Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
zmartwiłyście mnie myślałam że mi jakoś zniknie
nic trzeba dużo smarować i dużo masować
bio oil na rozstepy mam także do dzieła
-
IviQ wrote:Jaroszka śpiewasz?? wow jaki talent mamy:)))))
Jak kość udowa x 7 to mój ma tylko 40 cm
Wisienka,ja się nie znam za bardzo, bo ja mam na poziomie 20-40
Tak śpiewam proszę posłuchajciekoncert z października
http://youtu.be/P83mbyUT7Mknat_alia, Little Frog, Mikejla, Magnosia, Natka88, szczesliwa_mamusia21, Lexie, lojkalojka, BATTINKA, ewwiel, agania, lili_madlen, Nynusia, jacusianka, stokrotka25, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
A tutaj piosenka o kocie
chyba sie gdzies pomyliłam, ale nie ważne :p mam problem ze stresem dlatego nie pójdę nigdy to żadnego programu muzycznego :p
http://youtu.be/50IxFjSvsrg
Jeszcze mam nagrania audio znanych piosenek, np list do matki, jesteś lekiem na całe zło, a jak byłam w 3 tygodniu ciazy to nagrywałam Ninę simone i'm felling goodi miałam wtedy POTWORNE wzdęcia, normalnie spinałam poslady zeby baki nie szły hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 19:10
-
Jaroszka, pięknie, tak sentymentalnie i z klasą. Masz piękny głos!!!
Edit: Czy mówił Ci ktoś, że śpiewasz podobnie do Kasi Groniec?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 19:07
jaroszka lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
A my się jeszcze zastanawiamy nad imieniem. W sumie jeszcze możemy
I tak, podoba nam się: Szymon, Michał i Tymoteusz... I zwariować można...
agaton, agania, soraya lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
MAngosia doskonale Cie rozumiem z tym imieniem. My sami ledwo co zdecywdowaliśmy i tylko dlatego ze chcialam literki nad łóżko.... i zdecydowliśmy sie na takie które z nazwiskiem najbardziej pasuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 19:31
Magnosia lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Drogie e-ciocie
Dziś o 8:54 przez cc przyszedł na świat Leoś. Nasz skarb kochany ma 53 cm i waży 3240 kg.
Jest cudowny i już bardzo go kocham.
Ja zaraz będę wstawać po cc, cięcie i brzuch boli ale daje radę.
Niestety nie mam jeszcze pokarmu więc jutro ruszam z laktatorem, a maluch zjmadł mm ponieważ ma mieć pod kontrola cukier ze względu na moja cukrzycę.
Zdjęcie i więcej inf jak trochę dojde do siebie, dziękuję za kciuki i proszę trzymajcie dalej bo Leos llllbedie miał dziś USG - dam znać co i jak później jak sama dowiem się wiięcej.
Buziaki!!!!nat_alia, Bąbelek, Lexie, Little Frog, Mo_niczka, ZakręconaOna, Wredotka, szczesliwa_mamusia21, BATTINKA, green, ewwiel, Mikejla, polkosia, agaton, agania, lili_madlen, madu, Aleksandra90, Nynusia, estrella, ~Rewianka~, lojkalojka, onka, jaroszka, soraya, PauLLa, aanaa, jacusianka, Fatim, Lucy7, ss, Arielka, annggela, paula1, Magnosia, IviQ, mała.mi, stokrotka25, Amerie, WiedźmaMaKota, malgo86, miska2503 lubią tę wiadomość