Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikejla wrote:Tak apropo kotów to śniło mi się, że mi się urodziły właśnie. A to dziwne bo ja kotów nie lubię?
Druga sprawa, spałam do 12 i śniło mi się, że mój brat z dziewczyną oglądają i pakują rzeczy do wysyłki dla mnie, a ona mnie obudziła właśnie pisząc do mnie czy może te rzeczy pootwierac i pooglądać.
Czy myślicie że w ostatniej fazie ciąży mogę zostać jakimś wrozbita??
Myślę, że masz zadatki na jasnowidzaagaton, Mikejla lubią tę wiadomość
-
Żabka ale, że tak pisała jak ja ze gryzlaby włosy??
bo chyba nie zrozumiałam. A tak apropo to ja kupiłam dziś rękawiczki i szaliczek dla małej, za całe 5 euro. Musiałam wyjsc bo by mnie szlag trafił jasny. No i się będę teraz tulic do szaliczka
Little Frog, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
jutro ide jeszcze na badanie moczu i krwi na wszelki wypadek jakbym nie urodzila, bo we wtorek wizyta
potem będę znowu sprzatac w domu, gotować, cąły czas sie ruszać
wieczorem chce jechac do brata bo ma urodziny moze jeszcze zdążę
a teraz uciekam się kąpać, smarować , masować itd
buziaki kochanepolkosia, agaton, Mikejla, Little Frog, Nynusia, estrella lubią tę wiadomość
-
No powiem Ci, że się troszkę wystraszyłam, jeszcze o tych rzeczach to bajka, bo rozmawiałam z nią wczoraj ze maja pozagladac czy wszystko gra. No, ale jak zakocona napisała ze się kotka koci juz, no to hmm...może faktycznie to będzie mój sposób na biznes
Little Frog lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ drzwiami chodzilo o to, ze goscia pytalismy, czy mozna malowac przed montazem, mowil "malujcie, no problem". Wiec my cale mieszkanie jeb farbkami raz dwa. A tu sie nagle okazuje, ze drzwi sa za krotkie, a oscieznice regulowane, wiec domierzone do szerokosci sciany. Wysokosci drzwi nie mierzyl, bo myslal, podkreslam MYSLAL, ze sa w standardzie. A jednak kurwa nie byly. Mialy troche wiecej.
Wiec jakby to zmierzyl, to my przed malowaniem bysmy "dorobili" te otwory tak, by pozniej luki nie bylo.
Sytuacja wyglada tak, ze gosciu nam luki wypelnil styropianem i my juz sami mamy to zaszpachlowac i pomalowac. To beda takie paski na jakies 5 cm nad drzwiami do pomalowania. Niby niewiele, wiec spoko... wlasciciel nam zaproponowal, ze cos tam obnizy jesli chodzi o cene, drzwi dla kocic w lazienkowych drzwiach zamontuja gratis. Bylam, widzialam. Nie ma dramatu...
Za to kurwa w lazience, ja jebie, musimy kupic inna wanne. Bo ta kurwa sie w pizdu nie zmiesci. Maz tak kurwa pomierzyl wspaniale. No i umywalke tez wymieniamy - a juz kupiona. Bo tez tak dobrze wymierzyl. Ja nie wiem kurwa, przeciez to byly budowlaniec. No szlag mnie jasny zaraz trafi.
Ja wiem, ze on mial dobre checi, wybieral najladniejsze, ale do chuja, jak sie nie miesci, albo miesci na styk... no ja juz nie bede nic mowic, bo jeszcze urodze kurwa z nerwow.
Agaton z tych nerwow zapomnialam o sraniu. I zjadlabym pizze kurwa. -
Mikejla wrote:Żabka ale, że tak pisała jak ja ze gryzlaby włosy??
bo chyba nie zrozumiałam. A tak apropo to ja kupiłam dziś rękawiczki i szaliczek dla małej, za całe 5 euro. Musiałam wyjsc bo by mnie szlag trafił jasny. No i się będę teraz tulic do szaliczka
chodzi o to, że pisała sobie z kumpela gdy czekała na poród
no, ale w sumie to co robić, żeby czas szybciej mijał. Może jak są już takie mega skurcze, to już się nie da pisać, ale jak są zmianę, to w sumie co robić
-
Ja tak szybko...
Oto jak moj maz widzi nasze dziecko i jego ułożenie w brzuchudziewczyny hoduje potwora!!!!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f28537752b4d.jpg
Mikejla, Little Frog, Nynusia, annggela, Bąbelek, BATTINKA, agaton, lojkalojka, ZakręconaOna, Lexie, estrella, szczesliwa_mamusia21, Natka88, madu, ewwiel, nat_alia, paula1, ~Rewianka~, zakocona, Blondik, miska2503, maluda lubią tę wiadomość
-
Żaba teraz czaje!!
Green no ja Cie do cholery najmocniej przepraszam, ale tak mnie rozbawilas tym jakże realnym tekstem, że idę sikać...
Oczywiście jeszcze raz sorki, bo napewno Cie szlag trafia, tymbardziej że budowlaniec... Nie nerwuj się. I jeszcze raz wybacz, że się śmieje ale to nie z sytuacji.Little Frog, green lubią tę wiadomość
-
jaroszka wrote:Ja tak szybko...
Oto jak moj maz widzi nasze dziecko i jego ułożenie w brzuchudziewczyny hoduje potwora!!!!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f28537752b4d.jpg
Green, to jakaś czarna seria. A da się np zwrócić do sklepu/wymienić to co nie pasuje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 22:00
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Haha Jaroszka,dla mnie jak prosiaczek haha:)
Green,czyli jeden plus sytuacji,mniej sranka?
Ale masz jazdy,tez bym się wkurzyła,ale za jakiś czas się śmiać z tego będziecie;) a daleko macie do sklepu,żeby wymienić ta sanitarke?
My kupiliśmy ostatnio szafkę w Ikei,a mamy do niej 200 km,składamy w domu,a tu otwory nie nawiercone,oddaliśmy,jak byliśmy przy okazji w Krakowie i wzięliśmy nowa,składamy w domu,a tam jeden bok to zupełnie cos nie od kompletu:P niebda sie złożyć nijak;) no i mamy ta szafkę,czeka aż do Krakowa sie będziemy wybierać,ale miała być przed narodzinami balbiny i nie wyszlo hehe;)
Nastepna zlozymy w sklepie;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 22:05
green lubi tę wiadomość
-
Wspolczuje tych przykryć sytuacji
green , zakretka mam nadzieje ze wszystko się jakoś ułoży ! :*
Zakocona gratulacje, ale serce mi stanęło jak bąbelkowi!
Wizyt udanych również gratuluje :*
U nas była akcja brak Neta , musialam dzwonić wyjaśniać ufff cale szcescie ze jakoś udało się to ogarnąć !
Apropo pogody , ja spie w dresach swetrze i wełnianych skarpetkach , zimno, na dworze wiatr , wichura deszcz brrrrr ! A ja pod kolderka się grzeje , możecie oddać troszkę ciepłaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 22:17
zakocona lubi tę wiadomość