Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Szymon - boskie
Ja chciałam dla synka, gdyby był, ale w końcu padło na Grzegorz.
Strasznie mnie gardło boli...Mam nadzieję, że to nie początek jakiejś anginy
soraya, Magnosia lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
matko co za emocje
!
Ola gratuluję !
Paula trzymam kciuki, niech pójdzie gładko
mi już coraz bardziej doskwierają skurcze i czuję, że główka mi wisi już na wysokości spojenia łonowego, nawet się już wybrzuszenie zaczęło tam robić, oby tylko do sobotypaula1 lubi tę wiadomość
-
Ooo właśnie z tego wszystkiego zapomniałam
Jaroszka kochana ale Ty masz talent! Cudnie śpiewasz
U mnie akcja z ciśnieniem. Mierze a tu 155na 68 potem 125 na 65 potem 152 na 57 zestresowana zadzwoniłam do gina a on ze jak tak to mam brać tabletki na to cisnienie juz na stałe 2 razy dziennie...jaroszka lubi tę wiadomość
-
Kochane dziękuję Wam bardzo wszystkim i każdej z osobna! :* jestem na telefonie i nie dam rady polubić tego co piszecie a bardzo Wam dziękuję
.
Leos jest kochany, taki słodki i już kilka razy mial pobierana krewke na cukier i aż mi go żal ale- tu wszystko ok.
Co prawda dostał 10/10 pkt no ale za dobrze być nie może bo mw torbielke koło szyi, boję się o niego ale raczej wszyscy mówią ze to nic groźnego, natomiast wiadomo ze nie ma opcji żeby się nie denerwować. Teraz chyba ona troszkę zmalała na moje oko - zobaczymy po badaniach i USG.
Trzymajcie proszę kciuki żeby wszystko było ok, mam nadzieję ze obejdzie się bez operacji.
Teraz na noc jest u położnych i już za nim tęsknię :*:*:*:*
Trzymam też za.Was kciuki bo widzę ze się rozkrecamy na wątku.
Buziaki!!!!Mikejla, estrella, soraya, szczesliwa_mamusia21, Nynusia, Lexie, onka, zetaaa, Fatim, agaton, Aleksandra90, Natka88, ewwiel, paula1, Bąbelek, Little Frog, Ewalika, nat_alia, ~Rewianka~, green, madu, jaroszka, lili_madlen, IviQ, dodinka, Magnosia, stokrotka25, Amerie, malgo86, miska2503 lubią tę wiadomość
-
O matko,ale niusy!
Ola gratuluje!! Dużo zdrówka dla was obojga:**
Paula,będzie dobrze i trzymam kciuki:*
A jeszcze do tego moja kolezanka,ktora tez miała termin na 1.10 urodziła dzisiaj w południe;) ja juz na bank dzisiaj nie zasne z tych emocji;)
Żadnych oznak porodu u niej nie bylo,to mnie pociesza,bo u mnie tez za bardzo nie ma,ale to nie musi oznaczać,ze jeszcze dlugo do porodu;)
Nynusia,no szkoda z tym ciśnieniem.. Ale juz niedługo i po porodzie sie ustabilizuje:)
Jaroszka,nie mialam jak posłuchać,ale zaraz sobie odpalę Twój występ:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 22:17
Nynusia, onka, paula1, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
-
Kochane co na bol pleców ??? Tak mnie w krzyżu lupie , ze szok ... Zmiana pozycji za bardzo nie pomaga
a przez ten bol ledwo się ruszam , kąpiel juz bralam a bardziej prysznic , siły juz nie mam na kąpiel kolejna ...
Olu na pewno będzie dobrze a torbielek zniknie:) -
Miałam napisać zmiana pozycji i prysznic ale widzę ze juz zastosowane , wiec nie wiem
Olu kciuki cały cały czas mocno zaciśnięte , odpoczywaj i nabieraj sił dla Leosia !
Paula juz pewnie prze chyba tez nie zasne dziś ...
