SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szymon - boskie :) Ja chciałam dla synka, gdyby był, ale w końcu padło na Grzegorz.

Strasznie mnie gardło boli... :( Mam nadzieję, że to nie początek jakiejś anginy :(

soraya, Magnosia lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola gratuluje i wciaz sciskam kciuki za Leosia
    Paula powodzenia, zazdroszcze juz rozpoczetej akcji, u mnie cisza...

paula1 lubi tę wiadomość

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola, GRATULACJE!!!!
    Paula, trzyma mocno kciuki za Was!
    Jaroszka, Ty Zdolniacho! Jaki masz piękny, magiczny głos...!

paula1, jaroszka lubią tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka ja niestety nie mam jak posluchac, ale jak masz glos podobny do Groniec to napewno rewelacja:)

jaroszka lubi tę wiadomość

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matko co za emocje :) !
    Ola gratuluję !
    Paula trzymam kciuki, niech pójdzie gładko ;)
    mi już coraz bardziej doskwierają skurcze i czuję, że główka mi wisi już na wysokości spojenia łonowego, nawet się już wybrzuszenie zaczęło tam robić, oby tylko do soboty :/

paula1 lubi tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo właśnie z tego wszystkiego zapomniałam :(

Jaroszka kochana ale Ty masz talent! Cudnie śpiewasz :)

U mnie akcja z ciśnieniem. Mierze a tu 155na 68 potem 125 na 65 potem 152 na 57 zestresowana zadzwoniłam do gina a on ze jak tak to mam brać tabletki na to cisnienie juz na stałe 2 razy dziennie...

l22nhdgeccid541p.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dziękuję Wam bardzo wszystkim i każdej z osobna! :* jestem na telefonie i nie dam rady polubić tego co piszecie a bardzo Wam dziękuję:).
    Leos jest kochany, taki słodki i już kilka razy mial pobierana krewke na cukier i aż mi go żal ale- tu wszystko ok.

Co prawda dostał 10/10 pkt no ale za dobrze być nie może bo mw torbielke koło szyi, boję się o niego ale raczej wszyscy mówią ze to nic groźnego, natomiast wiadomo ze nie ma opcji żeby się nie denerwować. Teraz chyba ona troszkę zmalała na moje oko - zobaczymy po badaniach i USG.

Trzymajcie proszę kciuki żeby wszystko było ok, mam nadzieję ze obejdzie się bez operacji.
    Teraz na noc jest u położnych i już za nim tęsknię :*:*:*:* :)

Trzymam też za.Was kciuki bo widzę ze się rozkrecamy na wątku ;).
    Buziaki!!!!

Mikejla, estrella, soraya, szczesliwa_mamusia21, Nynusia, Lexie, onka, zetaaa, Fatim, agaton, Aleksandra90, Natka88, ewwiel, paula1, Bąbelek, Little Frog, Ewalika, nat_alia, ~Rewianka~, green, madu, jaroszka, lili_madlen, IviQ, dodinka, Magnosia, stokrotka25, Amerie, malgo86, miska2503 lubią tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • agaton Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko,ale niusy!
    Ola gratuluje!! Dużo zdrówka dla was obojga:**
    Paula,będzie dobrze i trzymam kciuki:*
    A jeszcze do tego moja kolezanka,ktora tez miała termin na 1.10 urodziła dzisiaj w południe;) ja juz na bank dzisiaj nie zasne z tych emocji;)
    Żadnych oznak porodu u niej nie bylo,to mnie pociesza,bo u mnie tez za bardzo nie ma,ale to nie musi oznaczać,ze jeszcze dlugo do porodu;)
    Nynusia,no szkoda z tym ciśnieniem.. Ale juz niedługo i po porodzie sie ustabilizuje:)
    Jaroszka,nie mialam jak posłuchać,ale zaraz sobie odpalę Twój występ:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 22:17

Nynusia, onka, paula1, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane co na bol pleców ??? Tak mnie w krzyżu lupie , ze szok ... Zmiana pozycji za bardzo nie pomaga :/ a przez ten bol ledwo się ruszam , kąpiel juz bralam a bardziej prysznic , siły juz nie mam na kąpiel kolejna ... :(

Olu na pewno będzie dobrze a torbielek zniknie:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona,nie mam pojecia,mnie bola jak sie orobię i jak odpocznę to przestaje:) oby przeszlo po nocy:)
    Ola,to kciuki zaciśnięte i torbielek sie wchlonie,nie będzie trzeba nic ciąć:)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez podłączam się do zakretki pytania :p

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam napisać zmiana pozycji i prysznic ale widzę ze juz zastosowane , wiec nie wiem :(

Olu kciuki cały cały czas mocno zaciśnięte , odpoczywaj i nabieraj sił dla Leosia ! <3

