Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej, juz wczoraj nie mialam sil, by odpisac, choc pewnie gdyby mnie wyslali na granice Węgiersko Serbską, to zrobiłabym masowe egzekucje imigrantów, jeszcze sił by starczylo na powrot z buta do domu. Dobra, nie bede smecic tak od rana.
Ciesze sie, ze chociaz kilka z Was rozbawilammnie do smiechu za bardzo niestety nie jest
No i sraczka przeszla. Takze moge Wam dac namiary na ta firme od drzwi i albo sie posracie ze smiechu, albo sranie przejdzie ze zlosci :p
Juz oczywiscie nie spie-bo bezsennosc mnie dopadla ;pNynusia, soraya, agaton, Lexie, estrella, maluda lubią tę wiadomość
-
Witajcie ranne ptaszki
Wczoraj mialam maraton sklepowy i nawet nie bede probowac Was nadrabia , ale mam nadzieje , ze wszystko u Was git
Narazie widze , ze przystowpowaliscie z rodzeniem
green super , ze sraczka wstrzymanaTylko szkoda , ze musialas sie przy tym sporo nadenerwowac .
Ja dzisiejsza noc mialam do dupy . Corka ma taki katar , ze cala noc siedzialam z woda morska przy jej lozku i aplikowalam co kilka minut . Nie wiem jak ona bidulka w szkole wytrzyma .
No nic ide robic kanapki staremu do pracy
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, wybaczcie, że się wtrącę, ale co do ikei też miałam miesiąc temu sytuację, że składając komody brakowało blatu zamiast tego były jakieś 3 kawałki płyty. Zadzwoniłam na infolinię, wystarczyło złożyć przez tel reklamację a w 2 dni dosłali kurierem na własny koszt blat, a tych kawałków nawet nie kazali odsyłać. Może komuś to pomoże
agaton, nat_alia, Lexie lubią tę wiadomość
-
Hej:) skurcze ustapily po wlewce magnezu, a jak dzisiaj po badaniach bedzie dobry zapis ktg i nie bedzie wiekszego rozwarcia niz bylo (a mysle ze nie bedzie bo skoro jest szew to trzyma zeby sie nie powiekszalo)to puszcza mnie jeszcze na dwa tyg do domu. Na 1.10 mam skierowanie na ściągnięcie tego ciala obcego no i juz wtedy moze sie cos rozkrecac:) tymczasem jeszcze pare rzeczy do ogarniecia w domu dla malej wiec niech jeszcze sie wstrzyma:)
Nynusia, Lexie, zakocona lubią tę wiadomość
-
Hej Hej. Idę śnić zaraz dalej, byłam Przekonana ze juz to pisałam, widocznie to tez mi się śniło. Śniła mi się Fatim i Polkosia, miejcie się na baczności dziewczęta, bo ostatnio te moje sny są dziwne hehe
Nynusia, polkosia, Lexie lubią tę wiadomość
-
Mikejla wrote:Bąbelek aleś Ty się rozbrykała no no no
Noc masakryczna,tak wiało ze się bałam spać! Jeszcze mój okno otworzył..no myślałam że je wiatr wyrwie z futrynami. Jeszcze od rana wkurzona bo od kilku dni doprosić się nie mogę kolegi żeby oddał maszynę do cięcia płytek. Najlepsze jest to że mąż mu pożyczył a sprzęt jest mojego taty,nosz cholera. Kolega wczoraj przepraszał i że dziś rano zwróci. I tak se czekamniech się ta łazienka skończy w końcu bo ileż będę nogi zaciskać żeby nie urodzić za szybko
Cześć tak w ogóleWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 07:18
-
Babelek skad ja to znama z pozyczaniem
Wiele rzeczy to nawet do mnie nie wrocilo , albo jak wrocilo to w kiepskim stanie .
A moze on cos zepsul w tej maszynce i dlatego tak zwleka z oddaniem ?
Jak mowi przyslowie : Dobry zwyczaj nie pozyczaj
I Ty kochana to nawet jak lazienka bedzie gotowa to nogi zaciskaj, bo to za wczesnie na rodzenieSa inne przed Toba w kolejce
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Lojka ano
człowiek jest za dobry. Najlepsze jest to że myślałam że to jego sprzęt. No mam nadzieję że w dobry stanie wróci. Jak nie to będzie miał do czynienia z ciężarną
Nogi zaciskam jak tylko mogę. Postaram się Wam nie wepchnąć w kolejkę ok?nat_alia lubi tę wiadomość
-
Cześć wszystkim
U mnie też noc jakaś makabra... wiatr, co chwile chodziłam na siusiu... potem zamykalam okno otwierałam a tu mi zimno tu gorąco... młoda szalała w brzuchu ahh no jakiś koszmar znów trzeba będzie spać popołudniu
Amerie także życzymy pozytywnego zapisu ktg i obyś wyszła do domku
Mika aż się bojęniech Ci się przyśni ze rodze
Dziś mnie złapały dwa skurcze chyba takie od góry brzucha.. ja to nie wiem jak ja rozpoznam te skurcze... -
cholera jasna, biegunka mi nie przeszła od soboty
co myślę, że jest już dobrze to okazuje się, że jednak nie...leki nie pomagają, jedynie tak jak mówiłam wcześniej kolor biegunki zmieniły. chce mi się płakać z bezsilności, boję się o dziecko i zastanawiam się co się stanie jak zacznę rodzić ?
smecte piję od wtorku, od środy nifuroksazyd, myślicie że to może być za krótki czas brania leków ?
dzisiaj planuję wcisnąć się do swojego ginekologa, bo terminy ma dopiero od 5.10 wolne a ja od soboty mogę lada moment rodzić -
Nynusia ja też się boję że nie ich nie rozpoznam chociaż wszyscy mówią że nie da się ich nie poznać tak bolą
Z nocką tak samo jak u Ciebie przez ten wiatr
ja chce usunąć ale głupia czekam na tego pana spóźnialskiego, który pewnie i tak nie przyjdzie. Jak ja nienawidzę takich ludzi niesłownych...
-
na IP byłam już, nie mogą mnie kłaść na patologię ciąży, mogę sobie jechać jedynie do kliniki chorób zakaźnych zobaczyć czy oni coś innego wymyślą jak to powiedziała lekarka na IP, ale wiecie jakie tam są choroby - gruźlice i inne świństwa i boję się tam jechać w ciąży
(((
-
Dzień dobry dziewczyny :*
Fatim biedna , myslalam , ze powoli powoli przechodzi Ci to rozwolnienie
Ja dzis prawie cala noc budzilam się co chwile i latalam siku , po soku pić i znów siku ... Jakas wysuszona bylam a zarazem jak bym wypiła basen wody . Plus duchota przy zamkniętym oknie a jak otworzylam to masakryczny wiatr ale mimo wszystko bez kołdry spalam ... Dziś zapowiada się znów , ze będzie ciepło chociaż pogodę podają nie cale 20 stopni:) -
cały dzień, za każdym razem po zjedzeniu, a wcześniej przy każdym sikaniu więc niby teraz jest lepiej, ale cały czas jest to biegunka. dzisiaj byłam o 4 w nocy i 7 rano po wczorajszym jedzeniu, pewnie teraz będzie trochę wytchnienia i od południa znowu
wczoraj na wieczór po cały dniu nie miałam biegunki ,myślałam że przeszło to o 4 obudził mnie ból brzucha -
Babelku a takie wiatry mają być do niedzieli... może jedynie coś się ochłodzi i będzie można normalnie spać bez okna otwartego.
Co do skurczy raz słyszałam że to ból jak na @ w dole brzucha raz ze u góry brzucha ja juz sama nie wiem
Fatim ja bym spróbowała jeszcze raz na ip albo do gina faktycznie
Edit : może dałiby Ci jakieś leki to tez zależy od lekarzy którzy mają dyzurWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 08:15
-
cześć dziewczynki
ja rownież miałam kiepską noc tak jak pisałyście straszny wiatr, do tego cho chwilę na siku, brzucholek twardy - ciężko wstać z łóżka...
właśnie przyszedł Pan od kuchni zamontować kosze w półce, wiec czekam az to zrobi i lece na badanie krwi i moczu
fatim może rzeczywiscie lepiej bedzie jak pojedziesz na IP biedulko