X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szymon - boskie :) Ja chciałam dla synka, gdyby był, ale w końcu padło na Grzegorz.

Strasznie mnie gardło boli... :( Mam nadzieję, że to nie początek jakiejś anginy :(

soraya, Magnosia lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola gratuluje i wciaz sciskam kciuki za Leosia
    Paula powodzenia, zazdroszcze juz rozpoczetej akcji, u mnie cisza...

paula1 lubi tę wiadomość

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola, GRATULACJE!!!!
    Paula, trzyma mocno kciuki za Was!
    Jaroszka, Ty Zdolniacho! Jaki masz piękny, magiczny głos...!

paula1, jaroszka lubią tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka ja niestety nie mam jak posluchac, ale jak masz glos podobny do Groniec to napewno rewelacja:)

jaroszka lubi tę wiadomość

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matko co za emocje :) !
    Ola gratuluję !
    Paula trzymam kciuki, niech pójdzie gładko ;)
    mi już coraz bardziej doskwierają skurcze i czuję, że główka mi wisi już na wysokości spojenia łonowego, nawet się już wybrzuszenie zaczęło tam robić, oby tylko do soboty :/

paula1 lubi tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo właśnie z tego wszystkiego zapomniałam :(

Jaroszka kochana ale Ty masz talent! Cudnie śpiewasz :)

U mnie akcja z ciśnieniem. Mierze a tu 155na 68 potem 125 na 65 potem 152 na 57 zestresowana zadzwoniłam do gina a on ze jak tak to mam brać tabletki na to cisnienie juz na stałe 2 razy dziennie...

l22nhdgeccid541p.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dziękuję Wam bardzo wszystkim i każdej z osobna! :* jestem na telefonie i nie dam rady polubić tego co piszecie a bardzo Wam dziękuję:).
    Leos jest kochany, taki słodki i już kilka razy mial pobierana krewke na cukier i aż mi go żal ale- tu wszystko ok.

Co prawda dostał 10/10 pkt no ale za dobrze być nie może bo mw torbielke koło szyi, boję się o niego ale raczej wszyscy mówią ze to nic groźnego, natomiast wiadomo ze nie ma opcji żeby się nie denerwować. Teraz chyba ona troszkę zmalała na moje oko - zobaczymy po badaniach i USG.

Trzymajcie proszę kciuki żeby wszystko było ok, mam nadzieję ze obejdzie się bez operacji.
    Teraz na noc jest u położnych i już za nim tęsknię :*:*:*:* :)

Trzymam też za.Was kciuki bo widzę ze się rozkrecamy na wątku ;).
    Buziaki!!!!

Mikejla, estrella, soraya, szczesliwa_mamusia21, Nynusia, Lexie, onka, zetaaa, Fatim, agaton, Aleksandra90, Natka88, ewwiel, paula1, Bąbelek, Little Frog, Ewalika, nat_alia, ~Rewianka~, green, madu, jaroszka, lili_madlen, IviQ, dodinka, Magnosia, stokrotka25, Amerie, malgo86, miska2503 lubią tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • agaton Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko,ale niusy!
    Ola gratuluje!! Dużo zdrówka dla was obojga:**
    Paula,będzie dobrze i trzymam kciuki:*
    A jeszcze do tego moja kolezanka,ktora tez miała termin na 1.10 urodziła dzisiaj w południe;) ja juz na bank dzisiaj nie zasne z tych emocji;)
    Żadnych oznak porodu u niej nie bylo,to mnie pociesza,bo u mnie tez za bardzo nie ma,ale to nie musi oznaczać,ze jeszcze dlugo do porodu;)
    Nynusia,no szkoda z tym ciśnieniem.. Ale juz niedługo i po porodzie sie ustabilizuje:)
    Jaroszka,nie mialam jak posłuchać,ale zaraz sobie odpalę Twój występ:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 22:17

Nynusia, onka, paula1, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane co na bol pleców ??? Tak mnie w krzyżu lupie , ze szok ... Zmiana pozycji za bardzo nie pomaga :/ a przez ten bol ledwo się ruszam , kąpiel juz bralam a bardziej prysznic , siły juz nie mam na kąpiel kolejna ... :(

Olu na pewno będzie dobrze a torbielek zniknie:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona,nie mam pojecia,mnie bola jak sie orobię i jak odpocznę to przestaje:) oby przeszlo po nocy:)
    Ola,to kciuki zaciśnięte i torbielek sie wchlonie,nie będzie trzeba nic ciąć:)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez podłączam się do zakretki pytania :p

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam napisać zmiana pozycji i prysznic ale widzę ze juz zastosowane , wiec nie wiem :(

Olu kciuki cały cały czas mocno zaciśnięte , odpoczywaj i nabieraj sił dla Leosia ! <3

