Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tiaaaa zdolniache mam w domu nie? Chyba to ja bede dziecku pomagać w lekcjach....przynajmniej z rysunku etc.
Dziewczynki lece spać, jakaś zjeb*****a jestem....szybko przeleciałam stronki i trzymam kciuki za Natalię oraz za kotkę Zakoconej
Buźkinat_alia, szczesliwa_mamusia21, zakocona lubią tę wiadomość
-
Witam drogie Panie:)
Jest któraś zaintresowana ciuszkami dla dziewczynki?
Mam piękne modne ciuszki, zapraszam do mojej grupy na facebooku
https://www.facebook.com/groups/1658199421061552/ -
heheh Bąbelek no chyba będę musiała go dopaść
Was też tak ciągnie ten bebzun w nocy? maaatko jak pomyślę, że mam iść spać to aż mi się odechciewa. Już się smieje, że śpię jak bezdomny obłożona poduszkami i szmatami bo już wszystko sobie próbuje pod ten brzuch podlożyc ale poduszka za gruba, kocyk za cienki, a jeszcze cos trzeba włożyć między kolana, pod głowę kilka poduch - masakra:D Chyba pierwsze co zrobię jak mnie przestanie napierdzielać ta rana po cesarce to poloze sie na brzuchu i bede spac i niech się dzieje wola nieba
ojciec synkiem się zajmie i dowidzenia
agaton, polkosia, maluda lubią tę wiadomość
-
Ta bezsenność mnie wykończy. I do tego głupie sny, śniło mi się, że miałam mieć dzisiaj cc, bo mała miednicowo ułożona i lekarz stwierdził, że zrobi cc już dzisiaj, bo co za różnica to juz 34 tydzień i dziecko rozwinięte. Ale glupoty mi sie śnią jeju... nie no zacznę chyba barany liczyć, dojdę do tysiąca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 04:23
-
Hey
Ja już pobudkę miałam bo R do pracy ale noc to był koszmar...skurcz za skurczem i śpię,budzą skurcze i znowu śpię...już chciałam budzić R ale przy pobudce o 3 już do 4:30 spałam...a teraz leżeliśmy chwilke i taki mega złapał no i Młody nisko cisnął główką to bolało jak diabli...teraz idę dalej spać bo w nocy latanie za pościelą było bo wiatr pizgał niesamowicie hehe