Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula i Ola GRATULACJE
Ja mam dzis zebranie w szkole u młodszej a i jeszcze zaraz wychodzę z nią do lekarza.
Ciekawe czy na mnie podziała zebranie
Współczuje Wam tych bóli kręgosłupa, krzyża... Mnie na szczęście twu twu ominęły, co najwyżej bolą mnie barki po spaniu.
agaton, paula1 lubią tę wiadomość
-
Paula1, ale czad:) Gratuluję bardzo! Mała Zuzia jest śliczna, widziałam na fb:)
Może teraz wreszcie zasnęłaś, ale tez mi koleżanka mówiła, że mimo ogromnego zmęczenia po porodzie to z emocji w ogóle nie mogła spać.
Polkosia, współczuje bardzo, ale ja bym z domu nie wychodziła. Szybciej się wyleczysz siedząc w domu, a w przychodni moze będą inne ciążarne, żeby ich nie zarazić... Najbardziej szkoda tej wizyty, a obiad niech babcia Ci przywiezie hehe;)paula1 lubi tę wiadomość
-
Uwaga uwaga, witam się w 38tyg, czyli donosiłam ciążę
ss, binka, gratuluję i wam "współdonosicielki"
Paula, Ola, serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!!!!
Wreszcie jakiś mężczyzna wśród tylu kobietek się urodziłPóźniej zaktualizuję listę.
Ja tak na szybko, doczytywać to, co rano napisałyście będę po wizycieW nocy czytałam, bo miałam dyżur przy kotce
Nie spałam od 2:30 do 4:30, a potem znowu 5:30 do 6:30, bo jej pilnowałam i masowałam brzuch, bo zaczęło się powoli
Teraz muszę zjeść śniadanie i lecę do gina.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 08:46
aanaa, ss, Little Frog, soraya, stokrotka25, Lexie, ~Rewianka~, nat_alia, paula1, estrella, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
Polkosia ten pośpiech zależy od małej a nie ode mnie. Przecież nie mogę sobie sama przedłużać brania leków skoro lekarz kazał odstawić i czekać na poród. A może małej się odwidzi i wcale tak szybko nie będzie chciała wyjść
? U mnie na pessar było za późno, a leżeć do kóńca terminu nie mogę, bo mam problem z żyłami i nie będę miała siły rodzić
-
Dzien dobry
Myślałam, ze bede w centrum zainteresowania z tym śpiewaniem, a tu dwie gwiazdy mnie przyćmiły
No no gratuluje Oli i Pauli - bardzo sie cieszę, ze juz po wszystkim i gładko poszło! Oby jak najwiecej takich szybkich i szczęśliwych porodów
Dziekuje Wam za miłe słowa - nic tak nie wzrusza/ nie cieszy jak ktoś docenia Twój "talent". Po porodzie zapisze sie na warsztaty w takim razie, bo miałam watpliwości czy jest sens.... Ale dla mnie życie bez śpiewania, bez muzyki jest niepełne
Zakręcona i Paulla powodzenia na wizytach!!! Zakrętka niech ktoś Ci te plecki rozmazuje chociaż troszkę i połóż sie na twardej podłodze i polez chwile.
Polkosia kiszka tak zachorować na sam koniec i to jeszcze angina....kurczaki nooo - kciuki żebyś wytępila cholerstwo zanim sie bardziej rozwinie! W ciazy mozna homeopatie stosować?! Dla mnie genialny jest lek angin-heel!!! Spróbuj jak możesz, bo ja wlasnie na anginę stosowałam !
Green u ciebie dalej sraczka a u mnie dalej zapchane jelita.....nic mi kurde nie pomogło! Kupie chyba ten syrop w końcu...po co mam sie męczyć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 08:41
soraya, Lexie, paula1, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Paula gratulacje, super ze tak szybko poszlo.
Fatim uspokoj sie kochana, ja tez sie bojeale te dziurki sie rozciagaja
dobre oznaki masz, mala za niedlugo wyjdzie a u mnie cisza
Nie wiem co tu porobic, wczoraj lazilam 1,5 h a pozniej jeszcze lazienke umylam, przedpokoj wysprzatalam, kuchnie ogarnelam.
Moze pojde do psiapsioly z synkiem jej sie pobawic.paula1 lubi tę wiadomość
-
hej
Paula1 gratulacje !!!dobrze ze poszlo w miarę sprawnie , pewnie każda z nas zyczylaby sobie taki porod
sliczny duzy slodziaczek
Fatim ja tez kilka razy w tyg wpadam w podobna panike ale slysze od meza ze nikt za mnie tego nie zrobi i musze traktowac to zadaniowo:P
Polkosia duze tzw. "wrazie W" gdyby wszystkie mozliwe sposoby na typowa angine nie pomagaly w tym juz ostatnim trymestrze smialo mozna siegnac po antybiotyk nnp.duomox (zapisany na IP lub u rodzinnego)nie przenika do maluszka i na tym etapie jest bezpieczny
Fatim, polkosia, stokrotka25, ~Rewianka~, paula1 lubią tę wiadomość
-
Angela, u mnie to samo, żadnych oznak porodu, ale pisałam, że kolezanka też nic nie czuła, gadałam z nią w niedziele, a nagle wczoraj w południe urodziła:) Także i na nas przyjdzie czas, maluszki wiedzą co robią
Jaroszka, gratuluje! Już coraz blizej:)jaroszka, ~Rewianka~, nat_alia lubią tę wiadomość
-
no człowiek się wcześniej połży spać a tu takie wieści:))
PAula jeszcze raz gratuluje
FAtim no ale puścił Ci tekst hehe rozbawiło mnie to nawet heeheeh. Znaczy ze rozumie co Cie czeka:) Ja tez sie boję..wszystkiego.porodu, karmienia, ubierania, czy sobie poradzę, wszystkiego!!!!Fatim, paula1 lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
nick nieaktualnyPolkosia, do lekarza moze sie przejdz?
szkoda, zebys sie meczyla tak, biedna.
Fatim, Ty dzis juz bez lekow jestes, tak?
mi kazali odstawic w 36+6. I mam wtedy wrocic do zycia. Jeszcze w 36+4 mam usg, 36+5 wizyte u poloznej, takze ewentualnie terminy moga sie pozmieniac jesli chodzi o branie lekow. Choc jesli szyjka zamknieta, to raczej odstawiamy.
Jaroszka ja dzisiaj bylam tylko 1 raz na dwojcetakze jest lepiej
Szkoda, ze u Ciebie bez zmian.. kurde nonie wiem juz, co moze Ci pomoc
moze faktycznie ten syrop,albo jakies czopki. Trzymam kciuki.
Ja dzis na suwaczku mam 36 tcale fajnie
dodinka, soraya, jaroszka, Lexie, estrella, zakocona lubią tę wiadomość
-
Fatim moja siostra to taka rozwydrzona smarkula 17 letnia ! Czasami do rany przyloz ale czasami to ja mam ochotę tak strzelić zeby zeby powypadały !
Green kochanie ciepła woda nie pomogła nic a nic , siedzenie takie jak napisalas na krześle tez nie a na resztę nie mam siły i czasu bo za pol h wychodze do lekarza .Mecze się strasznie na prawdę w z cyiu takich boli nie miałam !
A piłki nie mam: (
Ogolilam zoske! Taka niesforna była menda ze aż się pocielam , jak zawsze zresztą. :] eh...
Lece kochane i do późniejgreen lubi tę wiadomość
-
agaton wrote:Angela, u mnie to samo, żadnych oznak porodu, ale pisałam, że kolezanka też nic nie czuła, gadałam z nią w niedziele, a nagle wczoraj w południe urodziła:) Także i na nas przyjdzie czas, maluszki wiedzą co robią
Jaroszka, gratuluje! Już coraz blizej:)
Jak leżałam w szpitalu to obok na łóżku była dziewczyna 1 dzień po terminie i nic jej nie było żadnych oznak porodu, nawet ktg nie rejestrowało skurczy, poszła pod prysznic i nawet dobrze nie doszła a czop jej odpadł i zaczęły się nagle skurcze i za 4h urodziłaagaton, onka, ~Rewianka~, nat_alia, estrella lubią tę wiadomość
-
U mnie tez cisza
Mi to jest ciezko dogodziec , bo z jednej strony chcialabym , zeby maly jeszcze siedzialw brzuchu - uwielbiam jak sie rusza i sie wypycha , ale tez chcialabym juz go trzymac w ramionachagaton, ~Rewianka~, Mikejla lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Dzięki, dziewczyny, właśnie chyba po prostu przy okazji USG skoczę do internisty na wszelki wypadek. Na razie piję mleko z czosnkiem. I tak czuję się zdecydowanie lepiej teraz, niż w nocy... Może uda się zdusić w zarodku tego syfa. Kuźwa.
Fatim, no ja rozumiem, ale ja bym jednak po odstawieniu leków jeszcze leżała z tydzień. Oczywiście zrobisz, jak uważaszTylko zawsze lepiej te kilka dni dłużej wytrzymać.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn