Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondik wrote:ja wnocy latam jakies 6-7 razy...najgorsze jest to, ze nauczyłam się, ze po sikaniu idę pić..więc koło się zamyka
Blondik ja też tak robięnajgorsze, że dopiero w nocy chce mi się pić, w dzień muszę się często zmuszać do picia wody
-
Po smecta nie przechodziło, nifuroksazyd dopiero wczoraj przyjęłam 2 dawki no i dzisiaj już 2 (pierwszą po IP o 2.30 i teraz około 9 drugą). Nie chcę zapeszać, ale dziś na razie jeszcze jest ok za to wczoraj w kiblu byłam spokojnie z 15 razy, każde sikanie nawet bez jedzenia kończyło się biegunką ;(
Mam nadzieję, że dziś smecta i nifuroksazyd się z tym uporaja, mam kupić sobie dodatkowo elektrolity. Tak mnie wkurzył ten wpłatomat...najpierw klientka przeciągała płatność o tydzień a na sam koniec taka przyjemność i ciągły brak kasy
Łeb już mi pęka
Mam brać jeden i drugi lek 5xdziennie + elektrolity3xdziennieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 11:03
-
Ja na szczęście tylko raz w nocy wstaję na siku. I oczywiście po toalecie mi od razu się pić chce..
Nie wiem czy ze mną jest coś nie tak, bo ponoć w III trym.się nie chce spać za bardzo. Za to ja bym ciągle spała. Przesypiam całą noc z tym jednym wstawaniem i śpię do 9-10a jeszcze w ciągu dnia drzemka przynajmniej godzinna. Wczoraj jakoś nie było czasu się zdrzemnąć to pod wieczór chodziłam jak zombie.
-
Jaroszka nasz żuwaczek forumowy juz wolała o niego !
hahaha
Nynusia kozak facet co !ah
Green dobrze , ze przeszło ale właśnie na wszelki zrób:) nie zaszkodzi a wręcz przeciwnie :*
Fatim miałam podobnie w 1 trymestrze tak jak zakocona miała lecz ja wymiotowalam i sraczka jak ta lala ale przeszło samo po 2 dniach wiec ja jakąś jelitowke miałam . A Ty kochana biedna i z tym wplatomatem i chorobskiem , ja pieprze !Nynusia lubi tę wiadomość
-
Bąbelek wrote:Ja na szczęście tylko raz w nocy wstaję na siku. I oczywiście po toalecie mi od razu się pić chce..
Nie wiem czy ze mną jest coś nie tak, bo ponoć w III trym.się nie chce spać za bardzo. Za to ja bym ciągle spała. Przesypiam całą noc z tym jednym wstawaniem i śpię do 9-10a jeszcze w ciągu dnia drzemka przynajmniej godzinna. Wczoraj jakoś nie było czasu się zdrzemnąć to pod wieczór chodziłam jak zombie.
-
Fatim Ty lepiej zmien sobie nick! ciągle jak się odwołuje do Ciebie to mi słownik poprawia na FATUM...
co troche do Ciebie pasuje, bo co chwilkę coś się u Ciebie niedobrego dzieje...a jeszcze na dodatek nieszczescia lubia chodzic parami...nie dosc, ze masz infekcje to jeszcze ten cholerny wplatomat!!!
Masz od kogo hajs pozyczyc? bo jak nie to zrobimy zrzutke, co nie dziewczyny?
ZakręconaOna, Fatim lubią tę wiadomość
-
Ja do 14tyg miałam wymioty codziennie i koszmarne mdłości + te rozwolnienia. Koszmar to był i aż mnie się "odechciewa" kolejnej ciąży przez to, jak sobie przypomnę, jak to było
Nifuroksazyd naprawdę jest super, więc mam nadzieję, że ci pomoże. Może jakieś probiotyki też pobierz, bo pewnie wszystkie dobre bakterie wyczyściłaś z organizmu? -
Dzień doberek,
Oj, jakoś mnie też dziś naszło na narzekanie. Też mnie meczy hemoroid, a maść procto-coś tam niewiele daje...
Ledwie się poruszam, brzuch coraz większy, spojenia boli i aż czuję strzelanie kości, jak się przewracam z boku na bok.
Nynusiu, rozumiem, że w szpitalu czułabyś się bezpieczniej. Ja chyba też. Już tak mało zostało, nie wiem, boję się...W szpitalu zawsze wieksza kontrola!
Maluda, mój synek odwrócił się w 36 tygodniu dopieromaluda lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
nick nieaktualnyBabelek nie martw się, ja też mam śpiączke
a dziś jeszcze obudziły mnie myszy latające po strychu o 5 rano i się tak Zdenerwowalam ze długo nie mogłam zasnąć. Bo mam na gorze ubranka Malego na później a worku i się boję ze pogryzly. no ale nic nie poradzę, mieszkam przy polu i na jesień zawsze przyjdą
-
Frog, ja się gniotę umiarkowanie, chyba nie bardziej niz przed ciążą
Faceta z obrazka nie znam, ale przystojny, ale co to za facet z automatyczną skrzynią biegów:P
Ja miałam rotawirusa na samym początku 4 miesiąca, rzygałam tylko, ale właściwie witamina C mnie postawiła na nogi w jedno popołudnie:)
Green, dałaś rade z ta gruszkąDobra chociaż była?
Oby się unormowało wszystko, bo mi ti już by chyba tyłek rozerwało po tylu dniach...
Fatim, ale lipa z tym wpłatomatem. też nieraz korzystam z wpłatomatu, ale nigdy nic takiego mi się nie zdarzyło.
U mnie tez dzisiaj z 30 stopni, ale nie narzekam, fajnie, ze jeszcze lata trochę
jacusianka, u mnie w szpitalu własnie nie uwzględniają książeczki honorowego dawcy krwi, co sam lekarz powiedział, ze jest chore, ale cóż... musiałam zrobić badanie;)stokrotka25 lubi tę wiadomość
-
A ja spać nie mogę, zazdorszczę Wam tej śpiączki:)
Ja leżę leżę i zmęczona jestem jak szlag, a zasnąć nie mogę...
Onka no własnie te nasze szkraby wyłazic nie chcą, a ja już bym chciała urodzićAle czuję, że z tydzień jeszcze pochodzę
onka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny co do naparu z liści malin to pije kubek z 2 łyżeczek raz dziennie.. Wiekszość tak zaleca i też tak robię
Hemoroidy... utrapienie moje!Mam je na zewnątrz,niby nie bolą,jedynie przy dotknięciu.. smaruje posterisanem ale jak narazie nic to nie daje..
Nynusia jedź faktycznie do szpitala,po co masz się denerwować..
nie wiem jak Wy ale ja szpitali nienawidzę.. i tego ich jedzenia.. bleee
Statham-uwielbiam takich twardzieli,jak jeszcze z zarostem to juz wogóle,majty mokre!jaroszka lubi tę wiadomość