Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, upiekłam te ciasteczka, na które wrzucałyście przepis - rewelacja
Tylko zamiast cukru dałam miód.
jaroszka - ja od małego śpiewam w zespołach i chórach więc myślę, że na muzyce coś się tam znam,ale Edyty po prostu nie trawię - kiedyś była dla mnie naprawdę wielką artystką teraz więcej show niż śpiewania. Ale kawał głosu ma.
nynusia - super wieści! ciekawe czy wytrwasz do następnej wizyty
estrella - zamierzam wyprać koszule i szlafrok w płynie dla dzieci.
onka - dokładnie o to mi chodziło. Zakładanie cewnika do cc przy znieczuleniu to zupełnie co innego niż na żywca i użeranie się z nim całą dobę. Miejmy nadzieję, że nas to ominie
Nie płakałam, bo widziałam tylko końcówkę, ale jutro przy powtórce na pewno będzie fontanna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 18:05
estrella, agaton, onka, Nynusia lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny ma do was pytanie, jakie skurcze wam sie piszą na ktg? szczesliwa mamusia pisała ze miała niewielkie, byłam dziś u gin i skurcze się zapisały na poziomie prawie 80, chciał kłaść na oddział ale zapytałąm czy to konieczne więc kolejne ktg w pon, teraz nospa i magnez i nie wiem teraz czy dobrze zrobiłam ze nie poszłam na ten oddzial?
-
nick nieaktualny
-
wisienka ja mialam przewaznie 40 i raz 60, Twoje juz wieksze faktycznie
Nie martw sie jakby to bylo konieczne lekarz nie dawalby Ci wyboru i kazal isc do szpitala, zobaczysz w poniedzialek czy beda takie same czy sie moze nasila i wtedy na pewno juz lekarz dalej zdecyduje ! Powodzenia -
Wredotka,ja tez je upieklam,tez dalam miód i słonecznik i czekoladę 70% kakao:) i make pelnoziarnista:) są pyszne,tylko za Malo miodu dalam;)
I co do Gorniakowej to mam jej pierwsza płytę i to bylo cos,kocham te kawałki,a to teraz to takie nie wiadomo co ona śpiewa jak dla mnie,zreszta sama to przyznala w ostatnim odcinku,ze nie raz bladzila muzycznie:)
Dla mnie przewaga formy nad treścią i szkoda takiego glosu,zr jest niewykorzystany... Ale to tylko moja opinia:)
Nynusia ma klocusia!super,ze wszystko dobrze:)
Szczesliwa,u Ciebie również
Asia,a Ty się cos dowiedzialas?
Wisienka,ja się nie znam za bardzo,ale to chyba mocne skurcze...szczesliwa_mamusia21, ~Rewianka~, Lexie, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Ja co do prania to zawsze piore wszystko ale raczej w tym co małego pralam bo to biały jeleń wiec spoko i dla mnie , nie wyobrazam sobie założyć nie wybranego ubrania prosto ze sklepu gdyż nie wiadomo kto wczesniej miał doczynienia z czym dotykając mojego ubrania . Nie ufam ze każdy sobie ręce dezynfekuje i odkaza przed dotyka niem ubrań a tym bardziej w sklepie jak klienci przebierają rzeczy np. Na wieszakach:)
To tylko moje zdanie także proszę nie brać czegoś do siebie . Nikogo nie krytykuje ani nie chciałam obrazić , po prostu takie moje zdanie:)Magnosia, estrella lubią tę wiadomość
-
Jaroszka śpiewasz?? wow jaki talent mamy:)))))
Jak kość udowa x 7 to mój ma tylko 40 cm
Wisienka,ja się nie znam za bardzo, bo ja mam na poziomie 20-40jaroszka lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Ja juz po wizycie. Antek waży 2907,szyjka ok,łożysko stopnia 2 i ogólnie wszystko ok. Gin potwierdził mi termin cesarki na 7.10 co mnie trochę dziwi i martwi bo wg miesiączki to będzie 41 tydz.a wg usg 40 a z tego co słyszę to każdy ma w około 38-39 tyg wiec nie wiem. Trochę jestem zawiedziona
agaton, nat_alia, szczesliwa_mamusia21, agania, IviQ, Bąbelek, Magnosia, estrella, annggela, Lexie, onka, zakocona, polkosia, Nynusia, PauLLa, paula1 lubią tę wiadomość
-
ja swoich rzeczy nie prałam w płynie dla dzieci
nynusia ale masz już pokaźne dziecko
agaton może masz rację że coś w środku też mam i zaczeło krwawić a tak poza tym pięknie wyglądaszmaila widze już otzrmałaś
w ogóle zauważyłam świeżego rozstepa na pośladku... masakra .. a cąły czas smaruje palmersem, nie potrzebnie chyba go kupiłam i mialam używać oleju z pestek moreli
macie jakieś pomysły jak pozbyć się świeżych rozstępów?
agaton, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Arielka super rośnie
no faktycznie trochę dziwne bo cesarską przeważnie jest po skończonym 38 tak jak mówisz , no najwyżej wczesniej może cos się zacznie , ale pytalas czemu tak późno ??
Natalia ja mam rozstepy od 15 roku życia.. Niestety malo co dziala i całkiem nie znika jedynie błędnie, a na świeże nie mam pojęcia ale wydaje mi się zE rozstęp to rozstep i nie zniknie , ale probuj może się uda !Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 18:39
nat_alia lubi tę wiadomość
-
Natalia, dzieki:) mejla mam,wyśle dzisiaj:)
Arielka,super,ze z Antkiem wszystko dobrze,a termin faktycznie późny. A pytalas się czego tak późno?
Mnie tam nie brzydzi to,zr ktos dotykal,bo codziennie pieniędzy dotykam,które często od kilku lat są w obiegu i nie wiadomo kto je w łapach mial;) ale te ciuchy często lądują na ziemi,mi często cos z wieszaka spada,albo ktos upocony przymierza,wiec wole sobie przeprać
-
Natalia rozstepow się nie pozbedziesz juz nigdy , chyba ze operacyjnie . Jedynie możesz go podgoic ze tak powiem , smarowaniem się , nawilzaniem mocnym . Ja Palmersa stosuje od 9 tyg ciąży i nie mam nowych rozstepow wcale a mam mega tendencje do nich .
Arielka faktycznie późno masz cesarke: o
Obys dotrzymała do tego czasu wgle ...nat_alia lubi tę wiadomość
-
agaton wrote:Wredotka,ja tez je upieklam,tez dalam miód i słonecznik i czekoladę 70% kakao:) i make pelnoziarnista:) są pyszne,tylko za Malo miodu dalam;)
I co do Gorniakowej to mam jej pierwsza płytę i to bylo cos,kocham te kawałki,a to teraz to takie nie wiadomo co ona śpiewa jak dla mnie,zreszta sama to przyznala w ostatnim odcinku,ze nie raz bladzila muzycznie:)
Dla mnie przewaga formy nad treścią i szkoda takiego glosu,zr jest niewykorzystany... Ale to tylko moja opinia:)
Nynusia ma klocusia!super,ze wszystko dobrze:)
Szczesliwa,u Ciebie również
Asia,a Ty się cos dowiedzialas?
Wisienka,ja się nie znam za bardzo,ale to chyba mocne skurcze...agaton, zakocona lubią tę wiadomość