Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Estrella tez nie umiałam się zmotywowac ale ktoregos dnia źle się czulam i to zmotywowalo hehe.
Mój D tak samo sprzatawiadomo , każdemu czasem się nie chce ale on jak się weźmie to dom cały sprzątnie bez gadania , żadnego proszenia.
Ja mialam chwilowy syndrom wicią gniazda:) i tez stanął w miejscu ostatnio
Mnie to muszą chyba faktycznie jakieś skurcze nastraszyć czy cośna razie po różowym śluzie śladu nie ma, lekkie bóle jak na @... więc sobie wkręcam że poród daleko więc nie ma się co nakręcać
-
Moja torba leżała kilka dni otwarta w sypialni i tak do niej dorzucałam to, co uznałam za niezbędne
Poza tym mąż mnie opieprzał, że mam być gotowa, bo on później nie będzie biegał i szukał
Ojjj....już widzę jakby kopał w komodzie z ubrankami, gdzie wszystko jest idealnie poukładane
Do tego kazał mi przygotować kasę i numer na taksówkę i mieć naładowany i doładowany(!) telefon
Raz chciał ode mnie zadzwonić, to mu powiedziałam, że nie mam kasy na koncie, to stwierdził, że w sumie numer na taksówkę i kasa mi się nie przydadzą jak nie będę miała z czego zadzwonić i nawet do niego też się nie dodzwonię... Teraz póki co staram się spełniać te wszystkie jego warunki
estrella, agaton, maluda, szczesliwa_mamusia21, Fatim lubią tę wiadomość
-
Frogi jak napisalas o mezu ze by latal i szukal to mi sie przypomnialo jak trafilam do szpitala on z moja mama pakowali mi torbe tylko pizame majtki recznik chcialam zeby tylko noc przespac to dostalam majtki od stroju kapielowego
A torba tez lezy i tez dorzucam co mi sie przypomni
Agaton zazdroszcze dzialeczki u nas male pudelko malin chyba 100 gram ( moze z 20 malin tam bedzie jak sie dobrze trafi ) 2 euroMusialabym z 10 opakowan kupic zeby sie najesc tym
Little Frog, maluda, Fatim, green, agaton, estrella, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Maluda ale oszusci ! Sadem to Ty go mozesz straszyc a nie on Ciebie !
Kazdy ma prawo zwrocic torad do chyba do 14 dni wiec co on odwala ... wspolczuje przezyc ;/
już nawet mi się tej firmy komentować nie chce... mąż kazał mi to odpuścić, żebym się niepotrzebnie nie denerwowała...
Jeszcze Wam powiem, że ten właściciel firmy załatwił sobie jakąś lewą pieczątkę kancelarii prawniczej i ją przystawił na tym piśmie. Mój mąż tam zadzwonił to się okazało, że w ogóle tego Pana nie znają i nie zajmują się jego sprawami:)
Doczytałam Kodeks Karny i wysmarowałam mu pismo jak od adwokatanie pomijając, że zastraszanie i wprowadzanie w błąd też jest karalne
Do Pocztexu też napisałam odwołanie po przeanalizowaniu całego regulaminu i czekam na odpowiedzi
Już nawet mi nie chodzi o straty finansowe (też szkoda, bo nie śpimy na kasie), ale o sam fakt, bo niech każdy tak odpuści i ludzie się dorabiają na oszustwie.
Little Frog, jaroszka, agaton, Mikejla, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa, hahahaha....no tak to z tymi facetami
Ja chyba już kiedyś o tym pisałam jak mojego poprosiłam o przywiezienie między innymi pojemniczka na soczewki, to mi przywiózł pudełeczko z obrączek mojego brata, bo w sumie było mniej więcej tych samych rozmiarów i dla niego trochę podobne
szczesliwa_mamusia21, Fatim, maluda, agaton, Blondik, agania, Lexie, estrella lubią tę wiadomość
-
Witamy i na chwilke wpadamy pochwalić się
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4294ae582419.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/914dcdc06277.jpg
Łóżeczko Krolewiczamieliśmy z R radoche jak nie wiem co
jak wózek będzie to poczujemy na maxa,że Dzidzia niedługo będzie z nami
Przepraszam że nie nadrabiam i nie pisze nic ale dopiero co wstałam i zjadłam sniadanie. R ma wrócić wyjątkowo po 14 więc trzeba coś zrobić
Oczywiście kciukam za wizytujace
Współczuję problemów z hemoroidami,sama miałam po poprzednim porodzie pamiątkę bezbolesna a teraz kolega bolący wyszedł więc hehe byle nie było ich więcej i byleby pozbyć się ich po porodzie
Do później:*szczesliwa_mamusia21, Aleksandra90, Little Frog, Fatim, Natka88, onka, green, zetaaa, jaroszka, maluda, agaton, Blondik, agania, Lexie, polkosia, Nynusia, miska2503, Mikejla, estrella, annggela, madu, Magnosia, paula1, lojkalojka, IviQ, soraya lubią tę wiadomość
-
Paula superancki komplet
Baldachim ma swój urok nie powiem.. jednak ja się na niego nie zdecydowałam. Nawet mój S. się wczoraj zapytał czemu baldachimu na łóżeczku nie mamy
edit: to znaczy się narzuty na łóżeczko jak on to określiłhahah, chwilę rozkminiałam zanim doszłam do tego że chodziło o baldachim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 12:40
onka, Little Frog, szczesliwa_mamusia21, maluda, agaton, Nynusia, stokrotka25, estrella lubią tę wiadomość
-
Odnośnie torby do szpitala to też muszę się zmobilizować i ją przygotować, bo przecież "jeść nie będzie wołała"
ale jakoś nie mam weny, a poza tym to wiem, ze mąż znajdzie wszystkie moje rzeczy w domu i w razie czego dowiezie
w rzeczach małego córka jest bardziej ogarnięta niż ja więc sobie poradzą
Little Frog, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Paula, przepięknie!
Jej, ja też muszę w końcu ten baldachim zamówić.
Bąbelku, ja mężowi nawet nie mówiłam, że chcę baldachim, bo doszłam do wniosku, że znowu będę słuchać, że po co itp, a on sam mi z tekstem wyskoczył, że musimy kupić. Przyznam, że byłam w szoku
Zetaaa, ja myślę, że można znaleźć kogoś w porządku. Nie piszę tu zaraz, że kogoś, kto nam pomoże, ale można się z nim spotkać, pogadać i na luzie spędzić czas, a w razie czego nawet liczyć na pomoc. Ale fakt faktem jest, że to wcale nie takie łatwe. Ja bym mogła już chyba książkę napisać o złośliwości ludzi za granicą i to na podstawie tylko jednego małżeństwa po 50... np wyobraźcie sobie, że jak przyjdzie ktoś nowy do pracy, to mówią, że mój mąż kablujeale największym hitem to było powiedzenie szefowi, że jak zjeżdżaliśmy na święta, to kibel z demontażu mój mąż zabrał
No i to sam szef mówił mojemu mężowi
A wszyscy Ci nowi to też później mówią mojemu mężowi, że jak przyszli, to ten ich ostrzegał przed nim, a tu się okazuje, że na tego gościa trzeba uważać
Ale szkoda rozwijać tematu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 12:50
-
nick nieaktualnyPaulla jak pieknie!!
Ja mam torbe do szpitala spakowana. Stoi w korytarzu, tak by tylko zlapac i jechactyle, ze u mnie ta szyjka troche nas straszy i dlatego mam juz skompletowane i gotowe wszystko do szpitala
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Paula cuuuudowne spanko ma Twoj krolewicz
Frogi no udani Ci nasi faceci nie ma co
Jeszcze wczoraj rozmawialismy o kupnie grzejnika tzn moj ciagle mowil FARELKA a ja go przekonywalam ze grzejnik elektryczny bedzie lepszy bo FARELKA tylko dmucha , po 30 min sporow mowie " Ale u Ciebie w domu w lazience jest grzejnik i jakos bylo cieplo" ( bo on twierdzil ze grzejnik nie bedzie wystarczajaco grzac tak jak FARELKA!
Na co on do mnie " to to co ja mam w lazience to grzejnik ? Ja myslalem ze FARELKA" i okazalo sie ze przez 30 min mowilismy o tym samym ale on jakos sobie upodobal nazwe FARELKA wiec mu pokazalam na internecie co to FARELKA ! Ale co sie nasmialam pozniej to mojeBąbelek, Lexie, onka, Little Frog, Aleksandra90, agaton, stokrotka25, estrella, jaroszka, madu lubią tę wiadomość
-
Frog, no oni nas zaskakują w tej ciąży, dobrze, że pozytywnie
Wczoraj do nas jakieś naklejki na ścianę przyszły od szwagierki, zobaczyłam tylko nawet nie rozpakowywałam i poszłam do drugiego pokoju, za chwile mąż mnie woła ja patrzę a tu naklejki już poprzyklejane
Little Frog, agaton, szczesliwa_mamusia21, madu lubią tę wiadomość
-
zakocona wrote:zeta, wybacz, ale dla mnie śmieszna jesteś ty polecając byle jakiego bloga byle kogo, jako wyrocznię
Ty pij sobie, jak ty chcesz, ja nie zamierzam pić inaczej niż tak, jak zalecają położne, a z kilkoma na ten temat rozmawiałam
Tematem porodu naturalnego itd to ja jestem BARDZO zainteresowana od BARDZO dawna, więc dziękuję za informację, ale dużo czasu poświęcam na zbieranie o tym wiadomości.
Zakręcona, ciąża, która przebiega idealnie. Matka i dziecko nie mają żadnych problemów podczas ciąży, wszystkie wyniki tip-top
jaroszka, twoja ciąża nie jest fizjologiczna, miałaś interwencje na IP i bierzesz leki.
Wszystko, co jest do wypicia i jest posłodzone, jest MNIAM
Zakocona, to w takim razie Twoja ciąża też chyba fizjologiczna nie jest? Bo chyba miałaś za niską hemoglobinę? Czy coś takiego...
Ja tam żadnych wiesiołków i herbat nie zamierzam spożywać. U nas w SR mówili, że nie ma żadnych badań, że to "ułatwi" poród. Można urodzić sn bez takich wspomagaczy.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn