Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola super :* gratulacje i dużo zdrówka dla was :* BUZIAKI
-
Kochane jestem na porodowce, wody odeszly, skurcze coraz mocniejsze, dzisiaj rodzimy
odezwe sie pozniej
green, szczesliwa_mamusia21, Lexie, Mikejla, agania, ZakręconaOna, lili_madlen, Little Frog, nat_alia, Bąbelek, Nynusia, ~Rewianka~, estrella, onka, jaroszka, BATTINKA, lojkalojka, soraya, PauLLa, Natka88, magdallenee, aanaa, jacusianka, Fatim, Lucy7, agaton, ss, annggela, Magnosia, IviQ, mała.mi, stokrotka25, Amerie, miska2503 lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09.
-
nick nieaktualnyJa juz po wizycie. Szyja krociutka, mieciutka, dzieki bogu zamknieta

Lezymy jeszcze 7 dni.
Na biegunki ma/moze miec wplyw mieszanka: magnez + scisniete jelita + leki rozkurczowe+ moj popsuty uklad pokarmowy.
Widzialam, ze pieklyscie te owsiane ciasteczka?
dobrze, ze wyszly pyszne 
Ja za tydzien zrobie
i do szpitala sobie napieke hehe 
Dobra ide sie kapac
szczesliwa_mamusia21, Bąbelek, ~Rewianka~, jaroszka, BATTINKA, soraya, Nynusia, agaton, annggela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola gratki.ola.321 wrote:Drogie e-ciocie

Dziś o 8:54 przez cc przyszedł na świat Leoś
. Nasz skarb kochany ma 53 cm i waży 3240 kg.
Jest cudowny i już bardzo go kocham
.
Ja zaraz będę wstawać po cc, cięcie i brzuch boli ale daje radę.
Niestety nie mam jeszcze pokarmu więc jutro ruszam z laktatorem, a maluch zjmadł mm ponieważ ma mieć pod kontrola cukier ze względu na moja cukrzycę.
Zdjęcie i więcej inf jak trochę dojde do siebie, dziękuję za kciuki i proszę trzymajcie dalej bo Leos llllbedie miał dziś USG - dam znać co i jak później jak sama dowiem się wiięcej.
Buziaki!!!!
Ola to nie jest tak, ze po cc nie masz pokarmu. Przystawiaj małego jak najczęściej i ruszy, ja po cc tak mialam. Wydawalo mi sie, ze nic nie leci, a mala przybierala na wadze
Bąbelek, ~Rewianka~, Magnosia lubią tę wiadomość

-
Dziewczyny wizytujące,cieszę się,że z dzieciaczkami w porządku!
Szczęśliwa po raz kolejny przypomniałas mi o Amaro! :* a tak sie zastanawiałam co dziś obejrzeć
Powtórkę m jak miłość moge sobie jutro obejrzec
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Ola Gratuluję synusia :*
Magnosia wszystkie 3 imiona jak dla mnie super naprawdę! Moja znajoma ostatnio dala dla synka na imię Tymek fajne takie inne Michal i Szymon popularne ale moim zdaniem zawsze na czasie
Ja bym brala Tymka
)
Jaroszka kochana toż ty gwiazda jesteś
ulala. Bardzo ładny głos pokazałam mężowi piosenkę mowi ze ,,dobrze śpiewasz" ale nam sie repertuar nie podoba akurat
ale to tobie ma odpowiadać
Startowałaś w jakimś programie muzycznym albo coś? Pomyśl o tym bo masz kawal głosu:)
jaroszka, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Pochwalę sie Wam komplecikiem od Natali
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3eb8c42828a3.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a32987ddb29.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/32b79dbc7890.jpg
agania, lili_madlen, ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21, nat_alia, Bąbelek, Nynusia, Lexie, estrella, lojkalojka, onka, jaroszka, polkosia, soraya, PauLLa, ewwiel, Fatim, Lucy7, agaton, ss, Arielka, annggela, paula1, Magnosia, IviQ, stokrotka25 lubią tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

super