Paula juz pewnie prze chyba tez nie zasne dziś ... :D

Laski pytanie - czy wy tez macie tak ze na wieczór wam się wszystko chce? Ja leże w łóżku i sobie mysle co jutro zrobie co trzeba wyprac co wyprasowac co poukladac co spakowac do torby najchętniej bym wzięła długopis i wszystko pisała takie mam chęci a jak wstanie rano to mowie "a dobra to jutro" " o nawet tu jest porzadek" i siędze na kanapie i nic mi się nie chce :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 22:34

agaton, Fatim, Bąbelek, Little Frog, nat_alia, paula1, jaroszka, lili_madlen lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa, mam dokładnie tak samo! ;) myslalam, ze tylko ze mna cos nie tak, ale widzę, ze nie jestem sama :D
    Mi na bol pleców najbardziej pomaga masaż;) kladę sie na boku, a moj J. jakos tak nawet mocno uciska różne miejsca i jest mi lepiej...

szczesliwa_mamusia21, nat_alia, ~Rewianka~, Magnosia lubią tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    Miałam napisać zmiana pozycji i prysznic ale widzę ze juz zastosowane , wiec nie wiem :(

Olu kciuki cały cały czas mocno zaciśnięte , odpoczywaj i nabieraj sił dla Leosia ! <3

Paula juz pewnie prze chyba tez nie zasne dziś ... :D

Laski pytanie - czy wy tez macie tak ze na wieczór wam się wszystko chce? Ja leże w łóżku i sobie mysle co jutro zrobie co trzeba wyprac co wyprasowac co poukladac co spakowac do torby najchętniej bym wzięła długopis i wszystko pisała takie mam chęci a jak wstanie rano to mowie "a dobra to jutro" " o nawet tu jest porzadek" i siędze na kanapie i nic mi się nie chce :D
    Tak kochana , mam identycznie jak Ty hehe

No plecy bola strasznie a Ja dziś spalam pol dnia i potem przed TV . Nic ciezkiego , konkretnego a plecy w krzyżu odpadają. . :'( z rana wstaje golic zoche i przygotować się do lekarza bo dziś mi się juz nie chciało to wygrzeje te plecy troszkę .
    Wgle jest burza u mnie bez deszczu:) wczesniej lalo , ale duchota przy tym niemilosierna

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to nie pomogę na te plecy,
    Jaroszka,szacun,super śpiewasz:)lubię niskie kobiece glosy:)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff no już myślałam ze ze mną cos nie tak :D to pewnie jutro tez nic nie zrobię :D

Zakretka oby po wygrzaniu ci pomogło ! Są takie poduszki i koce podgrzewane może w to by pomogło ale nie wiem czy jest sens inwestować chyba ze jesteś ciepłolubna to się przyda w zimie :D

No koniec lata , tyle narzekania na te słońce było ze teraz to się trzeba z cieszyć z tych burz , tylko tych z deszczem oczywiście :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa,tez tak mam,najbardziej z tym planowaniem przed snem,a potem zalezy od dnia ile zrobię,raz dużo a raz nic;)
    Ja to tak mam,ze no jestem zmęczona,ale zasnac nie mogę,dzisiaj sie położyłam po poludniu,myślałam,ze kimnę,a tu leze i leze i nic,jak w nocy,porażka...

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola będzie dobrze :)
    szczęśliwa ja mam tak co wieczór i poranek :P
    a wam też się skurcze i bóle nasilają wieczorem ?

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za kciuki :-)
    Młoda się urodziła o 22.00, 2890 g i 56 cm, dostała 10 pkt., ale zabrali ja na oddzial bo mogłaby jeszcze pobyc w brzuszku. Zaczęło się o 16.00, do szpitala trafiłam o 18 z nieregularnymi skurczami i rozwarciem na 4. Podczas badania odeszły wody i jak poszłam na porodowke to podlaczyli mi oksytocyne i później juz poszło. Skurcze coraz mocniejsze i Zuzia się urodziła. Musieli mnie tylko wylyzeczkowac bo łożyska cześć została, no i zgodziłam się na nacięcie.
    Pozdrawiam ze szpitalnego łóżka :-)
    Teraz czekam na Was Kochane :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 04:06

onka, agaton, szczesliwa_mamusia21, Sajgonara, Mikejla, Bąbelek, Little Frog, nat_alia, annggela, aanaa, polkosia, Arielka, Lexie, agania, PauLLa, ~Rewianka~, Natka88, ewwiel, green, soraya, lojkalojka, madu, Nynusia, Lucy7, Fatim, ss, estrella, jaroszka, lili_madlen, dodinka, mała.mi, Magnosia, stokrotka25, Amerie, WiedźmaMaKota, miska2503 lubią tę wiadomość

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula gratulacje ! Mamy juz dzisiejszego dnia drugie maleństwo ! :*
    Super , wypoczywajcie i zbierajcie siły . :)

Szczęśliwa powiem Ci tak, lubię ciepelko w zimę bardzo ale koca lub poduszki bym nie zniosła bo Ja uwielbiam jak pościel jest zimna bardzo ! Przyjemniej mi się śpi mimo zimy , a w lato wiadomo , najlepiej taka pościel się sprawdza.
    No nic oby przeszło po porannym podgrzaniu tyleczka.
    Fatim owszem zdarza się , ze nasilają się na noc wszystkie bole

paula1, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 2234 2235 2236 2237 2238 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