Laski pytanie - czy wy tez macie tak ze na wieczór wam się wszystko chce? Ja leże w łóżku i sobie mysle co jutro zrobie co trzeba wyprac co wyprasowac co poukladac co spakowac do torby najchętniej bym wzięła długopis i wszystko pisała takie mam chęci a jak wstanie rano to mowie "a dobra to jutro" " o nawet tu jest porzadek" i siędze na kanapie i nic mi się nie chceWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 22:34
agaton, Fatim, Bąbelek, Little Frog, nat_alia, paula1, jaroszka, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Szczesliwa, mam dokładnie tak samo!
myslalam, ze tylko ze mna cos nie tak, ale widzę, ze nie jestem sama
Mi na bol pleców najbardziej pomaga masażkladę sie na boku, a moj J. jakos tak nawet mocno uciska różne miejsca i jest mi lepiej...
szczesliwa_mamusia21, nat_alia, ~Rewianka~, Magnosia lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Miałam napisać zmiana pozycji i prysznic ale widzę ze juz zastosowane , wiec nie wiem
Olu kciuki cały cały czas mocno zaciśnięte , odpoczywaj i nabieraj sił dla Leosia !
Paula juz pewnie prze chyba tez nie zasne dziś ...
Laski pytanie - czy wy tez macie tak ze na wieczór wam się wszystko chce? Ja leże w łóżku i sobie mysle co jutro zrobie co trzeba wyprac co wyprasowac co poukladac co spakowac do torby najchętniej bym wzięła długopis i wszystko pisała takie mam chęci a jak wstanie rano to mowie "a dobra to jutro" " o nawet tu jest porzadek" i siędze na kanapie i nic mi się nie chce
No plecy bola strasznie a Ja dziś spalam pol dnia i potem przed TV . Nic ciezkiego , konkretnego a plecy w krzyżu odpadają. . :'( z rana wstaje golic zoche i przygotować się do lekarza bo dziś mi się juz nie chciało to wygrzeje te plecy troszkę .
Wgle jest burza u mnie bez deszczu:) wczesniej lalo , ale duchota przy tym niemilosierna -
Ufff no już myślałam ze ze mną cos nie tak
to pewnie jutro tez nic nie zrobię
Zakretka oby po wygrzaniu ci pomogło ! Są takie poduszki i koce podgrzewane może w to by pomogło ale nie wiem czy jest sens inwestować chyba ze jesteś ciepłolubna to się przyda w zimie
No koniec lata , tyle narzekania na te słońce było ze teraz to się trzeba z cieszyć z tych burz , tylko tych z deszczem oczywiście -
Szczesliwa,tez tak mam,najbardziej z tym planowaniem przed snem,a potem zalezy od dnia ile zrobię,raz dużo a raz nic;)
Ja to tak mam,ze no jestem zmęczona,ale zasnac nie mogę,dzisiaj sie położyłam po poludniu,myślałam,ze kimnę,a tu leze i leze i nic,jak w nocy,porażka...szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Dziekuje za kciuki
Młoda się urodziła o 22.00, 2890 g i 56 cm, dostała 10 pkt., ale zabrali ja na oddzial bo mogłaby jeszcze pobyc w brzuszku. Zaczęło się o 16.00, do szpitala trafiłam o 18 z nieregularnymi skurczami i rozwarciem na 4. Podczas badania odeszły wody i jak poszłam na porodowke to podlaczyli mi oksytocyne i później juz poszło. Skurcze coraz mocniejsze i Zuzia się urodziła. Musieli mnie tylko wylyzeczkowac bo łożyska cześć została, no i zgodziłam się na nacięcie.
Pozdrawiam ze szpitalnego łóżka
Teraz czekam na Was Kochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 04:06
onka, agaton, szczesliwa_mamusia21, Sajgonara, Mikejla, Bąbelek, Little Frog, nat_alia, annggela, aanaa, polkosia, Arielka, Lexie, agania, PauLLa, ~Rewianka~, Natka88, ewwiel, green, soraya, lojkalojka, madu, Nynusia, Lucy7, Fatim, ss, estrella, jaroszka, lili_madlen, dodinka, mała.mi, Magnosia, stokrotka25, Amerie, WiedźmaMaKota, miska2503 lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Paula gratulacje ! Mamy juz dzisiejszego dnia drugie maleństwo ! :*
Super , wypoczywajcie i zbierajcie siły .
Szczęśliwa powiem Ci tak, lubię ciepelko w zimę bardzo ale koca lub poduszki bym nie zniosła bo Ja uwielbiam jak pościel jest zimna bardzo ! Przyjemniej mi się śpi mimo zimy , a w lato wiadomo , najlepiej taka pościel się sprawdza.
No nic oby przeszło po porannym podgrzaniu tyleczka.
Fatim owszem zdarza się , ze nasilają się na noc wszystkie bolepaula1, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość