Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
To mam ciążę fizjologiczna !
wiec chlac mogę haha i wiesiołek zrec również .
Jaroszka masz odpowiedz i Ty odrazu
Green ale marcheweczke jednak polecam bo nawet jak Cie pociagnie po niej to z raz , dwa a później spokój będzie a takto biedna pobudzasz swoje jelita bardzo
Zakocona no mietaaa slodzona fuuuuj , zgadzam się !ale mój D właśnie to samo , wszystko co poslodzone do picia mniam ale malo slodzi: D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 10:38
-
Aleksandra90 wrote:Dzień dobry
Ależ Wam zazdroszczę, że siedzicie sobie w domkach i odpoczywacie przed porodem. Ja mam już dość codziennego chodzenia do pracy, niby tylko na 4-5 h dziennie no i mam klimatyzację, więc dzisiaj jest przyjemnie, ale jednak trzeba wstać, przygotować się i dojechać moją "ukochaną" komunikacją miejską przez pół miastaPragnę usiąść w domu pod kocykiem z książką w ręku i herbatką...rozmarzyłam się
Jeśli chodzi o KTG to moja ciąża jest fizjologiczna, bez żadnych problemów od samego początku, ale lekarka przed następną wizytą (1.10) kazała mi najpierw pójść na KTG i w IMiD to jest normalne - w zaawansowanej ciąży przed każdą wizytą pacjentki są ważone, mierzone i leżą pod KTG i dopiero z tym wynikiem zgłaszają się do Pani doktor. -
Ja ostatnio też chodzę do toalety w nocy 2 razy a wcześniej nawet 6razy potrafiłam isć.
Dzieki dziewczyny za wsparcie. Czekam jeszcze chwile mierze i dzwonie!
StathamZakrecona, Jaroszka też go uwielbiam
Ja też nie słodzę herbat żadnych no chyba ze taka zwykła z cytrynką posłodze czasami. Za to kawę lubie lepikjaroszka lubi tę wiadomość
-
zetaaa wrote:Zakocona ty to jestes chodzaca wyrocznia heh .
Pijmy jak chcemy wietne rozwiazanie .dzieki ze mi pomoglas rozwiazac problem
Poza tym ja chętnie czytałam i dostosowałam się do rad doświadczonych ode mnie bardziej np jaroszki w sprawach żelaza i brania leków na to niepotrzebnie.
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Muszę się wyżalić wam, bo siedzę i płaczę. Mąż wczoraj wpłacał mi pieniądze od klientki w wpłatomacie, pieniądze nie dotarły i obsługa powiedziała mi, że jeśli w ciągu 4godzin nie pojawią się na koncie to nie ma na to już szans, złożyłam reklamację a oni mi oświadczyli, że czas rozpatrzenia reklamacji wynosi od 7 do 30 dni roboczych i dopiero po tym okresie przeleją mi kasę
wpłaciłam tam całe pieniądze na wyprawkę, miałam opłacić rano zamówienia żeby przyszły jeszcze w piątek kurierem a tu mnie tak załatwili do #%?€&@ nędzy ! Wczoraj byłam na IP, bo fatalnie się czułam, jak mi dzisiaj nie przejdzie biegunka to mam się zgłosić do kliniki chorób zakaźnych, bo na patologiinie mogą mnie położyć ponieważ mogłabym im cały oddział zarazić
z małą wszystko ok, ale istnieje ryzyko przejścia infekcji więc trzymajcie kciuki żeby dzisiaj mi przeszło...jestem wykończona i zła ;(
Mąż obiecał, że postara się mi jakoś załatwić kasę na najważniejsze zamówienia, ale mogą i tak mi nie wysłać tak żeby dotarło w tym tygodniu, poza tym musi zapłacić ratę 1000zł do piątku więc ciężko to widzę -
Ok, przyznam się....ja też słodzę miętę
I uwielbiam taką posłodzoną i nawet do śniadania mogłabym taką pić
A tak z innej beczki. Czy Wy się też tak "mniecie"? No bo ja na chwilunię dosłownie się położę...10 minut...i jak wstaję, to cała skóra na tym boku, na którym leżałam jest "pomięta".... -
nick nieaktualnyZakrecona, to tak zrobie w takim razie. Poki co, to mi odpuscilo
Jaroszka widzialam wlasnie, ze bedzie, ale cholera nie wiem czy obejrze, bo drzwi maja montowac nam dzis w mieszkaniu i bede musiala pojechac i zobaczyc. Wlasnie gdzies kolo 15-16 maja skonczyc. -
I po niczym ci nie przechodzi? Smecta? Dieta? Nifuroksazyd?
Chociaż ja w 1. trymestrze też się męczyłam z codzienną kilka tygodni (biegunka to nie była, bo nie robiłam powyżej 5x dziennie, ale każda kupa tak ok 2-3x dziennie była rzadka i lało się ze mnie). I nic na to nie pomagało. Samo w końcu przeszło.. -
nick nieaktualnyFatim cholera no wspolczuje. Tez czesto korzystalam z wplatomatow, ale nigdy nie mialam takiej sytuacji. I to Ci sie w takim momencie trafilo, jezu
Oby Ci ta bieginka przeszla.
Frog, tez sie tak gniote.
Melduje tez, ze mam nowych gosci na cyckach - po jednym rozstepie kazda piers dostala. Cale (nie)szczescie, ze jakby od dolu, to nie widac za bardzo bedzie. -
jaroszka wrote:Żabciu taka sytuacja mówisz...
dzisiaj mu nie odpuszczę
bede wybudzac
Mika no co?! Nowoczesna rodzina, a moze nudyści? Znam takichmy sami z mężem chodziliśmy na plaże nudystów bardzo często i duzo było rodzin ( czego w sumie nie pochwalam) bo co innego w domu na golasa latać przy swoich, a co innego jak takie dzieci patrzą na plaże pełna golasów....
Wspólna kąpiel też fajna. Kiedyś myślałam, że nigdy w życiu się nie zdecyduje na takie akcje a tu proszę
Cześć tak w ogólewczoraj cały dzień Was podczytywałam i już pod wieczór tyle było tematów, że nie ogarniałam.
Fatim, nie wiem jak tam u Was ale u mnie w okolicy co niektórzy mają jelitówkęjaroszka lubi tę wiadomość
-
jaroszka wrote:Maludaa witaj z tego wszystkiego zapomniałam, ze do nas dolaczylas
Moja droga, a gdzie suwaczek? Proszę szybciutko sobie stworzyć
Jaroszka widziałam, że macie wszystkie suwaczki a ja nie
jeśli możesz to podpowiedź jak mam stworzyć taki suwaczek ? bo niestety nie wiem -
zakocona wrote:zeta, wybacz, ale dla mnie śmieszna jesteś ty polecając byle jakiego bloga byle kogo, jako wyrocznię
Ty pij sobie, jak ty chcesz, ja nie zamierzam pić inaczej niż tak, jak zalecają położne, a z kilkoma na ten temat rozmawiałam
Tematem porodu naturalnego itd to ja jestem BARDZO zainteresowana od BARDZO dawna, więc dziękuję za informację, ale dużo czasu poświęcam na zbieranie o tym wiadomości.
Zakręcona, ciąża, która przebiega idealnie. Matka i dziecko nie mają żadnych problemów podczas ciąży, wszystkie wyniki tip-top
jaroszka, twoja ciąża nie jest fizjologiczna, miałaś interwencje na IP i bierzesz leki.
Wszystko, co jest do wypicia i jest posłodzone, jest MNIAM
czyli mialam racje! dzieki za potw