Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Battinka rób tak jak pisze Zakręcona i pewnie to pomoże. Z jednej strony to bym chciała być na Twoim miejscu-robić w domu wszystko, wychodzić,seksić się. Z drugiej jednak wiem że oszczędzanie się jest najlepszym dla mnie rozwiązaniem
Takze kochana korzystaj
BATTINKA lubi tę wiadomość
-
wróciłam z KTG skurcze duże na poziomie 80-100 %
wiec cos sie zaczyna 
położna mnie również zbadała i niestety szyjka sie bardziej nie obniżyła, a rozwarcie na opuszek palca wiec mało co
nic... trzeba czekać az wody odejda albo skurcze będą bolesne
Fatim, ZakręconaOna, Natka88, Mikejla, Nynusia, annggela, agaton, Little Frog, paula1, agania, madu, polkosia, estrella, ~Rewianka~, szczesliwa_mamusia21, zakocona lubią tę wiadomość
-
Natalia, powodzenia! Kciukasy mocno zacisniete!

Moja kolezanka wlasnie napisala, ze niedawno urodzila w domu narodzin. I ze porod moze byc pieknym przezyciem... Wiec Laski, bedzie pieknie!!
Natka88, Mikejla, agaton, Little Frog, ~Rewianka~, zakocona, maluda lubią tę wiadomość
[/url]
[/url] -
Zakrecona jutro ma już być lepsza ta pogoda wiec liczę na to
Green ja też bym reklamowała i niech malują oni zawalili oni powinni ponieść koszta i odpowiedzialność
Battinka ja też ostatnio przeżywałam to samo nastawilam się ze mała wcześniej się urodzi a tu raczej jeszcze nie chce wyjść. . Także witaj w klubie czekamy razem...
Natalia no właśnie czujesz te skurcze ?? -
ogólnie czuje że są ale nie bolą i nie przeszkadzają tym bardziej że od czerwca mi się brzusio napina
położna mówiła że to może jeszcze troche potrwać niż szyjka się rozkręci, mam się dużooooo ruszać i uprawiać sex 
co do imienia nadal nie zdecydowaliśmy ale mój mąż coś ostatnio mówił że chyba wolałby żeby był Antek - zobaczymy jak się urodzi
-
Wpadłam tylko na szybko napisać, że o 20:35 urodził się pierwszy kociak

No to czekam na resztę
!!
agaton, nat_alia, ZakręconaOna, Nynusia, lojkalojka, Natka88, Little Frog, estrella, IviQ, ~Rewianka~, jaroszka, szczesliwa_mamusia21, aanaa, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak nas te dzieciaczki straszyly, a teraz zadnemu nie spieszno na ten swiat...u mnie wielka cisza, może jutro wymysla lepsza metode na wywolanie

Spokojnej nocy dziewczynki i tym co juz moga owocnej
Mikejla lubi tę wiadomość
-
Natalia,super:) zazdroszczę

A te skurcze to jak odczuwasz? Bo ja mam np twardy brzuch dzisiaj bardzo i czuje jakby mial eksplodować,ale to chyba nie skurcze? Skurcze to cos jak bole okresowe?
Ja to nie mam jak przyspieszyc juz Balbiny,bo seks jest,ruch tez,ale po prostu ona wie lepiej kiedy wyjść i najwidoczniej nie jest jeszcze gotowa.
Onka,ciekawe ktora z nas sie pierwsza rozpakuje:) a Ty masz imię dla Szkrabika?
A powiedzcie mi jeszcze czy to możliwe myślicie,ze raz mam brzuch nisko,a potem sie Balbinka znów unosi wyżej? Bo tak mi się wydaje ze wlasnie jest.
I jeszcze mam jedno pytanie do was,bo kiedys niektóre z was pisaly,ze szly do usc zaswiadczac o ojcostwie,ale o co chodzi? Każdy musi to zrobić?jak to jest?

-
No Asienka,a moze jak sie juz posypią to kilka dziennie:) ciekawe,strasznie to emocjonujące:) oby u Ciebie ruszylo!Asieńka_86 wrote:Tak nas te dzieciaczki straszyly, a teraz zadnemu nie spieszno na ten swiat...u mnie wielka cisza, może jutro wymysla lepsza metode na wywolanie

Spokojnej nocy dziewczynki i tym co juz moga owocnej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 21:00

-
agaton wrote:Natalia,super:) zazdroszczę

A te skurcze to jak odczuwasz? Bo ja mam np twardy brzuch dzisiaj bardzo i czuje jakby mial eksplodować,ale to chyba nie skurcze? Skurcze to cos jak bole okresowe?
Ja to nie mam jak przyspieszyc juz Balbiny,bo seks jest,ruch tez,ale po prostu ona wie lepiej kiedy wyjść i najwidoczniej nie jest jeszcze gotowa.
Onka,ciekawe ktora z nas sie pierwsza rozpakuje:) a Ty masz imię dla Szkrabika?
A powiedzcie mi jeszcze czy to możliwe myślicie,ze raz mam brzuch nisko,a potem sie Balbinka znów unosi wyżej? Bo tak mi się wydaje ze wlasnie jest.
I jeszcze mam jedno pytanie do was,bo kiedys niektóre z was pisaly,ze szly do usc zaswiadczac o ojcostwie,ale o co chodzi? Każdy musi to zrobić?jak to jest?
agaton bole miesiaczkowe tez dzisiaj mialam ale nie w czasie skurczu
w czasie skurczu czułam jakby coś rosło mi w brzuchu... hmmm chyba coś takiego
ciężko opisać 
-
nick nieaktualnyAgaton, u nas od początku przyjęte, że będzie Maciek
co do przesuwania się brzucha to ja czasem też mam wrażenie ze się przesuwa do góry - ale to chyba działa tak, że dno macicy jest nisko, ale jak się młody wypnie to jest wrażenie jakby był wyżej. tez jestem ciekawa która z nas będzie pierwszą
ale ja raczej nie mam co liczyć na skurcze - całą ciążę byłam na duphastonie i potem na asparginie, wiec macica nie ćwiczyla za bardzo. u mnie pewnie wody chlusna i będzie oksytocyna
agaton lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

... I tak zle i tak nie dobrze