Paula juz pewnie prze chyba tez nie zasne dziś ... :D

Laski pytanie - czy wy tez macie tak ze na wieczór wam się wszystko chce? Ja leże w łóżku i sobie mysle co jutro zrobie co trzeba wyprac co wyprasowac co poukladac co spakowac do torby najchętniej bym wzięła długopis i wszystko pisała takie mam chęci a jak wstanie rano to mowie "a dobra to jutro" " o nawet tu jest porzadek" i siędze na kanapie i nic mi się nie chce :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 22:34

agaton, Fatim, Bąbelek, Little Frog, nat_alia, paula1, jaroszka, lili_madlen lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa, mam dokładnie tak samo! ;) myslalam, ze tylko ze mna cos nie tak, ale widzę, ze nie jestem sama :D
    Mi na bol pleców najbardziej pomaga masaż;) kladę sie na boku, a moj J. jakos tak nawet mocno uciska różne miejsca i jest mi lepiej...

szczesliwa_mamusia21, nat_alia, ~Rewianka~, Magnosia lubią tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    Miałam napisać zmiana pozycji i prysznic ale widzę ze juz zastosowane , wiec nie wiem :(

Olu kciuki cały cały czas mocno zaciśnięte , odpoczywaj i nabieraj sił dla Leosia ! <3

Paula juz pewnie prze chyba tez nie zasne dziś ... :D

Laski pytanie - czy wy tez macie tak ze na wieczór wam się wszystko chce? Ja leże w łóżku i sobie mysle co jutro zrobie co trzeba wyprac co wyprasowac co poukladac co spakowac do torby najchętniej bym wzięła długopis i wszystko pisała takie mam chęci a jak wstanie rano to mowie "a dobra to jutro" " o nawet tu jest porzadek" i siędze na kanapie i nic mi się nie chce :D
    Tak kochana , mam identycznie jak Ty hehe

No plecy bola strasznie a Ja dziś spalam pol dnia i potem przed TV . Nic ciezkiego , konkretnego a plecy w krzyżu odpadają. . :'( z rana wstaje golic zoche i przygotować się do lekarza bo dziś mi się juz nie chciało to wygrzeje te plecy troszkę .
    Wgle jest burza u mnie bez deszczu:) wczesniej lalo , ale duchota przy tym niemilosierna

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to nie pomogę na te plecy,
    Jaroszka,szacun,super śpiewasz:)lubię niskie kobiece glosy:)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff no już myślałam ze ze mną cos nie tak :D to pewnie jutro tez nic nie zrobię :D

Zakretka oby po wygrzaniu ci pomogło ! Są takie poduszki i koce podgrzewane może w to by pomogło ale nie wiem czy jest sens inwestować chyba ze jesteś ciepłolubna to się przyda w zimie :D

No koniec lata , tyle narzekania na te słońce było ze teraz to się trzeba z cieszyć z tych burz , tylko tych z deszczem oczywiście :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa,tez tak mam,najbardziej z tym planowaniem przed snem,a potem zalezy od dnia ile zrobię,raz dużo a raz nic;)
    Ja to tak mam,ze no jestem zmęczona,ale zasnac nie mogę,dzisiaj sie położyłam po poludniu,myślałam,ze kimnę,a tu leze i leze i nic,jak w nocy,porażka...

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola będzie dobrze :)
    szczęśliwa ja mam tak co wieczór i poranek :P
    a wam też się skurcze i bóle nasilają wieczorem ?

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za kciuki :-)
    Młoda się urodziła o 22.00, 2890 g i 56 cm, dostała 10 pkt., ale zabrali ja na oddzial bo mogłaby jeszcze pobyc w brzuszku. Zaczęło się o 16.00, do szpitala trafiłam o 18 z nieregularnymi skurczami i rozwarciem na 4. Podczas badania odeszły wody i jak poszłam na porodowke to podlaczyli mi oksytocyne i później juz poszło. Skurcze coraz mocniejsze i Zuzia się urodziła. Musieli mnie tylko wylyzeczkowac bo łożyska cześć została, no i zgodziłam się na nacięcie.
    Pozdrawiam ze szpitalnego łóżka :-)
    Teraz czekam na Was Kochane :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 04:06

onka, agaton, szczesliwa_mamusia21, Sajgonara, Mikejla, Bąbelek, Little Frog, nat_alia, annggela, aanaa, polkosia, Arielka, Lexie, agania, PauLLa, ~Rewianka~, Natka88, ewwiel, green, soraya, lojkalojka, madu, Nynusia, Lucy7, Fatim, ss, estrella, jaroszka, lili_madlen, dodinka, mała.mi, Magnosia, stokrotka25, Amerie, WiedźmaMaKota, miska2503 lubią tę wiadomość

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula gratulacje ! Mamy juz dzisiejszego dnia drugie maleństwo ! :*
    Super , wypoczywajcie i zbierajcie siły . :)

Szczęśliwa powiem Ci tak, lubię ciepelko w zimę bardzo ale koca lub poduszki bym nie zniosła bo Ja uwielbiam jak pościel jest zimna bardzo ! Przyjemniej mi się śpi mimo zimy , a w lato wiadomo , najlepiej taka pościel się sprawdza.
    No nic oby przeszło po porannym podgrzaniu tyleczka.
    Fatim owszem zdarza się , ze nasilają się na noc wszystkie bole

paula1, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 2234 2235 2236 2237 2238 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