Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola i Paula ogromne gratulacje!!!
super że tak dobrze się czujecie:)
A ja wczoraj jeszcze wieczorem do siostry pojechałam. Zapomniałam umyć włoski i zrobiłam to przed północą heh...patrzyłam godzinkę jak się błyska...a lało jak diabli,niestety duchota straszna:(
Dziś wizyta a Mały już szalejenie ide spać bo 600gram szczęścia chce obejrzeć,spakować coś do wysyłki i potem na ktg...uhhh zleci
paula1 lubi tę wiadomość
-
PaulLa Ja właśnie wstalam działać z zocha bo tez dziś wizyta , na która masz ?
Śniło mi się ze poszlam do mojej lekarki a ona mi wezwała pogotowie po badaniu ze mam rozwarcie na 4 palce... Pojechalam do szpitala lekarz powiedział ze przez cukier będę mieć cesarke a plecy mnie bola bo zjadlam cos co miało mszyce ... :o ja pieprze , mowie Wam !
Bol nadal Nie ustąpił
Zjem śniadanie , misja zośka i trochę polezec w wannie muszeLexie lubi tę wiadomość
-
Zakręcona na 9ktg a o 10wizyta
a ja ogarnęłam się wczoraj na spokojnie i dziś przed wyjazdem tylko szybki prysznic
Propo snu faktycznie dziwnymój za to był paskudny,okropny...nawet nie pisze co tam było...nie chce więcej takich snów...zazwyczaj jak R mnie nie przytuli to mam koszmary
-
Paula1 niezła jesteś z tymi 'sprawami do załatwienia'
Kochana załatwiłaś sprawę, NAJWAŻNIEJSZĄ! a reszta poczeka
Na takie rozwarcie jak Ty miałaś to u mnie by nie puścili do domu hehe. Jeszcze raz Wam gratuluję :*
-także dziewczyny.. nie znamy dnia ani godzinybo to już druga osoba, która urodziła z suwaczkiem "poród może odbyć się w każdej chwili"
Polkosia bidulko, mam nadzieję, że dziś będzie lepiej z samopoczuciem. Ciekawe czy na prawdę jest tak, że organizm się oczyszcza przed porodem?
U nas fajnie dość mocno popadało w nocy, do tego burze się trafiły
Miłego dnia i udanych wizyt!Mikejla, paula1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPolkosia jak sie czujesz??
Sluchajcie - przespalam cala noc !! No tylko raz o 1:30 wstalam na siku. Wstalam o 6, bo meza budzik zadzwonil
Dwojka z rana niestety taka, jak dotychczas. Ale mam nadzieje, ze nie bede biegac tyle co ostatnio. Wczoraj od 14-15 mialam spokoj. Niewiele jadlam, fakt, ale nie pogonilo mnie po bounty i po kolacji, takze chociaz tylemam zapas smecty, orsalitu i bede sie tym najwyzej ratowac.
Jeszcze wypilam wczoraj z pol szklanki tego rokoko pomaranczowego. Wiec dzis tez bede to popijac
Co do bolacych kregoslupow, to i mi cos wlazlo miedzy lopatki, chyba spalam krzywo. No ale poruszam sie troche i moze przejdzie. Wczoraj polozna na bole krzyza pokazywala masaze mojemu mezowi,jakie ma mi robic i super sataaaaaka ulgaaaa w krzyzu. A masaz mega mocny,intensywny i szybki i to takimi kolistymi ruchami od polowy posladkow, do czesci ledzwiowej. Moze sprobujcie tego.
Noo i dzien dobry -
Green Ja od 22 od wczoraj mecze się z takim bólem krzyża , ze chyba padne ... Ledwo do wanny wchodze , pierwszy raz taki bol okropny mam a masażu nie ma mi kto zrobić także mogę pomarzyc .
Nawet w nocy się budzilam z boluWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 07:24
-
nick nieaktualnyZakrecona, a sprobuj oprzec sie rekami o sciane, lekko sie pochylic, wypiac lekko pupe do tylu, nogi w rozkroku i tak chwile postac?
Albo siadz na pilce, jesli masz, i rekami oprzyj sie na oparciu krzesla. Jak nie masz pilki, to siadz na krzesle przodem do oparcia i lapki na oparcie i dupke wysun troszke dupke do tylu.
Mozesz jeszcze sprobowac na czworaka oprzec sie na pilce lapkami, jakby polozyc na niej klatke piersiowa, dupke wypiac i siadac na pietach. To niby pozycja porodowa, ale wczoraj cwiczylam z polozna, to rozluznia lekko taka pozycja.
Biedna jestes eh -
Paula1 gratuluje expresowego porodu
Ja wczoraj tez bylam na zebraniu i sobie pomyslalam : co by bylo gdyby ?
A Zuzia cudowan:)
Zakrecona , Paulla powodzenia na wizytach ! Dajcie znac potem jak Wasze szkraby ?
Polkosia kurujsie . Moze to zapowiedz czegos waznego
Ale ja gapa . Nie przywitalam sie : Dzien dobry !
paula1 lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Dzień dobry. Dajcie mi czas a was nadrobię jaktylko zjem
Masakra jak ja się męczę wieczorami. Wczoraj już zwątpiłam w siebie i w poród miałam takie bóle, że byłam bliska paniki i zaczęłam płakać do męża, że nie wiem czy dam radę rodzić. Boję się, że mogę wpaść w panikę a mąż do mnie z tekstem: "nie wie o co Ci chodzi, przecież z tamtąd gdzie ledwo wchodził mój penis musi tylko wyjść 3 kilowe dziecko, tą mąłą dziurą coś wielkiego" i że teraz to za późno, wiedziałam przecież, że będzie boleć i muszę urodzić, bo za dużo rzeczy kupiliśmy różowych
Mała tak boleśnie wypycha głowę i to bardzo nisko, widać cały kształt główki, nie mogę siedzieć i chodzić, bo czuję taki ból szyjki i uczucie, że dziecko spada niżej i naciska, ledwo do kibla w nocy doszłam i płakałam z bólu. Jestem za chuda i ona nie ma miejsca...
Gardło mnie zaczęło boleć, muszę się wzmocnić, wczoraj pojechałam na chwilę do rodziców, a tam siostra z gorączką, katarem i ledwo żyjąca postanowiła sobie zejść zjeść i w dupie mała egoistka miała moje uwagi a ja musiałam czekać na mężamówię wam nikt chyba nie ma tak trudnego rodzeństwa jak ja, z bratem idzie się jeszcze dogadać a z siostrą ? Szkoda gadać, rozpuszczony bachor co nie ma do nikogo szacunku.
PePePe lubi tę wiadomość
-
Hej. Gardło mi spuchło do granic możliwości. Aż po szyi widać. Chyba mam anginę i pewnie te wymioty w nocy. Ubrałam się ciepło i od 4 do teraz wypociłam w łóżku. Mąż po czosnek pojechał. Najgorzej, że dziś mam to ostatnie USG w Medi i umówiłam się z babcią na obiad. A potem jeszcze manicure. Najchętniej nie wychodziłabym z łóżka, ale już nie chce mi się tego wszystkiego przekładać...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn