X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    zjadłam gofry, śledzia, ogórki korniszone i wypiłam karton mleka...co mnie napadło...a po głowie mi chodzi pasta jajeczna....

I to tak za jednym zamachem????

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale robicie smaka dziewczyny mi na te gofry nooo

l22nhdgeccid541p.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no...tak jedno po drugim...pękam :)

Natka88 lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik zamorduje Cie ! Mam mega ochotę teraz na paste jajeczna mniaaaaam ! :D
    Ja dziś taka zła jestem aż się poplakalam , jak się wali cos to wszystko :/

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • melenaxoxox Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam skurcze lekkie ale jednak są i mnie trzymają bo uznali ze jeszcze za wcześnie na poród dlatego nie mogą mnie wypuścić, ale w niedziele mam donoszona ciążę to może wtedy wyjdę :/

l22nqps6zs1m82ws.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melenaxoxox wrote:
    mam skurcze lekkie ale jednak są i mnie trzymają bo uznali ze jeszcze za wcześnie na poród dlatego nie mogą mnie wypuścić, ale w niedziele mam donoszona ciążę to może wtedy wyjdę :/
    Kochana Ty taka biedna jesteś w tym szpitalu: ( ale to juz kwestia dnia i będzie ok , wypuszcza Cie albo maluszek juz przyjdzie na świat , będzie dobrze :*

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Natka88 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona, mi lekarz kazal brac tabl. na nadcisnienie zaznaczajac, ze graniczne bezpieczne jest do 140 gorne i do 90 dolne, a ze ja w tym tygodniu mam kolo 140-150/90-110, to mam brac dwa razy dziennie, kontrolując równocześnie czy nie robi sie za niskie.
    A Tobie Nynusia chca przez cisnienie indukowac porod wczesniej?

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    usypiam na siedząco...a miałam drzemkę...chyba, ze to z przejedzenia...

dzisiaj robiłam psiakowi "operację"...miał kleszcza na siusiaku... dał sobei wyjąć, ale był lekko zdezorientowany...oby nic więcej się z tego nie rozwinęło, eh... ostatnio co chwilę ma jakies "choróbki"...

Melena, dasz radę...pewnie jak Cię wypuszczą do domku akcja się rozwinie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 14:57

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • melenaxoxox Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Kochana Ty taka biedna jesteś w tym szpitalu: ( ale to juz kwestia dnia i będzie ok , wypuszcza Cie albo maluszek juz przyjdzie na świat , będzie dobrze :*

nawet nie wiesz jak się bardzo dłuży czas w szpitalu bo albo urodze albo jeszcze wyjdę :(

l22nqps6zs1m82ws.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melena, wiem że szpital nie należy do najprzyjemniejszych miejsc, ale dasz radę! To jeszcze tylko troszkę. Już niedługo będziesz tulić swoje maleństwo :)

Zakręcona, co się stało?

Blondik, też bym zjadła wszystko co wypisałaś :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 15:05

Blondik, maluda lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melena, bardzo Ci współczuję i pobytu w szpitalu, i niepewności. oby szybko się wszystko wyjaśniło!

• melenaxoxox Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję dziewczyny, nawet nie wiecie jak mi trudno tu być przez ta niepewność :( ale będę silna, naprawdę bardzo wam dziękuję

l22nqps6zs1m82ws.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka, to ty będziesz mieć indukowany poród przez ciśnienie?

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melena,może dobrze,ze jestes pod kontrola,mimo,ze podają Ci sam magnez,ale jakby się cos dziac zaczęło to jestes bezpieczna:) będzie dobrze i pisz nam co i jak:)
    Blondik przyszalalas hehe:) ja na szczęście zaraz wsune zupę kalafiorową i poprawie mielonym,który btw wyszedł pyszny,tylko troche przesoliłam;) takze mnie nie rusza ani pasta jajeczna,ani gofry hehe;)
    Laski,zrobilam dzisiaj juz 4 kupy,chyba cos się zbliża,tylko kiedy:P

Blondik lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melena jeszcze tylko kilka dni, dasz radę :) !

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj jakoś słabo się czuję, chyba mam niskie ciśnienie... może walnę sobie małą kawę.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melena domyslam się , ja wgle nie cierpie leżeć w szpitalu a co dopiero tyle czasu: ( wspolczuje

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania wrote:
    Ja dzisiaj jakoś słabo się czuję, chyba mam niskie ciśnienie... może walnę sobie małą kawę.

to walnijmy sobie razem

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuzwa no ... Jestem wyobrazcie sobie na zwolnieniu z pracy od 30 lipca ... I zwolnienie miałam pierwsze od 30 do 20 sierpnia jakoś ... Następne tam szło w terminach ładnie i kuzwa ZUS Amandy mama ( dziewczynka ktora opiekuje sie a raczej opiekowala moja Mama ) czyli moja szefowa jakby opłacała przez brata , jej pojebany brat który o niczym pojęcia nie ma kasę wysłał gdzieś indziej niż należy , odesłali i wyslali znów do nich , on znów wysłał gdzieś indziej i zamiast zusu to do urzędu skarbowego w innym mieście czy cos takiego , nie pamiętam dokładnie jak tam na piśmie było ... Wiec skarbowka odesłała ładnie do zusu , okazało się ze korekta potrzebna wiec Mama powiedziała Karolinie co Pani z zusu nam mówiła , Karolina miała w sierpniu juz powiedzieć księgowej o korekcie i cisza ... My czekany , ja kasy zero z zusu nic kurwa i czekam jak idootka , zadzwonilam do księgowej Karoliny a ona ze nic takiego nie było mówione i dopiero od nas się dowiedziała ... Zrobiła korektę i wczoraj ja wysłała ale w zusie nie wyjaśniona jeszcze sprawa wiec wstrzymali mi wszystkie wpłaty za te 3 miesiące prawie a Pani z zusu powiedziała , ze jak wyjaśnia sprawę a może to być parę dni i oni maja od czasu wyjasnienia sprawy 30 dno na naliczanie pieniędzy wiec pani powiedziała ze może pieniądze w październiku będę miała max początek listopada ... Kurwa no , mnie brakuje kilku rzeczy do wyprawki typu przewijak , wanienka , parę pieluszek jeszcze , laktator ... Nie są to tanie rzeczy a mnie na jedna nawet nie stać , Damian pieniądze dopiero mi wyśle 25. Teraz ale to tez tydzień ponad ... Miał mi pieniędzy nie wysyłać bo chcieliśmy zmienić mieszkanie a dużo kosztuje taki wstęp za dom zeby zapłacić a teraz chuj , musimy się wstrzymać ...bo pieniądze są potrzebne , ja mam tez lekarza za 13 dni a kasy zero na to ... Na leki nie mam nic ! Co lepsze , miała bym pieniądza od mamy ale nie będę miała bo Karolina głupia pizda bo inaczej nazwać jej nie mogę ! :/ Moja Mama miała mieć prace do wiosn bo Amanda miała iść do przedszkola ale gdyby cos wczesniej to miała dac miesiąc wczesniej mojej mamie dac znać i przez miesiąc pracy szukać innej a w tym czasie mieć kasę jeszcze z opieki nad Amanda ... A ona w piątek zadzwoniła do Mamy , ze Amanda od poniedziałku juz nie przychodzi bo do przedszkola idzie ... Moja Mama została z ręką w nocniku ! Dniowki u Amy dostawala , została bez pieniędzy na dom , na życie ... Myslalam pożyczyć dla mamy pieniądze od znajomej , mama musiala złoto zastawić bo nawet na chleb nie miała ... Jeszcze wisze jej 1100 zł i miałam jej oddać z kasy z zusu , teraz potrzebuje a ja nie mam ani ona ... Jedna wielka świnia z Karoliny ! Moja Mama znalazła prace w ciągu 2dni ale wiadomo pensja dopiero 10 listopada taka pełną a za parę dni września 10października ... A co do tej pory ?? Nosz kurwa a pożyczać tez nie może bo nie będzie miała skąd oddać wiadomo . Cisnienie mega

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    to walnijmy sobie razem

Ja walnęłam, bo się czuję jak jakaś niedorobiona.

ewwiel, soraya lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
‹‹ 2270 2271 2272 2273 2274 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