Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paula gratulacje
. Tak to opisujesz ze faktycznie wydaje się jakby szybko poszło! Duuuzo zdrowka dla was
. No to dziś mamy parke ! Super
Zakretka o tak tak tez uwielbiam taka pościel !
Ok dzieciaczki się urodziły , wszystko dobrze można iść się kłaść, puszczam jakiegoś ojca Mateusza i może mnie kima złapie
Dobranoc mamusie no i dzidziusieBąbelek, paula1 lubią tę wiadomość
-
Paula1 gratulacje
super
chyba szybko poszło, co?
dziewczyny na bol plecow najlepszy masażja do tego dodaje termofor pestek wiśni
paula1 lubi tę wiadomość
-
Paula, gratulacje
A ja rzygam i sram dalej niż widzę. Brzuch dziwnie boli, obudziły mnie wymioty. Nie wiem czy to zatrucie czy coś się rozkręca. Czuję się tragicznie.paula1 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Szczęśliwa ogladasz mówisz konfidenta na kółkach ?
Ja kiedyś bardziej szal miałam a teraz to z nudów po prostu ale nie powiem bo oko zawiesze
Polkosia smekte pij od razu !!! Wody dużo ! A jak Ci nie przejdzie dziś do później to IP koniecznie ... Mialas skąd zarazić się jakims gownem ???
Natalia właśnie slyszalam , ze te pestki wiśni są zarabiste ale skąd Ja je wezme ??
Łaaaaaa ale burza u mnie z ulewa nadal !ciekawe jaka rano pogoda będzie bo duchota jest okropna , spie z pościel między nogami tylko
okno uchylone i oo. .
soraya, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Hej sorry ze się wtrącę ale przy karmieniu czytam sobie
Polkosia na każdego luźnej stolca musisz wypić szklankę wody. Najlepiej pić do tego elektrolity bo szybko się odwodnisz. Ja w ciąży przeszłam jelitowke i trafiłam do szpitala odwodniona mimo to że piłam dużo. Jak coś to wal na IP i nawet się nie zastanawiaj.
Gratulacje dla rozpakowanych.ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny powiem Wam, że emocje i nerwy po porodzie są takie, że szok. Mała jest od 22.30 na dogrzewaniu pod lampami, mnie o 24 przywiezli na sale poporodowa i moglabym do rana spać. Ale kimnelam chwile i koniec po spaniu. Byłam właśnie siusiu, troche się bałam ale spoko, na razie nic nie boli. Brzuszek jeszcze trochę został... No i jutro czeka mnie zastrzyk z immunoglobuliny, bo młoda ma grupę krwi taty. ( młody mi zrobił prezent i moja miał). Miałam tyle rzeczy dzisiaj załatwić na mieście a tu dupa, będę musiała wykonać parę telefonów.
Olunia Ty chyba tez juz po, takze wszystkiego dobrego i zdrowka
Battinka szkoda, że męża nie było, ale wolę zeby później z nami tydzien w domku posiedzialale był na bieżąco
W ogole trafiła mi się super zmiana lekarzy i położnych, że poród był w miarę do zniesieniapołożna pomagała, doradzala...
Na razie nie mam chyba jeszcze pokarmu, chociaz nie wiem bo młoda cały czas pod lampami... Dłuży mi się ta noc, bo już bym ja chciała mieć przy sobie
Zdjęcie wrzucę na face, bo z tel mi ciężko na forum
Miłej środy Kochanei jeszcze raz dzięki za wsparcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 04:12
agaton, ~Rewianka~, Mikejla, BATTINKA, green, aanaa, Lucy7, Fatim, Nynusia, Little Frog, estrella, jaroszka, lili_madlen, IviQ, Magnosia, stokrotka25, Lexie, onka, nat_alia, miska2503, szczesliwa_mamusia21, zakocona lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Hahaha Paula jesteś mistrzem !
" miałam dziś tyle do załatwienia na mieście" ah wypadł Mi poród: p
Szalona
Polkosia biedna: ( tak jak mówi agatka196 jedź jak cos na IP leciej i dużo pij .!
Ja co jakiś czas się budze bo siku bo plecy , no potworny bol , potworny ... Jak wstaje z łóżka to czuje normalnie małego główkę jakby chciał wyjść ( o ile to główka ale raczej tak wiec szansa ze się nie przekrecil) a tez malo przyjemne ...
Wstalam siku a ze mam śledzie w oliwie w lodowce to mnie za ciągnęły usilnie do siebie !!! Bezbronna byłam to zjadlam dwa dzwonki . Rany za 2 h wstaje i dzialam z Zośka a Ja nie przytomna i obolala okropniepaula1, aanaa, Nynusia, IviQ, Lexie, nat_alia lubią tę wiadomość
-
Zakręcona jeszcze w czwartek miałam mieć sesje brzuszkowa w plenerze, bo w pon było za zimno i przelozylysmy
Naprawdę nie sądziłam że dzisiaj urodze, przyjechalam bez torby, tak jak stałam, tylko umyć się zdazylam, bo myślałam że zrobią ktg i odesla do domciu. Jeszcze rano zdazylam pozamiatac w domku, o 15.30 bylam na zebraniu u młodego, no i się zaczęło w aucie. W piątek miałam mieć ktg i wizyte u swojego gina, takze zadzwonie dzisiaj i powiem że nieaktualneTak myślę czy gdyby mi wody nie odeszły przy badaniu, to czy by mnie puscili do domu z nieregularnymi skurczami i rozwarciem na 4. Ale w sumie to dobrze, bo może by się w nocy rozkrecilo, a tak jesteśmy już po
Nie mam tylko ubranego łóżeczka i kosza Mojżesza, bo stwierdzilam ze jeszcze mam czas... Hehe jak się okazało dzisiaj, a w sumie wczoraj już go nie mam.
Dobra już Wam nie nudzę i czekam na kolejne maluszkiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 04:37
soraya, madu, agaton, Nynusia, Fatim, Little Frog, estrella, stokrotka25, Lexie, nat_alia lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Paula rozwarcie dość spore wiec chust wie co do wypuszczenia , raczej chyba juz nie . Pewnie na obserwacji by zostawili .
Kochana najważniejsze ze dzidziuś zdrowy a Ty masz juz to za sobą , zamiast sesji brzuszkowej zrobicie noworodkowa !
Jeszcze raz gratulacje wielkie a maleństwo piękne ! :*paula1 lubi tę wiadomość