne Michal i Szymon popularne ale moim zdaniem zawsze na czasie
Ja bym brala Tymka)
Jaroszka kochana toż ty gwiazda jesteśulala. Bardzo ładny głos pokazałam mężowi piosenkę mowi ze ,,dobrze śpiewasz" ale nam sie repertuar nie podoba akurat
ale to tobie ma odpowiadać
Startowałaś w jakimś programie muzycznym albo coś? Pomyśl o tym bo masz kawal głosu:)jaroszka, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Pochwalę sie Wam komplecikiem od Natali
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3eb8c42828a3.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a32987ddb29.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/32b79dbc7890.jpgagania, lili_madlen, ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21, nat_alia, Bąbelek, Nynusia, Lexie, estrella, lojkalojka, onka, jaroszka, polkosia, soraya, PauLLa, ewwiel, Fatim, Lucy7, agaton, ss, Arielka, annggela, paula1, Magnosia, IviQ, stokrotka25 lubią tę wiadomość